4 Power Bank Untuk Dimenangi!

banner, Segmen Vote Design Manan
NAK MENANG POWER BANK? JOM SERTAI Segmen Vote Design Manan

Segmen ini bagi membantu mengundi Manan dalam Papa John’s Pizza Box Competition. Harap ada yang sudi membantu dan menyertai segmen ini. Sebagai penghargaan ada hadiah disediakan iaitu 4 unit Power Bank untuk dimenangi! Berjenama PINENG 10,000 mAh yang original dengan warranty 1 tahun.

Pureen Chak Chak SchAwal │ Che Ta & Zain Saidin

Program Pureen Chak Chak Scha Alyahya dan Awal Ashaari

Ada yang dah tengok Program Pureen Chak Chak SchAwal? Program yang memaparkan  persediaan Scha Alyahya dan Awal Ashaari dalam bergelar ibu dan ayah sebelum dan selepas kelahiran bayi mereka. Program ni khas dibuat untuk selebriti popular je tau. Kalau selebriti tak popular, nanti takde orang nak tengok. Haha..just kidding!

Khasiat & Manfaat Buah Peria

Buah peria ni jarang aku makan. Tapi kan, orang tua-tua suka makan sayur peria. Walaupun pahit mereka kata sayur peria ni banyak khasiat. Malah ada cara untuk menghilangkan rasa pahitnya yang begitu ektrim! Aku pernah try makan sekali, memang pahit. Rupanya nak masak sayur peria ada caranya. Sebelum tu, jom ketahui apakah manfaat dan kelebihan yang kita dapat bila makan sayur peria.
SITE: P_yumida (mobile) Mobile overlay 320x50: SITE: P_Yumida 160x600: 300x250: 728x90: