Gambar Pelamin Aqiqah Moden & Pelamin Baby Cukur Jambul

Pelamin majlis aqiqah 2018: Pelamin aqiqah moden dan pelamin baby cukur jambul. Jom lihat pelamin akikah terkini. Gambar hiasan pelamin berendoi di majlis cukur jambul. Koleksi idea gambar pelamin katil bayi; pelamin majlis aqiqah; majlis kesyukuran bayi. Bagi yang sedang mencari idea pelamin aqiqah buatan sendiri, bolehlah rujuk koleksi gambar pelamin cukur jambul dalam artikel ni. Ada dikongsikan gambar idea pelamin majlis akikah, pelamin aqiqah murah, pelamin akikah bayi perempuan, pelamin aqiqah moden, pelamin akikah bayi lelaki, pelamin cukur jambul diy, pelamin katil aqiqah, dekorasi aqiqah sederhana buatan sendiri, pelamin katil bayi, pelamin aqiqah simple, pelamin aqiqah diy, pelamin aqiqah baby boy, pelamin aqiqah murah, pelamin berendoi kembar dan pelamin cukur jambul murah (rujuk dalam link video di bawah).

Gambar Pelamin Buaian Berendoi Anak Lelaki & Perempuan

Pelamin buaian berendoi bayi 2017/ 2018: Pelamin buaian berendoi anak lelaki dan perempuan. Gambar hiasan pelamin berendoi di majlis cukur jambul. Koleksi idea gambar pelamin buai berendoi terbaru; pelamin majlis aqiqah; majlis kesyukuran bayi. Bagi yang sedang mencari idea pelamin buaian berendoi buat sendiri, bolehlah rujuk koleksi gambar pelamin berendoi cantik dalam artikel ni. Ada dikongsikan gambar idea buaian berendoi hello kitty, buaian berendoi murah untuk disewa, pelamin buaian berendoi anak lelaki, buaian berendoi tema bola, buaian berendoi english style, buaian berendoi untuk dijual, buaian berendoi tema biru pink, buaian berendoi diy, pelamin buaian berendoi anak perempuan, pelamin buaian berendoi baby boy, buai berendoi bulat, pelamin buaian berendoi baby girl, sewa buaian berendoi sahaja, buaian berendoi tema biru, pelamin buaian cukur jambul dan pelamin berendoi kembar (rujuk dalam link video di bawah).

Gambar Pelamin Tunang DIY & Pelamin Nikah Buatan Sendiri

DIY pelamin tunang terkini 2017/ 2018. Gambar hiasan pelamin buatan sendiri di majlis pertunangan dan perkahwinan. Koleksi idea gambar pelamin DIY terbaru; pelamin buat sendiri. Bagi yang sedang mencari idea cara buat pelamin simple atau cara buat pelamin kahwin sendiri, bolehlah rujuk koleksi gambar pelamin DIY dalam artikel ni. Ada dikongsikan gambar idea pelamin tunang diy, pelamin kahwin simple, pelamin ringkas buatan sendiri, pelamin nikah diy, pelamin tunang buatan sendiri, mini pelamin diy, pelamin akad nikah, pelamin perkahwinan, mini pelamin murah, pelamin tunang simple buat sendiri, pelamin diy simple, pelamin tunang simple dan murah, dekorasi pelaminan minimalis terbaru dan dekor pelaminan simpel (rujuk dalam link video di bawah).

Gambar Pelamin Sanding DIY Buatan Sendiri

Diy pelamin sanding terkini 2017/ 2018. Gambar gubahan hiasan pelamin pengantin di majlis perkahwinan. Koleksi idea gambar pelamin DIY moden. Bagi yang sedang mencari idea cara buat pelamin simple atau cara buat pelamin kahwin sendiri, bolehlah rujuk koleksi gambar pelamin DIY dalam artikel ni. Ada dikongsikan gambar idea pelamin diy 2018, pelamin cantik buatan sendiri, pelamin sanding ringkas buatan sendiri, pelamin resepsi simple tapi cantik dan pelamin kahwin bajet murah (rujuk dalam link video di bawah).

ADAM50: Anak Lahir Tahun 2018 Hingga 2022 Dapat Dana RM200

Bajet 2018 & Amanah Dana Anak Malaysia 2050 (ADAM50)
Pengumuman bajet 2018: setiap anak Malaysia lahir bermula 1 Januari 2018 sehingga tahun 2022, anak akan dapat dana tabungan permulaan sebanyak RM200 melalui unit Amanah Saham di Permodalan Nasional Berhad (PNB). Skim ini dinamakan Amanah Dana Anak Malaysia 2050 (ADAM50). Dana ini diumumkan oleh Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak.

Bunga Telur Pengantin & Bunga Pahar DIP Terkini

Bunga telur pahar terkini 2017/ 2018. Gambar gubahan hiasan bunga telur cantik untuk tetamu di majlis perkahwinan. Koleksi idea gambar bunga telur moden. Bagi yang sedang mencari idea membuat gubahan bunga telur diy, bolehlah rujuk koleksi gambar bunga telur dan bunga pahar dalam artikel ni. Ada dikongsikan gambar idea bunga telur pengantin, bunga telur gantung, bunga telur moden, bunga telur Kristal, bunga telur diy, bunga pahar dip terkini, bunga pahar stokin, bunga telur rose crepe, bunga telur kertas tisu, bunga telur pengilan / bunga telur kenduri, hand made flower from crystal dan bunga telur buatan sendiri (rujuk dalam link video di bawah).

Gubahan Hantaran Songkok/ Seserahan Peci & Kopiah

Gubahan hantaran songkok 2017/ 2018. Gambar gubahan hiasan songkok hantaran terkini cantik memukau! Koleksi idea gubahan peci atau kopiah untuk hantaran. Bagi yang sedang mencari idea kreasi seserahan songkok, peci atau kopiah, bolehlah rujuk gambar hantaran songkok dalam artikel ni. Ada dikongsikan gambar idea gubahan songkok hantaran, gubahan songkok dan sejadah, seserahan songkok, songkok hantaran tunang dan songkok hantaran kahwin.  (rujuk dalam link video di bawah).

Gubahan Kain Sembahyang & Hantaran Seperangkat Alat Sholat

Gubahan hantaran kain sembahyang 2017/ 2018. Gambar gubahan hiasan seperangkat alat sholat hantaran terkini cantik memukau! Koleksi idea gubahan kain sembahyang untuk hantaran. Bagi yang sedang mencari idea kreasi seserahan kain sembahyang, bolehlah rujuk gambar hantaran seperangkat alat shalat dalam artikel ini. Ada dikongsikan gambar idea gubahan kain sembahyang untuk hantaran, gubahan kain sembahyang simple, gubahan kain sembahyang dan sejadah, gubahan kain sembahyang bentuk masjid, hantaran seperangkat alat sholat, seserahan kain sembahyang atau dikenali mukena atau telekung. Jenama telekung popular untuk dibuat hantaran pengantin antaranya telekung siti khadijah, telekung travel, telekung lycra, telekung arafah dan telekung aleena (rujuk dalam link video di bawah).

Gambar Gubahan Jam Tangan/ Hantaran Watches

Gubahan hantaran jam tangan 2017/ 2018. Gambar gubahan hiasan jam tangan wanita hantaran terkini cantik memukau! Koleksi idea gubahan jam tangan untuk hantaran. A.k.a hantaran watches, jam tangan laki-laki, hantaran jam tangan pria. Bagi yang sedang mencari idea kreasi seserahan jam tangan, bolehlah rujuk gambar hantaran handbag dalam artikel ini. Ada dikongsikan gambar idea jam tangan perkahwinan untuk hantaran, jam tangan hantaran tunang, hantaran jam tangan perempuan, jam tangan hantaran kahwin, hantaran jam tangan lelaki, jam tangan wanita untuk hantaran, hantaran jam tangan jenama Guess, Casio, Tissot, TAG Heuer, Fossil, Bonia, Hugo Boss (rujuk dalam link video di bawah).

Gambar Gubahan Beg Tangan/ Hantaran Handbag

Gubahan hantaran beg tangan 2017/ 2018. Gambar gubahan hiasan beg tangan wanita hantaran terkini cantik memukau! Koleksi idea gubahan beg tangan untuk hantaran. Bagi yang sedang mencari idea kreasi seserahan tas tangan, bolehlah rujuk gambar hantaran handbag dalam artikel ini. Ada dikongsikan gambar idea contoh gubahan hantaran beg tangan, beg tangan hantaran pertunangan, handbag hantaran perkahwinan, hantaran tas tangan, gubahan hantaran beg tangan dan kasut (rujuk dalam link video di bawah).

Gambar Gubahan Hantaran Kasut Terkini

Gubahan hantaran kasut 2017/ 2018. Gambar gubahan hiasan kasut hantaran terkini cantik memukau! Koleksi idea untuk hantaran. Bagi yang sedang mencari idea kreasi hantaran kasut, bolehlah rujuk gambar gubahan kasut lelaki hantaran dalam artikel ini. Ada dikongsikan gambar idea gubahan hantaran kasut wanita, gubahan hantaran beg tangan dan kasut, hantaran kasut sukan, hantaran kasut bola, hantaran kasut sport, gubahan kasut hantaran, hantaran kasut kerja, hantaran sandals, hantaran kasut boot, gubahan kasut hantaran tunang dan perkahwinan (rujuk dalam link video di bawah).

Gambar Gubahan Kain Samping Songket Hantaran

Gubahan samping songket 2017/ 2018. Gambar gubahan gubahan kain songket hantaran terkini cantik memukau! Koleksi idea gubahan gubahan kain sampin / songket untuk hantaran. Bagi yang sedang mencari idea kreasi hantaran kain songket, bolehlah rujuk gambar kain sampin songket dalam artikel ini. Ada dikongsikan gambar idea gubahan kain samping songket bentuk keris, gubahan kain songket tanjak melayu, gubahan kain songket bentuk tengkolok, gubahan kain songket bentuk bakul, gubahan kain songket bentuk kipas, gubahan kain songket simple dan gubahan kain songket bentuk burung merak (rujuk dalam link video di bawah).

Gambar Gubahan Kain Pelikat Untuk Hantaran

Gubahan hantaran kain pelikat 2017/ 2018. Gambar gubahan kain pelikat untuk hantaran terkini cantik memukau! Koleksi idea gubahan kain pelikat untuk hantaran. Bagi yang sedang mencari idea kreasi hantaran kain pelikat, bolehlah rujuk gambar kain pelikat gajah duduk dalam artikel ini. Ada dikongsikan gambar idea gubahan kain pelikat terkini, contoh gubahan kain pelikat bentuk tengkolok, gubahan kain pelikat bentuk keris, gubahan kain pelikat simple, gubahan kain pelikat bentuk kapal, gubahan lipatan keris, gubahan kain pelikat bentuk love, gubahan kain pelikat bentuk kipas, gubahan kain pelikat bentuk anggur, gubahan kain pelikat bentuk terompah / selipar dan gubahan kain pelikat bentuk baju kemeja (rujuk dalam link video di bawah).

Gambar Gubahan Hantaran Baju T-Shirt & Jersi Bola

Video YouTube gubahan hantaran baju t shirt 2017/ 2018. Gambar gubahan baju t-shirt untuk hantaran terkini cantik memukau! Koleksi idea gubahan baju tshirt kolar
untuk hantaran. Bagi yang sedang mencari idea kreasi hantaran baju jersi bola, bolehlah rujuk gambar contoh baju jersey dalam artikel ini. Ada dikongsikan gambar idea baju t-shirt hantaran tunang, baju t-shirt hantaran perkahwinan, gubahan baju t-shirt terkini, deco hantaran baju t-shirt dan jersi dan gubahan hantaran jersi bola sepak (rujuk dalam link video di bawah).

Gambar Hantaran Baju Melayu, Jubah Lelaki & Kurta

Gubahan hantaran baju melayu 2017/ 2018. Gambar gubahan baju melayu untuk hantaran terkini cantik memukau! Koleksi idea gubahan baju melayu lelaki untuk hantaran. Bagi yang sedang mencari idea kreasi hantaran baju melayu moden, bolehlah rujuk gambar contoh gubahan hantaran baju melayu dalam artikel ini. Ada dikongsikan gambar idea gubahan baju melayu terkini, gubahan baju melayu cantik, gubahan hantaran jubah lelaki, hantaran kurta, gubahan baju melayu dan samping, hantaran baju melayu pertunangan dan baju melayu hantaran perkahwinan (rujuk dalam link video di bawah).

Gambar Hantaran Baju Kemeja/ Gubahan Baju Kerja

Gubahan hantaran baju kemeja 2017/ 2018. Gambar gubahan baju kemeja hantaran terkini cantik memukau! Koleksi idea gubahan baju kemeja untuk hantaran. Bagi yang sedang mencari idea kreasi hantaran baju kemeja, bolehlah rujuk gambar hantaran pakaian pejabat dalam artikel ini. Ada dikongsikan gambar idea gubahan baju kemeja lelaki, hantaran baju kemeja lengan panjang, gubahan baju pejabat, hantaran kemeja dan baju (rujuk dalam link video di bawah).

Gambar Gubahan Hantaran Kosmetik, Alat Solek & Barang Make Up

Gubahan hantaran kosmetik 2017/ 2018. Gambar gubahan hantaran alat solek terkini cantik memukau! Koleksi idea barang mekap untuk hantaran. Bagi yang sedang mencari idea kreasi hantaran kosmetik, bolehlah rujuk gambar model hantaran kosmetik dalam artikel ini. Ada dikongsikan gambar idea set hantaran makeup, hantaran perkahwinan alat solek, set alat solek hantaran, hantaran pengantin make up, hantaran pernikahan make up, seserahan pernikahan kosmetik, hantaran seserahan kosmetik, hantaran lamaran kosmetik dan make up untuk hantaran pengantin (rujuk dalam link video di bawah).

Gambar Gubahan Hantaran Kain Batik

Gubahan hantaran kain batik 2017/ 2018. Gambar gubahan kain batik terkini cantik memukau! Koleksi idea gubahan kain batik untuk hantaran. Bagi yang sedang mencari idea kreasi seserahan kain batik, bolehlah rujuk gambar batik gift tray dalam artikel ini. Ada dikongsikan gambar idea gubahan lipatan kain batik, gubahan kain batik bentuk burung merak, hantaran kain batik bentuk perahu layar, hantaran kain batik bentuk kipas, hantaran kain batik bentuk bunga, gubahan kain batik bentuk kapal, gubahan kain batik bentuk gajah, gubahan kain batik bentuk kura-kura penyu dan gubahan kain batik kebaya (rujuk dalam link video di bawah).

Gambar Dulang Cincin/ Gubahan Tempat Letak Cincin Hantaran

Gubahan cincin hantaran 2017/ 2018. Gambar gubahan bekas cincin terkini cantik memukau! Koleksi idea gubahan tempat letak cincin. Bagi yang sedang mencari idea tempat letak cincin, bolehlah rujuk gambar dulang cincin dalam artikel ni. Ada dikongsikan gambar idea diy bekas cincin hantaran, gubahan hantaran cincin pertunangan, gubahan cincin perkahwinan dan gubahan cincin merisik (rujuk dalam link video di bawah).

Gambar Gubahan Duit Mas Kahwin Wang Hantaran Terkini

Gubahan duit mas kahwin 2017/ 2018. Gambar gubahan wang hantaran mas kahwin cantik memukau! Koleksi idea gubahan wang hantaran terkini. Bagi yang sedang mencari idea gubahan wang kertas, bolehlah rujuk gambar kreasi mahar uang dalam artikel ini. Ada dikongsikan gambar idea gubahan duit mas kahwin simple, gubahan duit hantaran dalam frame, gubahan duit hantaran dalam album, gubahan duit mas kahwin bentuk kipas, gubahan duit hantaran bentuk love, gubahan duit hantaran bentuk bunga, gubahan duit hantaran bentuk burung merak, gubahan duit hantaran bentuk kek, gubahan duit hantaran bentuk jambangan bunga duit dan gubahan wang hantaran guna cheque (rujuk dalam link video di bawah).

Gambar Hantaran Pengantin, Hantaran Pernikahan Terkini

Gubahan hantaran pernikahan 2017/ 2018. Gambar hantaran pengantin cantik memukau! Koleksi idea gubahan hantaran perkahwinan terkini. Bagi yang sedang mencari idea dulang hantaran kahwin, bolehlah rujuk gambar hiasan hantaran pernikahan dalam artikel ini. Ada dikongsikan gambar idea gubahan hantaran kahwin moden, barang-barang hantaran pernikahan, gubahan hantaran kahwin untuk perempuan, isi hantaran pernikahan sederhana, isi hantaran pernikahan adat melayu, isi dulang hantaran pengantin dan kreasi hantaran pernikahan terbaru (rujuk dalam link video di bawah).

Gambar Dulang Hantaran Pertunangan Terkini

Tema hantaran pertunangan 2017/ 2018. Koleksi idea hiasan dulang hantaran tunang. Bagi yang sedang mencari trend hantaran terkini, bolehlah rujuk gambar hiasan dulang pertunangan dalam artikel ini. Ada dikongsikan gambar idea dulang hantaran diy, dulang hantaran kayu, dulang hantaran lelaki, dulang hantaran murah, dulang hantaran cantik, dulang hantaran tunang perempuan, dulang hantaran untuk disewa dan dijual (rujuk dalam link video di bawah).

Gambar Gubahan Tuala Simple Tapi Cantik

Gubahan hantaran tuala terkini 2017/ 2018. Koleksi gubahan tuala tercantik. Bagi yang sedang mencari tutorial gubahan tuala untuk hantaran, bolehlah rujuk gambar gubahan tuala hantaran terkini dalam artikel ini. Ada dikongsikan gambar idea gubahan hantaran tuala bentuk love, gubahan hantaran tuala dalam bakul, gubahan tuala bentuk katil, gubahan tuala bentuk kek, gubahan tuala bentuk teko, gubahan tuala bentuk angsa / itik, gubahan tuala bentuk udang galah, gubahan tuala bentuk bunga, gubahan tuala bentuk teddy bear (patung beruang), gubahan tuala bentuk anggur, gubahan tuala bentuk kipas, gubahan tuala bentuk burung, gubahan tuala bentuk sofa, gubahan tuala bentuk topi dan beg tangan (rujuk dalam link video di bawah).

Gambar Gubahan Sejadah Simple Tapi Cantik

Gubahan hantaran sejadah terkini 2017/ 2018. Koleksi gubahan hantaran sajadah mudah dan cantik. Bagi yang sedang mencari tutorial cara membuat hantaran pengantin dari sajadah, bolehlah rujuk gambar lipatan tikar sejadah dalam artikel ini. Ada dikongsikan gambar idea gubahan sejadah simple, gubahan sejadah bentuk kipas, gubahan sejadah bentuk katil, cara gubahan sejadah bentuk sofa, hantaran sejadah rehal, gubahan sejadah bentuk masjid, gubahan sejadah bentuk unta dan gubahan sejadah bentuk penyu (rujuk dalam link video di bawah).

Gambar Gubahan Telekung Terkini, Simple Tapi Cantik

Gubahan telekung terkini 2017/ 2018. Koleksi gubahan telekung hantaran mudah dan simple. Bagi yang sedang mencari tutorial cara membuat gubahan hantaran telekung, bolehlah rujuk gambar gubahan telekung dalam artikel ini. Ada dikongsikan gambar idea gubahan telekung baju kebaya, gubahan telekung bentuk kek, hantaran telekung bentuk bunga, gubahan telekung bentuk kipas, gubahan telekung bentuk itik/ angsa, gubahan telekung bentuk burung merak, gubahan telekung bentuk topi dan beg tangan (rujuk dalam link video di bawah).

Gambar Hiasan Dulang Hantaran DIY Terkini

Bekas hantaran terkini 2017/ 2018. Koleksi dulang hantaran DIY. Bagi yang sedang mencari tutorial menghias dulang hantaran, bolehlah rujuk dalam artikel ni. Ada dikongsikan gambar idea dulang hantaran simple, dulang hantaran tunang, dulang hantaran sangkar burung, dulang hantaran kahwin, dulang hantaran kayu; gubahan hantaran kayu pallet juga dulang hantaran terkini dan moden.

Gambar Gubahan Hantaran Kain Pasang Simple, Cantik!

Gubahan kain pasang terkini 2017/ 2018. Bagi yang sedang mencari tutorial gubahan kain pasang, bolehlah rujuk dalam artikel ni. Ada dikongsikan gambar gubahan hantaran kain pasang simple, gubahan hantaran kain pasang perempuan dan gubahan hantaran kain pasang lelaki. Berdasarkan pengalaman sendiri, saya memang suka menghias barang hantaran. Boleh la tahu sikit-sikit. Belajar cara lipatan kain untuk hantaran menerusi YouTube dan di blog-blog.

Gambar Gubahan Buah Hantaran Tunang & Meja Pengantin

Hantaran buah 2018 - hantaran buah terkini. Video YouTube gubahan hantaran buah-buahan untuk meja pengantin dan majlis pertunangan. Video ini khas ditujukan untuk mereka yang mencari gali hiasan hantaran buah. Ada banyak perkongsian gambar gubahan hantaran buah-buahan. Antaranya gubahan buah epal, gubahan buah tembikai, gubahan buah strawberi, tembikai susu, pisang, anggur, betik, longan, buah oren, kiwi dan sebagainya.

Gambar Gubahan Hantaran Coklat, Sumi & Gula-Gula

Gubahan hantaran coklat 2017/ 2018. Jom lihat gambar gubahan hantaran coklat, sumi dan gula-gula. Hari ni nak share deco hantaran coklat. Mana tahu pada sesiapa yang tercari idea nak buat gubahan hantaran coklat simple, boleh la rujuk dalam video ni (rujuk link di bawah). Gubahan hantaran coklat ferrero rocher antara permintaan paling tinggi di kalangan pelanggan. Sebabnya, ia nampak cantik bila dihias, lagi satu sebab ia terlampau sedap. Memandangkan rasanya yang terlalu sedap, harga coklat ferrero rocher pun buat mata tak sedap memandang. Hihi..agak mahal sikit.

Gambar Hantaran Sirih Junjung & Sirih Dara

Sirih junjung / sireh junjung / sireh dara / sirih dara popular di musim orang kahwin. Biasanya gubahan hantaran sirih junjung ni dibuat oleh oleh golongan orang-orang tua. Sebab mereka tahu cara menyusun daun sirih atas dulang hantaran. Bagi anak muda pula, membuat sirih junjung agak sukar dan remeh. Banyak jarum peniti nak kena semat. Kalau tak dibuat dengan teliti, hasil kerja sirih junjung tak kemas, tak cantik. Jadi, video ni tercipta sebagai memberi ilham untuk anda semua untuk buat sendiri gubahan hantaran sirih junjung simple, nampak simple tapi cantik!

Gambar Gubahan Hantaran Terkini, Cantik!!

Gambar hantaran. Idea gubahan hantaran terkini 2017 / 2018. Masih tercari-cari tema hantaran tunang? Boleh rujuk dalam link video yang tertera kat bawah tu, gubahan hantaran tunang simple ataupun jika anda nak mencari gubahan hantaran tunang untuk lelaki. Pasti memberikan anda ilham hiasan hantaran tunang yang anda impikan. Bahkan hiasan hantaran pernikahan pun ada.

Tutorial Pakai Shawl/ Selendang Terkini

Tutorial shawl simple, cara lilit selendang terkini. Hijab chiffon shawl - Tutorial shawl 2017 dan 2018. Ikuti tutorial cara pakai shawl dan tudung style terkini. Ada banyak fesyen shawl selendang cantik dalam video menerusi link yang dikongsikan di bawah. Koleksi style shawl trend terkini. Korang boleh pilih mana satu fesyen shawl sesuai dengan bentuk muka korang. Boleh lihat cara lilit selendang panjang juga cara lilit shawl neelofa. Ehem confirm cantik macam Neelofa jugak.

Resepi Kari Daging Pekat Tanpa Santan

Resepi Kari Daging Pekat Tanpa Santan
Menu iftar berbuka puasa 2017 kegemaranku kari daging pekat tanpa santan. Yeah.. makan bersama nasi panas memang bertambah sampai 2-3 kali. Kekenyangan! Kalau tak dimasak bersama santan, jadi kari daging tu masak dengan apa? Ha nak tahu? Inilah resepiku. Jom lihat cara masakannya.

Buat Duit Dengan Video YouTube Adsense

Buat Duit Dengan Video YouTube Adsense

Buat duit dengan YouTube 2017. Upload video ke YouTube dan jana income Google Adsense - Saya ada blog! Juga sudah mendaftar untuk pengiklanan Google Adsense. Orang kata daftar akaun Google Adsense untuk blog agak sukar sedikit, sebab mereka perlu review blog seketatnya. Tapi untuk dapatkan akaun YouTube Adsense, mudah sekali diluluskan. Cara buat duit online tanpa modal 2017, anda kena ceburi bidang YouTube Adsense ni, terbaik! Jika anda gemar mengambil video, kreatif dalam menghasilkan video, apa kata daftar akaun YouTube Adsense. Cari duit tambahan. Lumayan beb!

Lazada Birthday Blogger Contest

Lazada Birthday Blogger Contest
Lazada Birthday Blogger Contest 

Rahsia Cepat Hamil Bagi Isteri Sukar Mengandung

 Rahsia Cepat Hamil Bagi Isteri Sukar Mengandung

Sudah kahwin bertahun-tahun tapi belum dikurniakan anak? Sudah puas berubat cara itu ini namun belum ada rezeki dapat cahaya mata? Bagaimana mahu cepat hamil? Apa panduan untuk senang mengandung?

Joras Melawak Buku Sumpahan 99 Kata Fattah Amin

Joras Melawak Buku Sumpahan 99 Kata-Kata Fattah Amin

Dah tengok rancangan Maharaja Lawak Mega 2017 minggu 1 pada Jumaat yang lepas? Kah kah! Berbaloi menonton MLM2017. Lawak eh! Lawak kumpulan Joras buat aku terkenang-kenang! Masuk percuma..nak tengok kena bayar! Menyumpah pun kena bayar. Bagus betul la. So, yang kuat menyumpah tu kena la beringat, jangan suka menyumpah sembarangan.

Hati-Hati Beli Produk Kosmetik Mengandungi Merkuri

Ni cerita beberapa minggu lepas, pasal viral rakan blogger kita yang mukanya teruk lepas stop pakai produk ____ tersebut. Peringatan untuk diri aku. supaya tak beli produk sembarangan. Tapi aku ni jarang beli barang make up. Tapi adik aku tu haaa, bertimbun-timbun segala jenama make up atas meja dia.

Beli Tabung Kat Shopee: Cat Steal Coin Piggy Bank

Fuh..lama dah aku geram nak beli tabung kucing ni. Ye la, kena survey dulu untuk cari harga murah. Kengkadang harga barang tu murah tapi caj postage mahal, pun buat aku terbantut nak beli. So, sebagai pengguna bijak aku kenalah compare harga barang plus postage sekali.

Beli Telekung Lycra Murah Di Shopee Online Shop

Kat mana boleh beli telekung lycra murah? Ni haa nak bagitau kat korang, nak beli telekung murah boleh beli kat Shopee. Ish asyik promote Shopee je aku ni kan. Ye, barang baik harus la dihebahkan bersama. Biar orang lain dapat berjimat duit. Tapi nak beli dengan seller lain, terpulang pada individu. Kan duit korang. Aku cuma nak share kat mana aku beli telekung lycra murah. Bukan beli sehelai, 2 helai pun bukan, tapi aku dah beli 6 helai telekung lycra setakat ni kat Shopee.

Jangan Gunting Rambut Anak Orang Sembarangan

Kengkadang pasal benda remeh pun boleh buat orang gaduh, bermasam muka, mengamuk sakan. Gara-gara gunting rambut anaknya. Ye, pasal gunting rambut je pun boleh buat sedara mara gaduh. Benda yang pernah terjadi kat kawan aku.

Pinjam Ubat Nyamuk Rumah Sebelah

 Rumah kami memang pakai ubat nyamuk la. Ubat nyamuk? Ala lingkaran racun nyamuk tu. Tanpa ubat nyamuk..habis la. Habis kena serang nyamuk! Banyak nyamuk sini memandangkan quarters kami ni berhampiran hutan. Belakang rumah banyak pokok.

MyM2U Challenge Level 1 Menang Hadiah Voucher Lazada

MyM2U Challenge Level 1 Menang Hadiah Voucher Lazada 

Bagi yang ada akaun Maybank2u jom sertai peraduan Maybank. Banyak hadiah menarik ditawarkan. Nak join pun mudah je. Bagi MyM2U Challenge Level 1 aku dah dapat hadiah. Menang voucher Lazada bernilai potongan diskaun 20%. Cara sertai Maybank MyM2U Challenge korang boleh refer sini: JOIN & MENANG CONTEST MYM2U CHALLENGE

Tukar Template Blog Mesra SEO. Terima Kasih Brader Elih

Fuh.. fuh.. tahun baru, baju blog mesti nak tukar baru. Yey! Akhirnya tercapai jugak hasrat di hati nak tukar template blog. Template lama blog ni berkurun-kurun aku guna, since 2009 lagi.. tak pernah tukar. Aku kan makcik2 sikit..kurang arif bab edit kod html blog nih. Nasib baik ada blogger baik hati tolong buatkan. Terima kasih blogger Elih, akhirnya merasa jugak aku bertemplate baru.

Permulaan Tahun Baru 2017 Yang Kurang Baik

Bermulanya bunga api ambang tahun baru, terus terdengar berita kurang elok, percikan bunga api meletup di tanah sebelum sempat terbang ke langit. Ramai yang cedera, seram pulak tengok video. Mesti kucar-kacir, huru-hara nak selamatkan diri. Juga berita kenaikan harga minyak buat orang ramai naik minyak di tahun baru. Itu berita umum.