Ramalan Juara Akademi Fantasia 2013

Pssssst! Malam ni tau Konsert Akhir Akademi Fantasia 2013. Debor-debor dah ni…  Siapa yang akan meraih gelaran juara AF 2013 pada tahun ini??????

Artikel Konsert Akhir Akademi Fantasia 2013

Korang rasaaaa…korang rasa siapa? Ermm…aku rasa Azhael AF 2013 kot jadi juara AF 2013 tahun ni. Iye….diorang tu ramai peminat! Tapi tak sure lagi, si Nabila AF 2013 pun tak kurang hebatnya. Undian Nabila AF 2013 meletop-letop je tu. Ramai betul kan fans Nabila AF 2013 ni. Secara peribadi aku suka pada performance Indah AF 2013. Kat page AF, ramai yang sokong Faizul AF 2013 jadi juara. Nak tengok????? Jom kita lihat komen mereka..
  
Ramalan Juara Akademi Fantasia 2013


Ramalan Juara Akademi Fantasia 2013

Ramalan Juara Akademi Fantasia 2013

Siapa la yang bakal jadi juara Akademi Fantasia 2013 ni. Sama-sama kita nantikan. Saksikan Konsert Akhir Akademi Fantasia 2013 ni di kaca tv korang jam 9 malam di saluran Astro Ceria 104 dan Maya HD 135. Konsert final tuuuuuuuu….

22 comments

macam azhael jerr..huhu.. dayat rase lahh :)

mun k sms kompem si nabila menang...huhu

si amira ya adik beradik yg pernah masuk af juak nak?

Faizul !!! Eh .. kak Yumida nanti masuk AF ye ?? kitaorang undi banyak-banyak nanti ... eheh !!

Sik tgk glak AF tok.. Tapi rasanya Azhael kot ^_^

Kak ina suka suara Faizul...harap dapat lagu best..klik2 iklan churp2 awak :)

Nabila best jgak .. smpai hati kata dia kena masuk idola kecil dulu .. but Azhael terbaikkk

Ina tak tengok sgt, tapi ummi Ina selalu tgk dgn adik2.. Apa2 pun, Ina rasa Faizul... :D

Azhael mmg ada peluang yg cerah utk menjadi juara...

saya tak dapat tengok.. berada di luar negeri..sedihnya.

rumah takde astro.. nak tahu update baca kat blog yumida saja.. singgah isi tabung.. :D

@ejulz



salam..saya tak berani nak ramal sebab tak pernah tengok huhu..susah nak bagi komen main belasah tak boleh juga hu..

tabung darlie dan bickut

ok dah tau sape juaranya.. hihi..tp deqla tgk ramai yg ramal azhael jadi juara..

ramainya yang speku kan..tapi dah tau kan siapa yg menang

tak ikut sgt, but KA suka faizul & indah... neway tahniah again faizul !


EmoticonEmoticon