Ads i+n

Duit Raya Cabutan Bertuah Ikut Nasib

Tersenyum senget aku melihat cara terbaru orang bagi duit raya. Takdenya nak hulur satu-satu, kena main lucky draw dulu. Nasib bagus dapat la angpau raya RM10 dan RM5. Nasib orang biasa-biasa je dapat la angpau RM1. Syukur…pun duit raya jugak tu.
Terima kasih membaca Duit Raya Cabutan Bertuah Ikut Nasib

Cara Lipat Ketupat Daun Palas

Eh, ketupat ni yang aku suka makan. Kengkadang orang taruk beras hitam tu, ada inti kat dalam, sedap tu! Rupanya ada teknik melipat daun palas ni. bukan sembarangan selit masuk.
Terima kasih membaca Cara Lipat Ketupat Daun Palas

Kek Raya Edisi Pertama Hasil Air Tangan Hb

Menjadi jugak akhirnya. Inilah kek yang terhasil dari air tangan hb pada malam Jumaat lepas. Kemain semangat beli bahan-bahan kek hari tu. Start buat pada jam 9 malam, habis melapis dan bakar kat oven jam 12.15 tengah malam. 3 jam proses membuat kek.
Terima kasih membaca Kek Raya Edisi Pertama Hasil Air Tangan Hb