Duriah Oh Durian

As salam buat rakan pembaca,

Yey..hari ni dapat makan raja buah. Durian!!! Peberet Yumida dan hb tau. Asal tengok buah durian jer, mesti nak beli nyer.

buah durian, gambar durian
Nampak khemah jualan durian dari jauh.

buah durian, gambar durian
Bila dekat…woo! Rasa macam pesta buah durian lak! Banyak wooo…!

Sempat rembat 4 biji semalam, dengan harga RM20.00. Tadi dah start makan, memang bagus isi buah ni. Memang berkualiti la. Bez bez bez…yummeh!

25 comments

Durian pasir pandak mmg terbaik aku pernah rasa, mmg dah musim durian skrg kan..boleh dapat murah jer hehe

kenit ni lama dah teringin nak makan buah durian, walaupun depan umah je jualnya tapi sampai sekarang tak sampai seru lagi nak terjah gerai tu hehehehe.

Sedapnya durian.. Kak Erin pun suka.. :-)

alamak feveret kita juga nie..kat cne tak ada

Kat mana tu?

Area kajang x nampak byk lagi durian ni

sekarang memang musim durian huuu

ika pun ada draft entri pasal durian, tak publish2 lagi haha

Mangaaiii..berlonggok2..best nya tgk! Tp sy xle mkn byk.hikhik..pening

Durian...sedap tu, jangan makan banyak2 nanti panas..

Saya pn suka makan durian ni...tpi kat sandakan sabah hrg dia ada mahal sikit...

sedap tu Yumida :) hm.. singgah klik sony .. hee

Cne tok? Macam kat pasar Mukah jak.. hee. Durian nang nyamannnn! ^_^

Pergh jelesnya.. bestnya.. seronoknya.. HUHU durian! dah lama juga tak pekena ni :)

sya suka makan durian yg baru gugur je. bila baru gugur tu isi dia keras lagi and tak pahit haha

sedapnta durian..
tapi skrg yg best nak mkan durian pun x pyah ikut musim..
kalau nak blik kmpg.. berlambak2 buah ni.. :)

eh..sekarang dah musim durian ker???nampak menggoda jer durian-durian tu...

Regards,
-Strider-

ohhhhhhhhhhhhhhhhhh..memang sedap,,tapi aka tak leh makan...hurm..lau makan pasti gula akan naik mendadak. untuk masa ni kena pantang durian. terliur tu, tahan je la....

fae sgt2 x suka mkn buah durian hehe

akak tak minat durian.. tp boleh la mkn skit2...

deqla kalo ada mkn.. kalo xde x plak cari..huhu.. kat greenwood gombak pun ada gak pesta doyan.. siap letak meja utk dorg mkn situ trs..

wuu,sedapnya durian! lama saya tak makan durian ni,hehe :) nak sikit :p

kat miri tok belum byk gugok gik durian.. tp minggu depan mok balit kampung, nang berentam durian lah family kmk tok kelak.. nang mabuk ajak lah kmk dgn bau durian tok.. hehe


EmoticonEmoticon