Beli gadget impian: Samsung Galaxy Tab 3 7.0

As salam buat rakan pembaca,

Alhamdulillah, impian nak memiliki gadget idaman tercapai. Entry sebelum ni:

Dalam entry tu, Yumida ade buat tekaan terbuka buat semua rakan blogger. Tekaan gadget impian yang dibeli oleh Yumida Selasa lepas. Sebanyak 80 tekaan diajukan oleh rakan blogger. Nak tahu tak gadget idaman tu? Jengjengjeng…

Yumida telah membeli Samsung Galaxy Tab 3 7.0
  

Harga RM870.00
  

Casing tablet Samsung Galaxy Tab 3 7.0
Pink youuuuu…I loike!
  

Inilah ia….taraaaaaa! Samsung Galaxy Tab 3 7.0
Ringan, nipis, loading laju, kapasiti internal memory pun besar. Nak tahu lebih lanjut mengenai tablet ni, jom baca entry ni: Spesifikasi Samsung Galaxy Tab 3 7.0
Syukur Alhamdulillah….

So, now nak pilih pemenang. Seperti yang dijanjikan, pemilihan pemenang berdasarkan jawapan yang diteka dengan tepat. Actually ramai yang meneka dengan betul, tapi kurang spesifik, kurang tepat. Hihi.. Makasih pada u olls semua atas kesudian meneka dalam entry tu. Bawah ni senarai rakan blogger yang berjaya meneka dengan tepat gadget idaman Yumida:

1)      Nur A.Z
2)      Amyma Omar
3)      ain.

Pemenang pilihan random.org ialah:
  

Diminta pemenang untuk menghantar details merangkumi nama penuh, alamat, nombor telefon ke facebook Yumida. Tahniah sekali lagi. Buat rakan-rakan yang telah support entry ni: Beli gadget impian dengan duit hasil berblog. Yumida ucapkan berbanyak terima kasih.

66 comments

aiyak...silap teka laa plak..takpe2..dah klik iklan churp2 kasi tambah balik tabung yumida..

Regards,
-Strider-

tahniah pada yang terpilih tu...tekan ads yumida

ya Allah.. syukur alhamdulillah.. rezeki baby dalam perut la nie.. makaseh yumida.. ^_^

sis klik2 ads nuffnang yumida ek.. :)

wah bestnya da gajet baru..harga pun berpatutan

tahniah pada yang terpilih. Wahhh bergaya nampak tab 3 7.0 sis hehe. Tambah lagi duit tabung sis ;)

alamak.hampir hampir nak menang. huhu. tahniah pada kak amyma.

saya klik inti..

Tahniah, bblog dgn lebih mudah lagi...cute hehe

dah pakai random bukan rezki kita dah heeeee

Tahniah pemenang.. Seronok leh beli gadget ngan berblog :)

TAHNIAH BUAT PARA PEMENANG.....

adeh,salah sokmo nana teka,hihi......tahniah buat pemenang:)

bestnya da ada tab!teringin...teringin....teringin^-^

Berseri-serilah muka kak Yumida...

waaa... bestnya... hehe
singgah isi tabung sini :)

alamak! sally tulis tab 2...ish! hehe

woahh..syoknya akak dpat award kan diri sendiri duit hasil berblog..>_<

besnye sis..ada gajet bru..thniah!

Assalammualaikum...yumida,

tahniah kepada pemenang...

mselim3

pls: alhamdulilah dapat beli samsung galaxy tab...

wahhh...tetiba rasa nak beli jugak lah...
memang standard harga tu ek sekarang?
boleh buat pembentangan bajet dulu ni..hehe

salam Yumida..
jemput join GA teman yea.. ada hadiah yang awesome gilerr!! heee..
http://tengkubutang.blogspot.com/2013/11/giveaway-1-year-blog-tengkubutang.html

Wahhh... pink kaler.. cantiknya! Tahniah utk pemenang! hehe...

Yus dtg menabung ni! :P

betulkah harga itu?
tadi survey kat Pertama RM999.

Tahniah yumida. Best je tengok. =)

wuhu...
akhirnya dapat jugak gajet..
best ler blogging lpas ni.
hehe

owhh.. deqla jawab kureng tepat la eh.. huhuhu.. tahniah buat pemenang.. bestnye dah ada samsung nih.. henpon ke ni yumida? haha..

Tahniah. Nak kena usaha lagi sampai dapat beli gadget jugak. Mai tlg2 skit. Hehe.

wahh..untunglah..apsal sy tdk tahu ada soalan..terlepas dah..huhuw..bestnya dapat beli hp baru..sy belum ada rezeki nak beli sendri..heee

tahniah pd yg menang,bestnya yumida ada hp baru....

waaaa, taniah awak :)
mesti gembira dapat beli gadget impian kan ;) hihi. walaupun PG salah teka :D

assalamualaikum yumida....wah bestnya dpt gadget baru...

80 tekaan? ramai jugak yg meneka ea..haha

tk ada rezeki hehe apapun kita sama sis ^^

patut la hari tu buat entri pasal tab..rupanya nak beli..dan dh beli hehehe

fizi isi tabung kak yumi :)

wow...best nyer dapat gadget baru tahniah

tahniah buat pemenang.. ;)

Bestnya dapat Samsung Galaxy Tab 3 7.0.

untunglah akk dapat beli tab tuuu :D haha .. tahniah btw!

Ala salah teka la..hehehe.. btw tahniah kpd pemenang yg bertuah.. meh akak top up blk tabung yumida.. =D

Wah rezeki berblogging.Seronoknya,Tahniah ya kak Yumida :)

nang suk lah ngabas blog pas tok. hehe

lepas ni blog dihujung jari je la kan..hehehe

hu3 terlepas plak nk meneka =) tahniah la kpd pmenang..bestlah dpt guna tab lepas ni..nk blogging pn senang..syum lebar jekn

bertuahnya mereka..wah..:) sy suka pink2 tu..

arkkk lari skit jer tekaanku huhuu...

waaau dpt dgn harga lapan ratus lebey jer??? rezeki tu, hehe tahniah yumida~ :D

Tahniah kpd pemenang.. yodeh.. ada tab baru eh.. hehe

tahniah yumida. nanti senang la nak blogwalking dengan telefon skrin besar

best la gadget tu, apa-2 pun tahniah kpd pemenang

tak berkesempatan nak teka hukhuk

please jawab soalan deqla.. henpon ke ni? mcm menarik jer..mcm menarik jer.. mcm nak beli jer.. haha

@Deqla Manjew ni tablet. boleh pakai hp. skrin dia 7 inci. deqla blh main game sepuasnya klo pakai tablet ni. sorry lambat reply..hihihi..tgh bercuti di kpg...

@Deqla Manjew sila beli..sila beliiii...hihihi...mmg memuaskan hati!

Tahniah.. semoga Yumida terus sukses.. :)

bestnya ada gajet baru kan??ati dok survey2 lagi nak beli gajet baru jenis apa pun xtau lagi..


EmoticonEmoticon