Ads i+n

❤ Persembahan bunga api meledum-ledam malam MERDEKA 2016. Memang WOW!!!
❤ Mari berjiwang! Dedikasi untuk Hari Kemerdekaan Malaysia 2016
❤ Jiwang lagi. Ditujukan khas untuk Hari Malaysia 16 September
❤ Ibu bapa kena AMBIL TAHU perkara ini..jika sayangkan anak2
Mari mengorat! Pewit..>
❤ Zikir dodoikan anak sampai tidur lena
❤ Doa untuk ibu bapa - terbaik! Buat sesiapa membacanya rasa sebak

Amirah Ramai Peminat Bak Artis Popular

Jangan jeles ye, dengar mak ni cakap anaknya macam artis popular dah. Kah kah kah.. Sabtu lepas kami pergi jalan. Biasa memang kami guna carrier beg tu untuk angkut dia, tapi kali ni aku cakap kat hb, biar Amirah explore kat kedai. Jalan sendiri, berpimpin tangan la.
Terima kasih membaca Amirah Ramai Peminat Bak Artis Popular

Beli Mainan Kitchen Set Murah Harga RM59.90

Beli Mainan Online Murah Kitchen Set Harga RM59.90 | Harus la happy, lepas berjaya menyopping barang mainan anak. Bertambah-tambah happy bila barang yang dibeli melalui online tu amat murah berbanding seller lain. Rasa puas hati selepas meluangkan masa begitu lama mencari mainan anak, dapat la kitchen set paling murah!
Terima kasih membaca Beli Mainan Kitchen Set Murah Harga RM59.90

Beli Mainan Anak: Dresser Playset Harga RM140

Memandangkan anak mak gegirl, so mak dah ready awal meja solek dia. Beli dresser playset, meja kaler pink wooo. Ala-ala princess pinky gitu. Dresser Playset ni aku beli secara online, beli kat instagram. Menggoda habis tengok mainan budak-budak. Rasa nak beli je semua, kalau kayaaaa… Tak kayo, beli satu je la. Hikhik..
Terima kasih membaca Beli Mainan Anak: Dresser Playset Harga RM140