Game Plant Vs Zombies. Layannnn..

Ingat lagi tak entry aku pasal beli gadget idaman tu? Haaaa…ni la tab 3 yang dibeli haritu.. Entry: Beli gadget impian: Samsung Galaxy Tab 3 7.0

Game Plant Vs Zombies

Tab ni aku selalu guna untuk main game je. Haritu ade gak update blog dengan tab ni, tapi belum berapa mahir sangat. Masih terkial-kial. Last-last kembali pakai lappy. Senang nak taip, laju, lancar.

Game ‘hot’ yang aku selalu main kat tab ni…haaaa game ni la..
Game Plant Vs Zombies

Game Plant Vs Zombies
Setiap level ade senjata masing-masing. So peranan kita match kan senjata tersebut untuk bunuh zombie. Mencabar gak game ni. Tu yang bikin aku ketagih main. Hihi…


Game Pou aku tak berapa reti sangat main. Sape de tutorial? Nak gak tengok tutorial cara main Pou ni. Orang selalu kata game Pou ni bez. Nak gak merasa ke-bez-an tu. Candy Crush Saga pun bez gak. Tapi tak dapat lawan game paling syok, paling hanyut di alam fantasi, fighting spirit membara-bara! Jengjengjeng…game perang. Game Red Alert 2. Game ni takde dalam tab/hp.. pakai pc/lappy baru leh main. Kena install pakai CD dulu. Aaaah..rindu nak main Red Alert 2.

33 comments

best kan game ni . paveret ni . hehe

haha lama dah tak hadap zombie ni. Komputer Pak Jelan dulu ade la game ni. Kalau singgah opis dia memang benda ni je bebudak tu hadap hehehe.

Anak saya suka layan 2 game ni Plant vs zombie & Pou...yang si kecil pulak boleh ajar saya cara main huhu!!! saya layan gak Candy Crush Saga :)

skang de game plants vs zombies 2 kan..lg mencabar...

wah... layan game zombie pulak
akak belum mula lagi.. :D

besh gilew game ni... yang v2 punya pon besh...geram jew tengok

kak yumida mainlah dead trigger,,bunuh2 zombi gak..

Kmk mpun pakei layan kartun jak. Jadi miak kecik. Heeee.

dah habis main game nie.. hihi memang best

kak main la zombie vs plant utk android lg best haaha

ika main game plant vs zombie ni kat laptop heee
dah berapa kali dah abih level sume, memang addict awal2 dulu, sekarang main kalau time bosan je hewhew

Zombie pernah main mulatto best lama jemu.yumida sihat? Tbung curp nd Sony

plnt vs zombie ni.. zara men yg baru pnya.. ada tu jenis bru tu, best. kak yumida try laa. version 2.. hehehe

Memang best game tu .. Red alert 2 pun best gilaaa !!!

kawan ofis rajin sangat main game ni

dulu slalu layan juga game ni, tp sekarang jarang,,:)

pernah ngk anak buah men game nie kt pc.. dah ader versi android yer.. bleh la akak download jugak....>_<

susah rasanya nak update blog pakai tab kan?

sya download gambar guna hp..then lepas tu update guna lappy ajer

lama juga tak main game plant vs. zombie ni..ekekeke...tapi betul dalam menghupdate blog lebih prefer guna lappy dari tablet....

setakat ni deqla suka main game pou jer.. haha.. best..tp kdg2 x terlyn gak.. smpai pou ngantok n lapar berhari2.. hahahaha..

Wahhhhhh!!! Abak pun sama... suka main game ni... hehehe

best game ni..tp kenkadang geram gak zombie p makan pokok tu

Kak ina guna tab tengok youtube aje..memang lagi best menaip guna laptop kan Yumida...kalini klik2 iklan churp2 :)

saya suka main game plants vs zombies ni,best! hehe,saya main dlam lappy :) game ni agak mencabar jugak kan? hehe...

Sya pun suka gam..main smpai dpt piala emas..ngeh..ngeh..

dlu slalu main game zombi kat laptop..game zmbie ada yang baru kan..

plant vs alien ni layan dulu jaa..kat lappy.. skarang sangkut dgn candu crush..serius tak puas..hahaha..

Hehe...punya lah canggih gadget...lastnye buat main game ajer :)

kmk suka plant vs zombie.. hehe.. game Pou kmk sik suka gilak.. mcm boring jak. hehe.. tapi kmk tok nang addicted dgn candy crush saga. :D


EmoticonEmoticon