R&R Betong, deco perhentian rawat dan rehat menakjubkan!

Kesinambungan entry:

Haaa, before ni aku story pasal kecantikan kaunter tandas dan deco dalaman tandas yang kreatif. Now, nak bawak korang semua meninjau kecantikan seni hiasan persekitaran R&R Betong, Sarawak.
  

Berdepan dengan kaunter masuk toilet, tersedia satu pelampung yang sangat besar. Yang menariknya, ada 2 orang lelaki dewasa sedang tidur di atas pelampung tu. time aku snap picture ni, diorang tak sedar. Sedang lena diulit intan.
  

Sangkar arnab, see ade arnab cilik kaler coklat kat situ.
  

Sangkar burung. Ade beberapa ekor burung dalam ni.
  

Dekorasi tidak jauh dari kawasan gerai makanan.
  

Ade kolam ikan. Dan ikan-ikan sedang berenang dengan suka rianya.
  

Kolam ikan, bersebelahan dengan kolam di atas. Yang ni ade tempayan.


Tettttt! Habis! Ni first time aku tengok tempat perhentian RAWAT DAN REHAT (R&R) dihias sebegini kreatif. Satu dalam berjuta. R&R Betong, Sarawak.

29 comments

wah3x..nang cantik & 1st time mek nangga

wah! Pandainya hias persekitaran. kreatif.

siap ade pelampung tu..hihi
jemput singgah blog sy =)
http://saljiahcraft.blogspot.com/

yup! cuyes cantik tersangat....kreatif la :-)

seyes cantik & kreatif sangat

Pndai mmeujudkn persekitatan ygtenang dan damai ni.termasuk perhiasan pelampung tu.hehe :D

so sweet..tak pernah jumpa tempat mcm ni

selesanya R&R kt betong ni. "jangan usik, jangan buli" hahaha

mmg kreatif sungguh lah ! done nuffnag yer

wahhhh..serius cantik.. org singgah pon sedap mata memandang..=)

itulah salah satu faktor untuk meningkatkan ramai pelancong datang.. kankan bijak2.. hehe sya klik ads nuffnang yumida ye.. ^_^

dapat tenang2kan otak setelah penat memandu..kreatif2..:)

owh..kat sarawak rupanya..sekali baca macam bentong pahang..hehe..susah nak maintain R&R macam nie..syabas kepada semua staff kat sana...

Regards,
-Strider-

kat betong sia ada juak taman..hihi...
lepas nie dapatlah jimba gi sia.

Memang 1 in a million! Haha. Sik pernah doe nangga benda kedak tok. Ahaks. Pelampung ya tang best jak upa pakei tido. Hihii.

bercirikan nature.. mmg terbaek lah..

wow.. cantiknye.. kalo mcm ni kerap la org sana berhenti rehat & santai kat situ kan.. untunglah yumida dok srwk.. ;)

Assalammualaikum...yumida,

cantik tempat nie.. santai gitu.

mselim3

mmg seronoklah nk singgah sll.klau tempatnya cantik

sejuk mata memandang....jarang dapat tengok RnR macam nie

RnR Betong tok baru kah? masuk simpang betong kah? kmk balit kuching bulan 8 hari ya sik sure ada lalu sik sebab masuk simpang Pusa terus balit kampung dolok. dekat agik mun nak ke kuching..

daun kerisek tu tak pernah dengar ler..memang tmpt tu cantik sangat..

kena decorate tandas kat rumah mcm ni jugak la .. hihi


EmoticonEmoticon