Resepi Kari Daging Pekat Tanpa Santan

Resepi Kari Daging Pekat Tanpa Santan
Menu iftar berbuka puasa 2017 kegemaranku kari daging pekat tanpa santan. Yeah.. makan bersama nasi panas memang bertambah sampai 2-3 kali. Kekenyangan! Kalau tak dimasak bersama santan, jadi kari daging tu masak dengan apa? Ha nak tahu? Inilah resepiku. Jom lihat cara masakannya.

Buat Duit Dengan Video YouTube Adsense

Buat Duit Dengan Video YouTube Adsense

Buat duit dengan YouTube 2017. Upload video ke YouTube dan jana income Google Adsense - Saya ada blog! Juga sudah mendaftar untuk pengiklanan Google Adsense. Orang kata daftar akaun Google Adsense untuk blog agak sukar sedikit, sebab mereka perlu review blog seketatnya. Tapi untuk dapatkan akaun YouTube Adsense, mudah sekali diluluskan. Cara buat duit online tanpa modal 2017, anda kena ceburi bidang YouTube Adsense ni, terbaik! Jika anda gemar mengambil video, kreatif dalam menghasilkan video, apa kata daftar akaun YouTube Adsense. Cari duit tambahan. Lumayan beb!

Lazada Birthday Blogger Contest

Lazada Birthday Blogger Contest
Lazada Birthday Blogger Contest 

Rahsia Cepat Hamil Bagi Isteri Sukar Mengandung

 Rahsia Cepat Hamil Bagi Isteri Sukar Mengandung

Sudah kahwin bertahun-tahun tapi belum dikurniakan anak? Sudah puas berubat cara itu ini namun belum ada rezeki dapat cahaya mata? Bagaimana mahu cepat hamil? Apa panduan untuk senang mengandung?

Joras Melawak Buku Sumpahan 99 Kata Fattah Amin

Joras Melawak Buku Sumpahan 99 Kata-Kata Fattah Amin

Dah tengok rancangan Maharaja Lawak Mega 2017 minggu 1 pada Jumaat yang lepas? Kah kah! Berbaloi menonton MLM2017. Lawak eh! Lawak kumpulan Joras buat aku terkenang-kenang! Masuk percuma..nak tengok kena bayar! Menyumpah pun kena bayar. Bagus betul la. So, yang kuat menyumpah tu kena la beringat, jangan suka menyumpah sembarangan.

Hati-Hati Beli Produk Kosmetik Mengandungi Merkuri

Ni cerita beberapa minggu lepas, pasal viral rakan blogger kita yang mukanya teruk lepas stop pakai produk ____ tersebut. Peringatan untuk diri aku. supaya tak beli produk sembarangan. Tapi aku ni jarang beli barang make up. Tapi adik aku tu haaa, bertimbun-timbun segala jenama make up atas meja dia.

Beli Tabung Kat Shopee: Cat Steal Coin Piggy Bank

Fuh..lama dah aku geram nak beli tabung kucing ni. Ye la, kena survey dulu untuk cari harga murah. Kengkadang harga barang tu murah tapi caj postage mahal, pun buat aku terbantut nak beli. So, sebagai pengguna bijak aku kenalah compare harga barang plus postage sekali.