Kelebihan & Manfaat Berkhatan │ Bersunat

Baru je minggu lepas anak buah hb aku berkhatan. Kalau kat sini, berkhatan biasanya dilakukan pada musim cuti sekolah iaitu hujung tahun. Apa itu berkhatan atau bersunat? Maksud berkhatan adalah memotong kulit di hujung kemaluan lelaki yang biasanya dipanggil kulup (foreskin).

Lagu Seluruh Cinta - Siti Nurhaliza & Cakra Khan

Ada yang dah dengar lagu Seluruh Cinta? Lagu terbaru Datuk Siti Nurhaliza duet dengan penyanyi Indonesia terkenal iaitu Cakra Khan. Jom dengarkan lagu Seluruh Cinta.

Lagu: Seluruh Cinta
Penyanyi: Siti Nurhaliza & Cakra Khan
Video lagu Seluruh Cinta - Siti Nurhaliza & Cakra Khan

Tema Konsert Gegar Vaganza Minggu 6 Berdua Lebih Baik

Konsert Gegar Vaganza Minggu 6 Bawa Tema Berdua Lebih Baik
Ehem-ehem, ada yang mengikuti program realiti nyanyian tv Gegar Vaganza setiap minggu? Kalau ada, yeah kita geng! Otai-otai menyanyi tuuu. Masing-masing hebat dengan bakat dan lagu popular yang melekat di ingatan kita. Mamat Exist masih mantap macam dulu, begitu juga vokal power Rahmat Mega yang boleh nyanyi pada key yang tinggi. Shima pun sama. Persembahan Ifa Raziah sentiasa menjadi tumpuan. Kalau Ifa Raziah tak masuk Gegar Vaganza, tak tahu pulak aku yang beliau ni seorang penyanyi dangdut. Aku ingatkan Ifa Raziah just jadi pelakon je.