Villa Nabila dan Nabila AF2013 ada kaitan???

Baru-baru ni kita dikejutkan dengan berita gempar kehilangan sekumpulan remaja di Villa Nabila, banglo mewah yang telah ditinggalkan kosong selama 40 tahun! Gambar dan suasana di Villa Nabila sungguh menyeramkan. Malahan pelbagai cerita seram turut ditampilkan di dada blog! Misteri Villa Nabila masih bermisteri. Alhamdulillah, budak yang dikatakan hilang telah ditemui semula.

gambar Villa Nabila

Siapa Nabila AF2013? Nabila AF2013 merupakan peserta program realiti Akademi Fantasia 2013 musim ini. Juga peserta ‘hot’ AF tahun ni. Pelbagai komen dilemparkan atas nyanyiannya. Kritikan yang diterima oleh dirinya cukup berat jika dibandingkan dengan peserta AF yang lain. Apa yang menariknya, Nabila AF2013 mempunyai peminat yang ramai! Malahan undian daripada peminat sentiasa meletakkan dia di kedudukan teratas. Juga aku sendiri pernah menyuarakan pendapat suka pada keunikan vokalnya di entry INI dan INI. Nak dengar lagu terbaru dari Nabila AF2013?? Jom layan…Lagu Nabila AF 2013: Katakan Saja

Apa kaitan Villa Nabila dan Nabila AF2013? Yang ini aku tak dapat nak pastikan. Hanya mereka yang komen tahu. Terbaca komen mereka ni, benar-benar menggeletek hatiku. Tak dapat nak share ngan korang kat entry ni. Kang peminat Nabila marah pulak. Hehe… Nak baca? Ingin tahu? Jom ke page Akademi Fantasia 2013. Kerana 1 komen, berderet-deret mereka memberi respond. Layannnnnnn…


gambar Villa Nabila

gambar Villa Nabila

15 comments

Haha,macam-macam,keian si nabila,haha x)

hahaha... tulah kalau dah famous..hehehe

kasihan nabila .. hehe.. menabung inti.. :D

salam yumida :)

nama yg tgh hot skrg nih...sbb kes di johor tu..haha

ahahaha macam2 laa orang kaitkan cerita --'

mmg lately org yg nama nabila jadi sebutan.. anak buah deqla pun ada sorg nama nabila..hihi

rasanya mcm x ada kene mengena

ini semua agenda nak menaikkan nama nabilla AF..hahaha

Regards,
-Strider-

heheh..macam-macamkan mereka yang rajin komen tu


EmoticonEmoticon