Jom TEKA: Gadget idaman ke-2

Jom teka kembali lagi! Sebelum ini Yumida pernah anjurkan jom teka melibatkan gadget idaman. Entry ini: Beli gadget impian: Samsung Galaxy Tab 3 7.0. Kali ini, Jom TEKA: Gadget idaman ke-2 menawarkan ganjaran hadiah super awesome! Peserta yang dapat meneka dengan tepat dan spesifik bakal memenangi 7 hadiah misteri!!! Hanya seorang pemenang bakal dipilih. Kalau ramai yang menjawab dengan betul, pemilihan pemenang akan menggunakan sistem random.org.

Gadget idaman ke-2 ni dibeli dengan menggunakan duit hasil berblog. Menerusi Cheque Nuffnang yang diterima awal bulan ini. Dengan excitednya Yumida pun beli. Yey! Now, gadget idaman hati berjaya dimiliki. Penyumbang tambahan dana untuk gadget ke-2 ni juga ditaja oleh hb tercinta. Yeah..tengkiu cayangku :)

Wokeh, inilah pic nya yang korang kena teka. Cuba teka apakah benda tersebut..

gambar jom teka
Klu: Hot masa kini
-handphone
-ianya sedang hangat dipromosi di kaca tv
-rujuk senarai handphone bagi model dan siri telefon di SINI
Pemilihan pemenang berdasarkan jawapan yang tepat dan spesifik. Ianya amat mudah! Sering..sering…seringkali dilihat melalui iklan di tv. Rasa sukar untuk meneka? Anda boleh rujuk link senarai handphone di atas untuk meneka. Setakat ini, ada yang meneka dengan betul tetapi tidak spesifik. Hahaha…banyak banget klu i berikan. Andai kata tiada yang dapat dengan tepat, pemilihan pemenang berdasarkan mereka yang paling banyak meneka. Jemput u olls..main teka-teka..jangan malu-malu. Tekaan ini berakhir pada 04/01/2014.

SYARAT PENYERTAAN:
1. Blogger yang menetap di Malaysia
2. Tekaan boleh dibuat setiap hari. 1 hari 1 tekaan sahaja. Memandangkan jom teka ni berakhir pada 4 Januari 2014, so korang ade banyak kali percubaan meneka.
3. Isikan jawapan tekaan korang di kotak komen di bawah. Contohnya:
Teka: tetttttttttt
4. Itu sahaja

Tamat: 4 JANUARI 2014 jam 11.59 malam

Nak hadiah? Hadiah?? Hadiah… Jom sertai:
Jom TEKA [tamat 28 Disember 2013]
Giveaway Peserta Bertuah [tamat 31 Disember 2013]

167 comments

teka : notebook cooler pad (warna pink)

susah bebeno ni.. dekat 5minit pikiaqq. hahaha.

blur2 je pict.. pikir dulu nnti dtg balik teka.. tu pun kalau dpt jawapan.. hikhik..

Mira nak teka2x!

Polaroid Camera ea? huhu .. >.<

teka : ipad mini

haha. actually meera main teka je. tak tahu betul tak :D

ala jawabnya kena hari2 google gadjet la gini,hihi...

nana teka Samsung GALAXY S4 Zoom 16MP

cooler pad.. nina singgah klik nuff

Assalammualaikum..yumida,

mselim3 teka jugak lah.. macam cover hpone aje. Entahlah betul ker tak nie.. agak aje.

mselim3

berbinau biji mata...

TEKA : POWER BANK

berbinau biji mata...

TEKA : POWER BANK

powerbank kot.. hihi, teka jer le... hihi

tablet jew boleh jawab
tpi bile tgok kt gmbr tu mcm sarung tablet bahagian belakang..hehe

aduhai...Yumida poning kepalo akak nak memikirkan ehhh....nanti akak pikirkan ekkk....hihihi

Alahai Yumida akak ni bukan reti snagat bab gadget2 ni org tua katana...eheheh...

teka Fujifilm Instant Camera:)

This comment has been removed by the author.

teka jelah hihii...hari lain boleh teka lagi kan..?hihi

teka : samsung note 3

smartphone?

s4? s4 mini? atau note 3?

This comment has been removed by the author.

sakit mata diat gmbr ya.. hehe

mcm tmpt cucok earphoe jak.. ermm.. Samsung Galaxy S4 kali.. hehe

teka lagi! =D


teka: Fujifilm Instant Camera

teka lagi! =D


teka: Fujifilm Instant Camera

This comment has been removed by the author.

Teka : samsung galaxy note 3

Teka: Samsung GALAXY S4 Zoom 16MP

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...

Perh... ni cam hahaha
jawapan teka: POWER BANK..
memang sah!
Ikhlas dari Aminin yang tak hesem tapi Comel

deqla tgk mcm power bank jer yumida.. ntah la.. main teka jer..huhu..

kmk rasa smartphone lah tok.. tapi siktauk smartphone apa.. samsung mungkin tapi siktau samsung yg ne.. note 3 warna putih?

nak teka kamera polaroid fujifilm kot :)

teka : samsung note 3 !!!

*** betul ke tak eh ? nak klu lagi akak !! pening memikirkan /.. ahahah ..

Day 1 !

TEKA : Polaroid Camera ? :)

hehe. meera nak try untuk hari ke-2
teka : galaxy note 10.1

Day 1
Teka : Samsung Galaxy S4 Zoom

Day 3

look like Samsung Note 3 case ?

teka Dual Port 30,000mAh Power Bank

teka: samsung s2
haha xD tak tahu apaaaaaaa. susah nya

Day 4 ! pls bagi klu lagi >.< huhukk terseksa nk memikirkan ni !

TEKA : Power bank ? kottttt

1st time teka

ans : I9502 Galaxy S4

teka: samsung galaxy s3 with gear..:)

teka : samsung I9506 Galaxy S4

cuba teka ehhh

Samsung Galaksi 5 (S)

Teka : Galaxy S4 Active LTE-A

kmk jarang nangga tv, jadi siktauk iklan smartphone ne yg slalu main di tv.. huhu..

hmm,
Galaxy Mega kah? Warna putih?

teka : samsung note 3 kak....masih dengan jawapan sama hewhew

teka : Samsung GALAXY S4 Zoom 16MP =D

teka : samsung I9505 Galaxy S4

teka : Samsung Galaxy S Duos 2 S7582

Teka: samsung galaxy note 3 :D

teka Samsung Galaxy Note 3 III SM-N9005 32GB LTE 4G HD Black

teka : samsung I9190 Galaxy S4 mini

Teka: Samsung Galaxy S4 Active LTE-A

Teka : Samsung galaxy note 3

Teka : Samsung I9190 Galaxy S4 mini

teka Samsung GALAXY S4 Zoom SM-C101 16MP HD Camera Android 3G Mobile

teka : samsung I9502 Galaxy S4

TEKA:Samsung Galaxy S4 Active LTE-A

This comment has been removed by the author.
This comment has been removed by the author.

teka : samsung Galaxy S4 zoom

teka Samsung Galaxy Note 3 SM-N9000....

Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)

Samsung Galaxy S4 Active LTE-A

Dual Port 30,000mAh Power Bank

Samsung Galaxy Grand Duos i9082

Samsung Galaxy Note 3 LTE N9005 5.7

This comment has been removed by the author.


EmoticonEmoticon