Uniques visit (Nuffnang) blog Yumida

 As salam buat rakan pembaca,

Alhamdulillah, semalam sampai ke destinasi jam 6.30 petang. Cuaca semalam ok, dalam keadaan baik, perjalanan pun lancar. Kat tepi jalan, meriahnya dengan jualan durian. Seronok tengok…

Sampai je kat umah, terus on lappy. Nak update pasal perkembangan diri. Ala-ala retis gitu. Hahahaha.. Klik sana klik sini, then masa nak bukak akaun Nuffnang Yumida terkejut tengok statistik pengunjung. Woooo..terkezut!

Uniques visit Nuffnang Yumida bertarikh 27/11/2013: 5080 uv

OMG! Serius Yumida tergamam nengok. Tak tahu nak kata apa. Terima kasih banyak-banyak buat korang semua yang singgah blog Yumida ni, baca entry, komen entry, komen cbox, klik iklan Nuffnang juga pada silent readers blog ni. Thanks atas sokongan korang semua.. Apa kepentingan uniques visit??? Boleh baca di sini: Kepentingan Unique Visitor (uv)

Uniques visit Nuffnang blog Yumida minggu ini
Tarikh 21/11/2013 sehingga 27/11/2013

Pageview di blog stats Yumida bertarikh 27/11/201316,454 pageviews

Beza Unique Visitors dan Pageviews
Unique Visitors ialah pelawat yang datang ke blog kita dengan IP address yang berlainan.
Pageviews ialah kiraan laman yang dilihat oleh pelawat blog kita.

Alhamdulillah…syukur atas kehadiran korang memeriahkan lagi blog Yumida ni. Moga apa yang dikongsikan memberi manfaat buat semua.

54 comments

Assalammualaikum...yumida,

moga anda sukses selalu k..tahniah.

mselim3

pls: terima kasih selalu bantu mselim3

banyaknya... fuh.. saya nak cecah 1000 pun payah..

banyaknya... fuh.. saya nak cecah 1000 pun payah..

wow blog yumida memang femes amos..tahniah

wah...alhamdulillah..jana traffic kat sini lagi smbil klik nuffy...hehe

Regards,
-Strider-

Banyakkkknyaaaaaa...akak nak dapat 300 sehari pun susah. Tahniah sis.

wah! tingginya trafik kak yumida..bestnye2..tahniah kak.. saya isi tabung skali..

jauh maju dah yumida, kenit jugak yang still mengensot hehehe. Tahniah and keep it up ok (^_^)

wahh banyaknyee ;) tahniah yumida

wahh banyaknyee ;) tahniah yumida

wah,congrats kak yumida! :D banyak tu,hehe :)

wow..
agak2 shark tergolong x dalam tu.
hehe..
terbaek ler yumida.

woww...tahniah YUMIDA...lu memang best...1k unik visit tuu..memang kemaih la YUMIDA...teruskan usaha anda..

ramai tue......done transition..

tahniah..banyaknya...cik nor nak lpas 200 pun sakit..huhu

Huhu...terkesima tgk ...

Kita ni berapa kerat ajer yg sudi melawat

wow...bila la nak dapat pageview banyak macam tu yumida...
tahniah dik

hihi...nang terbaik eh...retis gitu..hahaha....

hebatnye yumida.. mmg terbaik lah kamu.. hehe

semoga akk terus gigih berblogging :)
satu pencapaian yang baik!

wa, hebat unik ip yg yumida dapat. masyuk juga tu :) taniah yumida :)

wow banyaknya.. tahniah awak.. :D

banyak tu!tahniah!boleh la kongsi2 kan tips tu

Tahnih yumida. Blog awk mmg menarik utk dikunjungi sebab tu pengunjungnya ramai.

wah, ramainyer...ribu riban tuu.. yumida dah leh jadi sifu..ce tunjuk ajar skit..hihi

seronoknya tgok pageview kak yumida

wuhuu.... gila bnyak... bestnyaa... tahniah.. lagi dan lagi,saya klik kat sini k..:)

Byknya,ktk pun rajin selalu update...

wahh banyaknya ..teruskan berblog :)

macam mana nak uniques visit banyak mcm tu ek?

Wah.. tahniah.. semoga terus sukses..:) :)

@Hawa Syazana Lee insha Allah klo de kesempatan masa nanti yumida buatkan 1 entry khas cara tingkatkan uv/pv

skrg lg busy dgn majlis wedd adik yumida...oh busy nyeee..hihihi

Tahniah Yumida..tak terkejar kak ina..he he..

wahhh tahniah kak!! banyak tuu... amal singgah sini.. selamat malam :)

tahniah yumida.. moga bertambah murah rezeki... =)


EmoticonEmoticon