Terima email dari Nuffnang: Kempen Blogbuster

Entry sebelum ini:

As salam buat rakan pembaca,

Semalam aku dapat email dari Nuffnang mengenai kempen blogbuster yang bakal dilancarkan di blog aku ni. Alhamdulillah, bermula semalam sampai 20 OKTOBER 2013 nanti, kempen ni akan berlangsung. Pihak Nuffnang juga mengesahkan sebanyak 3 buah video yang aku submit hari tu telah diluluskan oleh pihak pengiklan iaitu company Ambi Pur. Alhamdulillah..

Berikut merupakan email yang aku terima.
  
Terima email dari Nuffnang: Kempen Blogbuster


Yey..hepinye. Akhirnya kempen ni berlangsung juga. Setelah sekian lama tertunda. Tempoh kempen ni 2 minggu je tau.  Video ni hanya disiarkan di ruangan iklan skyscraper di sidebar blog aku tu. Kat widget Nuffnang Ads tu. Everytime korang datang ke blog ni, video tu akan disiarkan. Tapi depend jugak. Kengkadang ia tak keluar. Coz ia keluar mengikut giliran iklan.

Terima email dari Nuffnang: Kempen Blogbuster, ambi pur
Jadual kempen blogbuster, tamat pada 20 Oktober 2013 nanti

So, kalau korang tertengok kotak hitam besar, melintang lebar di sidebar blog. Jemputlah klik dan tunggu sehingga ia habis dimainkan. Hehe..makasih tau :)

kempen blogbuster ambi pur

Begini la rupa video blogbuster tu.

Produk: Ambi Pur

Kengkadang ia keluar. Kengkadang ia tak keluar. Nanti kalau u olls terserempak video ni ditayangkan, jemput la klik satu kali. Jangan malu-malu tau. Hihihi...

31 comments

hihi
kali ni tak keluar pulak

semalam ada akak nga dik..hihi...
memang oshem...:)

arini dia xkuar pulak.. sy dapat tengok sekali je

semalam ada kluar kita done klik hehe

wahh congrats!..nak tgk vid yumida tp tak kluar pula :(

alaaa.
xd plak tis time..
blum luck nk tgk ..
xp ..nnti dtg lgi if ad luck plak :)

Assalammualikum...yumida,

tahniah .. mselim3 dah tgk video tu..terbaik! lah kreatif sungguh..moga sukses k dgn nuffnang.

mselim3

Tahniah..
Dapat earning lebih :)

ala..tak keluar la sis..:(

kempen ni paling masyukkkkkkkkkkkkkkkkkk,hihiihihi...kekalkan trafik :)

tahniah kak yumida..bukan calang2 yang dapat kempen hebat macam ni :D

tahniah yumida :) deno dah tengok^^ deno pun dapat blogbuster campaign tu tapi busy tak sempat2 nak buat.. insyaallah next time nak buat juga, nak cuba nasib... hihi... tahniah again dear :)

alhamdulillah.. tahniah.. kreatif betul video tu.. :D

x jumpa lg pon..huhu..hope dpt tgok ^^,

Tahniah... nak tengok gak video tu tp tak kuar lak

hebat nya yumida...

nanti ayie klik...insya Allah :)

Fuyohh²..tahniah!:) tp time buka ni xkeluar pun..xpe next time kalau keluar boleh tgk..:)

Tahniah !! bile la nk dpt mcm ni kan..
Anyway sekarang die tak keluar.. klau dah keluar nnti nk tgk jugak la. :)

wa, taniah dear :)
PG tak tengok lagi videonya. will see later :)

terbaiklah yumida.. pndai yumida buat video... good luck tau...

Assalamualaikum yangg. wallah. bestnya. insyallah jumpa video tu sheila klik untuk kamu ya. ni klik apa yang patut. hehhee

ok =) alhamdulillah, tahniah kak..he3 mmg masyuk la..50sen kan sekali klik..menarik, mcm berminat la pula..

belum lg kmk nangga video ya tok..

wahhh, tahniah ! btw, kami student Universiti Malaysia Pahang, buat satu campaign awareness so that Malaysian will inspect their car regularly, mohon follow dan bantu kami :D http://umpautoinspector.blogspot.com/


EmoticonEmoticon