Majlis pertunangan selesai..


Alhamdulillah, majlis pertunangan adik ipar Yumida selesai hari Sabtu yang lepas. Ahad and Isnin pulak busy mengemas umah, segala barang-barang dapur. Fuh…capek deh. Sakit pinggang, sakit paha, sakit betis, jerai-jemariku sakit semua. Hehehehe…

Apa khabar u olls? Rindu nak terjah entry satu per satu. Dek kerana kepenatan. Nak update citer terbaru pun tak sempat. Semuanya auto publish.

Gambar pertunangan adik ipar Yumida pada Sabtu yang lepas.



Alhamdulillah, selesai sudah majlis yang super duper busy ni.

50 comments

Assalam
Alhamdulillah. Di permudahkan urusan.

finally selesai jgk akhirnya segala urusan..awal kak on9 hari ne? ;)

alhamdulillah... mga psgn tunangan kkal hgga jdi suami isteri...

semoga kekal hingga jannah.. amin :)

Alhamdulillah =) smua berjalan lancar..mn 1 kak.Yumida?? mjlis tunang dah mcm kawen je..

Tahniah...comel nyer bakal pengantin....

tahniah.. betul gak ni tunang ke kahwin..

bolh terus wt mjlis nikah ni tgk ..huhu
tahniah2 ...

Wahh...cantiknya..hihihi..tahniah buat adik ipar umi..^^

alhamdulillah...selesa sudah..tak lama lagi yumida lagi busy jadi kakak pengantin kan...

wah cantiknya macam pengantin...alhamdulilah selesai suda kan.kita isi tabung pagi :)

cantiknya yang diraikan.... pasti legakan majlis da selesai.... lpas ni nak buat majlis kenduri kawen pulak...

Cantik.. Yumida yang pakai baju coklat tu ke?

wah...tahniah2 bt adik ipar yumida..btw, yumida bila pulak...

al-hamdulillah..selesai..aduhai,letih memang letih kan..kalau dah namanya majlis keramaian,memang letih la..tapi berbaloi-baloi kepuasannya..;)

ALHAMDULILLAH SELESAI...MAJLIS KAHWIN NANTI LAGI DASYAT KOT..HUHU...APEPEN SEMOGA DIPERMUDAHKAN

alhamdulillah..tahniah buat bakal pengantin:)

Tahniah untuk adik. Yang bercakap tu bila?

Cantiknyer...majlis tunang mcm majlis nikah..meriah..untung dpt kakak ipar yg rajin

memang sangat penat kalau majlis2 mcm ni..tapi syukur lah selesai juga ....lama yumida tak jenguk blog ieda..heeee..nak tanya, yumida mna satu dalam pic? he

cahayacinta rasa mest admin pun comel apa lagi adiknya cun gak a sapa nama?

alhamdulillah akhirnya selesai sudahhhh. Ku tertanya2 yang mana satukah pujaan hati yumida? hehe

tahniah ya.. lepas ni wedding mesti lagi sibuk kan.

brapa umur adik ipar ni? nanti bila mjlis kawin lgi busy kan

alhamdulillah..tunggu masa untuk majlis pernikahan pulak lepas ni..moga setia hingga ke hujungnya..amin :)

Tahniahhh buat bakal pengantin...hehehe...

Ala baru tunag nanti kawennya mau kak iparnya fengsan!

Gambar Yumida yg mana satu ni..he he.. kak ina klik2 iklan chipsmore & hotlink :)

Semoga kekal hingga ke jinjang pelamin... :)

cantiknye kaler.. smoga jodoh berpanjangan...

cantik pengantin.. ucapkan tahniah pd si pengantin.

Syukur Alhamdulillah.. semoga dipermudahkan segalanya kpd pasangan dan berbahagia di dunia & akhirat.. aamiin.

cantiknya..
skrg tunang pun mcm dah kawin kan

alhamdulillah.. tahniah.. :)

alhamdulillah...legakan.. :)

cantik betul bakal pgantin..:)

Alhamdulillah..cecantiknya...mana stu yumida ni..mata rasa mcm ada tertngkap da ni.hee

wahhh cantik, ika dulu tunang, buat antara keluarga je

bertunang sekrg mcm majlis nikah jer..hihi.. tahniah ye buat mereka.. yumida ada x dlm gmbr ni? ;p

Alhamdulillah.. cantiknya... Semoga ikatan kekal ke jinjang pelamin dan ke akhir hayatnya.. ^_^

Alhamdulillah semoga berkekalan :D


EmoticonEmoticon