Giveaway Peserta Bertuah

--TAMAT--


SYARAT PENYERTAAN:
1. Blogger yang tinggal di Malaysia
2. Follow blog Yumida
3. Add to circle Google+ Yumida Huda (bagi yang ada akaun Google+)
4. Like page Yumida (bagi yang ada Facebook)

5. Buat entri bertajuk: Giveaway Peserta Bertuah
6. Copy & paste kod di bawah ke dalam ruangan HTML entry anda:

Kredit to Mialiana.com

7. Hantar url entry penyertaan anda ke MISTER LINKY sahaja [bahagian bawah entry]
***Penyertaan yang tidak dihantar ke Mister Linky, tidak akan dikira***
*Tidak dibenarkan hantar url penyertaan di kotak komen*


PEMILIHAN PEMENANG:
-menggunakan random.org

HADIAH:
TAMAT: 31 DISEMBER 2013 --TAMAT--

SENARAI PESERTA 
Hantar URL ENTRY GA di Mister Linky di bawah ini

74 comments

Adehhh...sibuk2 tak sempat nak buat entri bagai.

kak yumida macam mana nak join. X der pun link ke mister linky tu...

@Ikha Mohd mister linky tu kat atas tu, bawah senrai nama peserta

Saya dah join Yumida hihi...selamat bersegmen..semoga berjaya.

saya joinn ^^ nom 1 , hikhik :DD

bestnya join giveaway nie...singgah sini...

This comment has been removed by the author.

Sya manusia yg ke no. 29.
^-^

This comment has been removed by the author.

sy no 39 ye...no 19 tu salah URL...hehe sori....

Saya da 3x htr...xtau betul ker x...tau 1 pn xada yg betul...huhu...maaf yer Yumida...

okay..insyallah malam nanti sy join..kalau menang hadiah nnt boleh bagi kepada kakak or anak buah..hehehe

Regards,
-Strider-

yeaa oshin dah join ! hehe harap bertuah la :p

rasa mcm terdouble. sbb 1st tu salah link. ihihi

Sy join Yumida.. menabung sekali churp2.. :D

huk, ika takde facebook cane nak like fanpage :/ tak dpt nk join laa nmpkny~

seperti yang dijanjikan, saya dah pun join giveaway nie..hehe

Regards,
-Strider-

Sentiasa menyokong dengan menyertai. Selamat semua dan terima kasih puan tanah. :)

hadiah dpt pompuan tu ke..haha *wink2*

first time join GA..nak blaus! hihi

http://eyra1990.blogspot.com/2013/11/giveaway-peserta-bertuah.html

baru perasan yumida buat segmen.. insya-Allah nak join juga nanti.. akak bookmark dulu..

Saya Join

http://lovingwantie.blogspot.com/2013/11/giveaway-peserta-bertuah.html

Saya Join

http://fatin-rose.blogspot.com/2013/11/giveaway-peserta-bertuah.html

dah follow, dah add to circle, dah like & dah join! hehe.. :D

amal join, meriahkan majlis :)

meramaikan keadaan...saya join!

alhamdulillah saya dah join giveaway ni ^__^

wahh ada GA baru yer.. huhu.. in shaa ALlah kalo smpt...

kita dah join! kita dah join! kita dah join! wooohooooooo. hehehehehe. harap harap menang. aamiin <3

Salam kenal dan saya join Yumida.

Hai Yumida, Shakira dah datang sokong Yumida :)

sye join ye ..hope de rezeki boleh la dapat blouse tu hehe

dengan lafaz bismillahirrohamannirrohim.. nuna join okay! wish me luck! amin..

http://eyra1990.blogspot.com/2013/12/giveaway-peserta-bertuah.html

Fuza dah join juga..
Good Luck semua

assalamualaikum., akak Anne Zoak yang number 163 tu tersilap letak url la., maaf ye., harap boleh buang yg tu..

sis ,mcm mana nak follow?
kotak followers ada keluar tp tkde pun keluar join this site ngn gamba2 followers ?

KIta dah join. Blouse tu lawa gilaaaa. Naaaaakkkkkkk! Hehehe

sempat juak kmk join. hehe..

@flower licious thanks sbb bertanyakan soalan. kotak follower mengalamai masalah beberapa hari yg lalu. now dah ok, sistem blog dah dipulihkan. boleh follow seperti biasa :)

ok yumida...saya join nih...hihi
http://memetlenggeng.blogspot.com/2013/12/giveaway-peserta-bertuah.html

yumida, akak terletakkan dua nama, yang last tu segmen yumida ye, yg pertama tu silap link ler pulokk..(kak zila)

join sini suda..:D

http://izyanyancinnamon.blogspot.com/2013/12/giveaway-peserta-bertuah.html

alo, PG tak sempat join pun T_T


EmoticonEmoticon