Jom! Nak kasi hadiah ni...

Nak war-warkan lagi…meh join segmen dan GA yang Yumida anjurkan. Syarat simple je! Macam kacang..kacang pun tak ingat dirinya semudah kacang..hahaha…

Giveaway Peserta Bertuah TAMAT: 31/12/2013

Jom TEKA: Makanan Tin (boleh teka setiap hari) TAMAT: 10/12/2013
hantar jawapan korang pada link biru di atas
Klu tambahan: 
bukan brand Yeo's
bukan brand Ayam Brand
bukan sardin
bukan susu
bukan sekaya
bukan buah-buahan 
*ianya sedap bila dimakan bersama nasi

Banyak klu diberikan. Hope membantu korang mencari jawapan. Nak kasi korang menang hadiah ni..
All d bez k... 

20 comments

alamak ..apa yang difikirkan semua tak betul...kacang panggang ke..

hmmm... makanan kucing dlm tin? gaul dengan nasi pastu bagi makan pada kucing, kucing akan gumbira dan cakap "cedapnyer" dlm bahasa kucing, bunyinya "meowww"~

heheheheh :D

kacang panggang :) baked beans kot.
hm.. singgah menabung ye

Harap2 sempat mok join ga ktk tok klak. Xda lappy tok payah mok join2 ga. Huhu

Assalamualaikum Yumida

moga mendapat sambutan

tak idea lagi la yumida.. nnti sat dh dapat jawapan akak teka yer.. btw isi tabung yumida.. ;)

Rendang Ayam/daging Adabi :)

jap..nak pegi teka jap..hehehe

deqla dah teka...tp mcm x betol jer jawapannya.. haha..xpelah janji dah cuba..


EmoticonEmoticon