CPUV Nuffnang: Xaxis #0150 dan Xaxis #0153 (credited)

Surprise sungguh pihak Nuffnang, memberikan CPUV. Tup-tup terus kredit. Rasanya semua blogger ade terima kan. Untuk blog Yumida lak, kempen CPUV ni: Xaxis #0150 dan Xaxis #0153 berjumlah RM0.18. Alhamdulillah, rezeki..

CPUV Nuffnang: Xaxis #0150 dan Xaxis #0153 (credited)


Before ni lama tak dapat tawaran baru kempen CPUV. Suram sunyi je BE. Even trafik meningkat, tapi earning yang still ongoing tu tak berganjak, sedih mak. Rasa macam problem je. Bila diajukan pada Nuffnang, lain ditanya lain dijawab. Hadoi..redho je lah. Dapat 18 sen ni pun dah hepi. Yeyyyyyyy! TQ Nuffnang :)


*Kalau u olls tengok ada iklan Nuffnang menari-nari kat atas, tepi dan bawah tu. Jemput la klik. Jangan malu-malu tau :) Hik-hik… Tengkiu. Love u olls yang olwes support blog Yumida ni. Moga u olls jugak sentiasa dimurahkan rezeki.

24 comments

tulah dik...akak tunggu lama nak dapat CPUV nie...hantar tiket pun tak dilayan :)

huhu takpe2 kinah tekan nuff tuk yumida :)

ok la juga tu drpd tak ada kan :)..kita tlg klik ya nuffnang

meh saya nak kelik eklan tu, sama2 menolong apa salahnya :)

tula rasa pelik juga, kenapa jd mcm tu.. hehe tp xpa sis ada juga rezeki dpt cpuv..:)

licha pun ada xaxis ni.. tapi 1 sen jelah.. hhihi.. klik ikln sini ye :)

X pe la yumida..sikit2 lama2 jd bukit...dobe klik nuffnang di sini ...

salam.

Lama naim tak check nuff.kena check balik

http://pemudattbc.blogspot.com/2013/11/pencetus-ummah-program-baru-astro-oasis.html

Nang sik pernah paham.. Haha.

ada jugak rezeki yumida dapat CPUV,ifah tak pernah dapat pun.hehe..sedihnya..hmm...

Assalammualaikum...yumida,

mselim3 pun dapat earning yg sama daripada xaxis..
mselim3 dag sent ticket jawapan yg diberikan macam 'standard' aje...hehee

mselim3

sen pun rezeki gak kat awk :D

wahhh...tahniah2...keep it up yerr :)

semoga bertambah2 lagi rezeki yer yumida...

sama la kita.. tapi malas dah nak anta tiket kat dorang, dorang pun dah naik bosan asik membaca tiket kita hihihi.. saba jela

rezeki macam2 cara boleh Allah beri kan :)

wahh cpt jer masok.. tahniah yumida..

saya pun dapat 2 BE yang pelik2 macam nie..hehehe...

p/s: kelik-kelik chipsmore..

Regards,
-Strider-

haha..akak tak dapat pun Xaxis..dah lama kurang entri kan..;)

kmk dapat juak tok berapa sen.. nak beri bonus hujung tahun ngan kita tok kali.. hehe


EmoticonEmoticon