Lazada Birthday Blogger Contest

Lazada Birthday Blogger Contest
Lazada Birthday Blogger Contest 

Rahsia Cepat Hamil Bagi Isteri Sukar Mengandung

 Rahsia Cepat Hamil Bagi Isteri Sukar Mengandung

Sudah kahwin bertahun-tahun tapi belum dikurniakan anak? Sudah puas berubat cara itu ini namun belum ada rezeki dapat cahaya mata? Bagaimana mahu cepat hamil? Apa panduan untuk senang mengandung?

Joras Melawak Buku Sumpahan 99 Kata Fattah Amin

Joras Melawak Buku Sumpahan 99 Kata-Kata Fattah Amin

Dah tengok rancangan Maharaja Lawak Mega 2017 minggu 1 pada Jumaat yang lepas? Kah kah! Berbaloi menonton MLM2017. Lawak eh! Lawak kumpulan Joras buat aku terkenang-kenang! Masuk percuma..nak tengok kena bayar! Menyumpah pun kena bayar. Bagus betul la. So, yang kuat menyumpah tu kena la beringat, jangan suka menyumpah sembarangan.

Hati-Hati Beli Produk Kosmetik Mengandungi Merkuri

Ni cerita beberapa minggu lepas, pasal viral rakan blogger kita yang mukanya teruk lepas stop pakai produk ____ tersebut. Peringatan untuk diri aku. supaya tak beli produk sembarangan. Tapi aku ni jarang beli barang make up. Tapi adik aku tu haaa, bertimbun-timbun segala jenama make up atas meja dia.

Beli Tabung Kat Shopee: Cat Steal Coin Piggy Bank

Fuh..lama dah aku geram nak beli tabung kucing ni. Ye la, kena survey dulu untuk cari harga murah. Kengkadang harga barang tu murah tapi caj postage mahal, pun buat aku terbantut nak beli. So, sebagai pengguna bijak aku kenalah compare harga barang plus postage sekali.

Beli Telekung Lycra Murah Di Shopee Online Shop

Kat mana boleh beli telekung lycra murah? Ni haa nak bagitau kat korang, nak beli telekung murah boleh beli kat Shopee. Ish asyik promote Shopee je aku ni kan. Ye, barang baik harus la dihebahkan bersama. Biar orang lain dapat berjimat duit. Tapi nak beli dengan seller lain, terpulang pada individu. Kan duit korang. Aku cuma nak share kat mana aku beli telekung lycra murah. Bukan beli sehelai, 2 helai pun bukan, tapi aku dah beli 6 helai telekung lycra setakat ni kat Shopee.

Jangan Gunting Rambut Anak Orang Sembarangan

Kengkadang pasal benda remeh pun boleh buat orang gaduh, bermasam muka, mengamuk sakan. Gara-gara gunting rambut anaknya. Ye, pasal gunting rambut je pun boleh buat sedara mara gaduh. Benda yang pernah terjadi kat kawan aku.