Beli Telekung Lycra Murah Di Shopee Online Shop

Kat mana boleh beli telekung lycra murah? Ni haa nak bagitau kat korang, nak beli telekung murah boleh beli kat Shopee. Ish asyik promote Shopee je aku ni kan. Ye, barang baik harus la dihebahkan bersama. Biar orang lain dapat berjimat duit. Tapi nak beli dengan seller lain, terpulang pada individu. Kan duit korang. Aku cuma nak share kat mana aku beli telekung lycra murah. Bukan beli sehelai, 2 helai pun bukan, tapi aku dah beli 6 helai telekung lycra setakat ni kat Shopee.

Jangan Gunting Rambut Anak Orang Sembarangan

Kengkadang pasal benda remeh pun boleh buat orang gaduh, bermasam muka, mengamuk sakan. Gara-gara gunting rambut anaknya. Ye, pasal gunting rambut je pun boleh buat sedara mara gaduh. Benda yang pernah terjadi kat kawan aku.

Pinjam Ubat Nyamuk Rumah Sebelah

 Rumah kami memang pakai ubat nyamuk la. Ubat nyamuk? Ala lingkaran racun nyamuk tu. Tanpa ubat nyamuk..habis la. Habis kena serang nyamuk! Banyak nyamuk sini memandangkan quarters kami ni berhampiran hutan. Belakang rumah banyak pokok.

MyM2U Challenge Level 1 Menang Hadiah Voucher Lazada

MyM2U Challenge Level 1 Menang Hadiah Voucher Lazada 

Bagi yang ada akaun Maybank2u jom sertai peraduan Maybank. Banyak hadiah menarik ditawarkan. Nak join pun mudah je. Bagi MyM2U Challenge Level 1 aku dah dapat hadiah. Menang voucher Lazada bernilai potongan diskaun 20%. Cara sertai Maybank MyM2U Challenge korang boleh refer sini: JOIN & MENANG CONTEST MYM2U CHALLENGE

Tukar Template Blog Mesra SEO. Terima Kasih Brader Elih

Fuh.. fuh.. tahun baru, baju blog mesti nak tukar baru. Yey! Akhirnya tercapai jugak hasrat di hati nak tukar template blog. Template lama blog ni berkurun-kurun aku guna, since 2009 lagi.. tak pernah tukar. Aku kan makcik2 sikit..kurang arif bab edit kod html blog nih. Nasib baik ada blogger baik hati tolong buatkan. Terima kasih blogger Elih, akhirnya merasa jugak aku bertemplate baru.

Permulaan Tahun Baru 2017 Yang Kurang Baik

Bermulanya bunga api ambang tahun baru, terus terdengar berita kurang elok, percikan bunga api meletup di tanah sebelum sempat terbang ke langit. Ramai yang cedera, seram pulak tengok video. Mesti kucar-kacir, huru-hara nak selamatkan diri. Juga berita kenaikan harga minyak buat orang ramai naik minyak di tahun baru. Itu berita umum.

Coklat Daim & Toblerone Boleh Dimakan Orang Islam Walau Tiada Logo Halal

Coklat Daim & Toblerone Boleh Dimakan Orang Islam Walau Tiada Logo Halal Dari JAKIM
Sebelum ni, kecoh pasal coklat Daim dan coklat Toblerone tiada cap logo halal pada bungkusan coklat tersebut. Lantaran itu, menimbulkan desas-desus, halal ke tak makan coklat Daim dan Toblerone. Ye la, sebagai umat Islam kita mesti titiberatkan pemakanan kita, adakah ianya dari bahan halal ataupun tidak.