Balik kampung! Yey!

As salam buat rakan pembaca semua,

Saat ni aku dan hb on the way balik kampung. Doakan perjalanan kami, moga selamat sampai ke destinasi.


Tengah pikir-pikir ni, nak main game plant versus zombies or nak tido ni. Asyik terhidu bau durian je. Kuat sungguh baunya…

Babai u olls. Miss u so much! Jangan lupa lap debu kat blog aku. Eh lupa laaa… Kalau korang sudi, kalau korang free jemput join segmen dan GA yang aku anjurkan. Cepatttttt KLIK je link bawah tu.

Giveaway Peserta Bertuah TAMAT: 31/12/2013
Jom TEKA: Makanan Tin (boleh teka setiap hari) TAMAT: 10/12/2013

21 comments

Assalamualaikum dan Selamat pgi Yumida...berhati2 dalam perjalanan dan moga sampai dgn selamat...Saya masi leh join ker GA tu...huhu...

hati2 di perjalanan...semoga selamat dan dipermudahkan semuanya... ^_^

Hati-hati .. durian jngan tinggalkan dkat perhentian pulak .. eheh !

Bestnya balik kg... Lama ZH tak balik kg..

wah,bestla akak dpt balik kampung,hehe :) selamat balik kampung! :D
wah,durian...huu,sedapnya,ehehe :)

alaa bestnya..selamat balik kampung..hehe

Safe journey sis...doyan sedapnyaaaaaa...

selamat pergi dan selamat kembali.....

Selamat pergi selamat kembali kak.

Nang bau durian kuat ada jak. Angol palak. Hehe

semoga selamat tiba di destinasi ye :)
selamat bercuti kak~~

ika isi tabung akk bebanyak sementara akk balik kampung miahahaha :D

selamat pulang ke kampung.. :)


EmoticonEmoticon