Terima kasih pengomen pukal

As salam buat rakan pembaca,

Komen Pukal










  












1st of all, thanks bebanyak diucapkan buat korang semua. Yang sudi bertandang ke blog Yumida. Tak kira di awal pagi, tengah hari, petang, malam, tengah malam. Kehadiran korang semua memeriahkan lagi keseronokkan berblogging. Ye la tanpa sokongan daripada rakan blogger, sure sunyi sepi. Tak syok la kan. Rasa macam syok sendiri je tulis…kikiki.. Tapi bila ade yang bagi respons, bagi pendapat itu ini, memang ‘bez’ ar… Means entry kita menarik perhatian mereka. Kelassss gitu. Rasa mak jemah kejap.

Kalau korang tengok kat pic atas tu kan, berderet komen mereka di entry Yumida. Entry berlainan! Woooo….syok giler. Rasa retis jap. Hehe…korang semua memang terbaik!!!! Tengkiu buat korang semua coz sudi baca entry yang aku hasilkan, sama ada entry personal, entry gila-gila, entry perasan retis, entry hiburan, entry segmen/GA.. Thanks sudi meluangkan masa untuk memberikan pendapat.

36 comments

hehe. ada nama PG la kat sana. terima kasih :)

seronok baca komen rakan blog ni...

wah, banyak yang komen tu...ahahah

visit back => Index Apk

hehe da nama kita la kat atas trima kasih yumida..:)isi tabung proride

Meriah. Ek. Kita yg xbrapa pukal pun ade..sogan den. Mmg best bila ade yg komen. rasa disayangi gitu

happy kalau dpt komen pukal mcm nie ^^ siapa sudi komen pukal kat blog yana?? mimpi jerk lh .. kikiki

Haipppp...nama akak mana? Ahahhaaa...

Ramai peminat gitewww...

Ehh...tetiba jumpa kat situ Rider Sejati...ahahhaa... Toceyyy...toceyyy...

Selamat membalas komen Cik Retis. :D

byk tu.. kdg2 nk BW semua dlm satu hari mmg tak sempat..sbb tu kne buat secara pukal.. >_<

Seronok baca entry blog ni .. :D

betul betul...kalau kita post entry tapi takde sape komen rasa macam syok sendiri je kan,hehe :) nama saya terselit jugak..thanks,akak! :D

Eh Shakira ada situ.. huhu muah la sikit untuk Yumida ni..:p

wahh bez2..byk pengomen tegar ni.hihi

hihihi.. ada jugak deqla kat situ.. sama2 yumida.. yumida pun sama gak.. suka terjah blog deqla kan.. terima kasih kembali... =)

walla nama KA pun ada yer.. TQ so much juga always support blog KA yg x seberapa tu !

hehe... :) pengomen tegar tu...
tahniah... macam retis gitu :)

yg penting sama2 support each other dalam berblogging :)

eh,,terperasan ada nama kisahsidairy...lebius...

Wah nama akak pun ada.. tq yumida.. sorry beberapa hari nie boleh tak singgah.. keadaan kesihatan yg tak mengizinkan.. nnti dh sihat akak dtg komen byk2 yer.. =D

wah meriahnyaa!! byk komen gituuu..>.<

srnk ad org yg bca dan komen stiap penulisan kita

nak komen jugaklah kat sini walaupun tak jadi pengomen pukal jadi pengomen runcit pun jadik lah ehh :D

meriah betul blog yumida ni..siap ada pengomen pukal lagi..hehehe..

wahhh, ika pun ada? terima kasih kak, terharu sangat~

ada juak kmk nyelit sia.. hehe..
ktk pun. terima kasih juak.. :)

Very Meriah Wooo .. hik hik .. untung lerrr dapat gelaran pengomen pukal !

meriaah nya komen2 dorg.. ^^ ni laa kbaikan join segmen/ ga.


EmoticonEmoticon