Bakal balik kampung

Hari Khamis ni, aku dan hb akan balik kampung. Maybe akan cuti dalam seminggu dua camtu. Nak uruskan majlis kawen adik aku. So, bila dah balik kampung, aktiviti berblogging akan berhenti seketika. Al maklum la, umah busy ngan paluan kompang. Dung dang dung dang…
 
Seperti biasa, entry auto publish akan disediakan. Jemput sapu habuk dan debu kat blog ni nanti. Hehehe.. 


Bila balik je, asyik teringat kat kucing-kucing kat umah ni. Kesian… Memang dah pesan orang terdekat soh bagi kucing makan. Risau kucing tu nanti lari. Kucing dewasa ada 4 ekor. Anak kucing ada 11 ekor. Comel-comel semuanya! Kucing paling aku sayang si Bontok! Gemok!!!!!! Badan dia ketul-ketul, tough macam Kim Jong Kook. Hope bila balik nanti, diorang sume ade. Hope Bontok tak kurus. Love u Bontok!

22 comments

wah best la dpt blik kg, lebih-2 lagi time cuti-2 sekolah.:)

Sy pun balik kg minggu ni..weee dpt jumpa kucing2 kt kampung. Hehe

akak baru balik dari kampung hehe. Selamat balik ye yumida (^_^)

Assalamualaikum Yumida

moga semuanya berjalan lancar

Oh...Oh....balik kampung..2x...hati senang...Selamat dalam perjalanan moga sampai dgn selamat Yumida

balik kampung hati-hati ye :) singgah menabung

hehe.. tough mcm KJK yer.. hati2 yer yumida..

bestnya..!
selamat pulang ke kampung yumida.. :)

sanggup tinggalkan kucing2 tu..... lama tak?

semoga selamat pergi dan balk yer yumida serta sampaikan salam tahniah kepada bakal pengantin nanti..hehe

Regards,
-Strider-

Assalammualaikum...yumida,

selamat balik kg..k.

mselim3

pls: selamat perrjalanan pergi dan balik.

Selamat balik kampung...klik nuff anda.

semoga dipermudahkan perjalanan pergi dan balik dari kampung :)

berhati-hati di jalan raya.....

hati3 akak..
Moga selamat sampai..
Barakallah untuk adik akak!


EmoticonEmoticon