Beli gadget impian dengan duit hasil berblog

As salam buat rakan pembaca,

Ehem-ehem…mood tengah hepi ni. Sebenarnya kan..sebenarnyaaaaaa Yumida de beli something! Kikiki… Baru je beli Selasa lepas. Still bau kedai lagi.

Gadget impian ni memang dah lama Yumida plan nak beli. Alhamdulillah, akhirnya impian tercapai. Segala ongkos pembelian gadget ni hasil dari berblog.
 

Nak tahu tak? Nak tahu tak???? Cer teka..GADGET IMPIAN yang dibeli oleh Yumida.  Pemenang yang dapat meneka dengan tepat akan mendapat gift dari Yumida. Tapi sorang je la yang akan dipilih. Kalau ramai yang meneka dengan tepat, pemilihan pemenang akan ditentukan oleh random.org.

Oh ya..nak klu tak? Klunya, telah Yumida nyatakan dalam entry sebelum ini. Boleh godek-godek entry di blog archive tu.


Tekaan tamat akan Yumida informkan nanti. Hehe.. Jom meneka dengan santai..

80 comments

sis beli gadget Samsung Galaxy Tab 3 8.0 . Betul tak?

samsung galaxy tab 3 7.0,huhu

jawapan : samsung galaxy tab 2 7.0 ... saya klik ads nufnang yumida.. :) n tahniah ye,dapat beli gadjet ..huhu

Waaa beli apa tu? Jeles I Hehehe

nak bg jawapan lg boleh x? saya rasa samsung galaxy tab 3 7.0 kot.. hehehe :p

Spesifikasi Samsung Galaxy Tab 2 7.0.. untung la.. berbaloi berblog.. dpt beli apa yg kita nak! ekeke... eh, klik-klik lg.. >.<

wah..murah rezki ktk.. sik mo teka..slalu xda lucky..kih3x..

samsung galaxy tab 3 ye yumida? hihi

errr errr samsung galaxy tab 3.0 kot (^_^). Alhamdulillah ....

@Kisah Si Dairy
Samsung Galaxy Tab 3 8.0 ??
tetiba teruja baca entry lagi..muahahaa.a.

akak teka samsung galaxy tab 3 8.0

This comment has been removed by the author.

apa lah diidamkan tu yer, done nuffnang & tq sudi mendoakan kesihatan Adik yer !

murah rezeki yumida dgn berblog...al hamdulillah..:)

yumida beli handphone ke? hehe

Samsung Galaxy Tab 3 8.0...betul ke?nak hadiahhhh hahaa

wah bestnya ada tab......

nana teka Samsung Galaxy Tab 2 7.0 :)

gadjet???adoii bab nak meneka ni la yang selalu konpius..tak reti ler tapi nak gak cuba.. maybe ipad..betul tak??

mencuba. Samsung Galaxy Tab 3 8.0 kot. :)

samsung note 3..ehehehe..

rezeki dpt beli guna duit ber blog kan

Samsung Galaxy Tab 3 8.0 kot yumida..hehehe

Wah yumi best nye
Let me quest...emmm
Samsung galaxy tab 3

yumida suka note 3. sbb salu baca yumida post psl benda tu. :)
kan kan???!.

yumida ~ licha nk hadiah..desprate. hehe

alhamdulillah berkat usaha yang tak pernah jemu..rezeki kurniaan ILAHI.. Samsung Galaxy Tab 3 8.0 ke..

haa,tauk kmk ktk beli samsung galaxy tab 3 8.0 ndak?

biar saya dengan bangga nya jawab... awak nak beli Samsung Galaxy Tab kan kan kan tapi masih konfus nak beli Samsung Galaxy Tab 2 or Tab 3 kan...........hehehhe

mok beli Samsung Galaxy Tab 3 8.0 nak?? test jak..

Samsung Galaxy Tab..tapi ta pasti 2 taw 3 ..hehe =D wah best tu dah dpt =D

Samsung Galaxy Tab 3 8.0 ler tue~ :p

samsung lah jawabnya.....

Samsung Galaxy Tab 3 8.0

cik akak guna yang 2 7.0...hihi

nak teka jugak lah
Samsung Galaxy Tab 3

wa..murah rezeki..=) samsung galaxy tab 3 ka?he..singgah klik2 ctk..

wah akhirnya impian yumida tercapai juga kan..semestinya samsung tab 3 kan :)

apapun tahniahlah ye, dapat barang baru

sony xperia Z1 hehe
╔════════════════════════╗

║ My Blog ► http://abgdude.com/blog

╚════════════════════════╝

syoknya kak dapat beli brg impian dgn duit sendiri..=D

wah tahniah...dh dapat yg dihajati..akak xtau nak teka apa..hik...ketuhar kot..kikikik

Samsung galaxy tab for sure.. hehe

ktk mcm ada padah rasa2 mok galaxy tab 2 7.0 ya.. sik kan tab 3 8.0? :D

Samsung Galaxy Tab 2 [7 inci] ?? ye tak? hihi

kmk rasa kitak beli samsung galaxy tab 3 8.0 nak ? hihi

Samsung Galaxy Tab 3 8.0..kan? Hehe :P

wahh..tentu yumida dah sambar samsung tab 3 tu kan...!

bestnya..!

tahniah dapat beli gadget impian.. hehe.. samsung galaxy tab

Seronoknya...bli gadget hasil brblog... Saya pn sdg usahakan kumpul duit... Semoga terus maju jaya untuk blog kak Yumida.

samsung tab 7.0 entah geeeee sungguh tak teknologi langsung diriku ini


EmoticonEmoticon