Pemenang jom teka: harga mouse pad

Alhamdulillah, JOM TEKA: HARGA MOUSE PAD telah pun berakhir semalam. Terima kasih kat korang atas kesudian menyertai jom teka yang aku anjurkan. Sebanyak 86 jumlah tekaan oleh rakan blogger kita di entry tersebut. Kini...tiba masanya untuk mengumumkan pemenang. Jengjengjeng...

Before tu jom kita tengok harga sebenar mouse pad ni.
  
harga mouse pad

HARGA: RM2.90

Hanya seorang sahaja yang berjaya meneka dengan tepat. Beliau ialah..


Tahniah diucapkan buat Marou Apple Hijau. Actually nak cari 2 pemenang, tapi yang berjaya dengan tepat hanya seorang sahaja. So, hadiah lagi satu tu akan dibawa ke jom teka seterusnya.

Diminta pemenang untuk menghantar details merangkumi nama penuh, alamat, nombor telefon ke facebook Yumida. Tahniah sekali lagi. Buat rakan-rakan yang telah support JOM TEKA: HARGA MOUSE PAD. Yumida ucapkan berbanyak terima kasih.

Pssst! Nantikan jom teka seterusnya di blog Yumida ni. Stay tuned :)

31 comments

Wah.. tahniah!! Salam hujung minggu Yumida, semoga sentiasa ceria :)

tahniah :D hehe tak sempat join pulak hari tu.

tahniah kpd pemenang...bijak meneka!

tahniah pemenang...wah ramai yang join kan

tq Yumida. BBL dah add yumida kat fb. tunggu approve baru send detail BBL

tahniah kepada pemenang.. :D

tahniah! :)
ika teka salah wakaka, nampak sangat tak pandai main teka teki

Tahniah! Murah rupanya mouse pad ini. hahaha xD

tahniah.. mmg murah betullah ni.., hehe...

hebat dorang, pandai menerka..

murah juakkk??? kirim sigek ke miri lok. haha.. tahniah buat yg berjaya teka dgn betul.. :)

tahniah yg menang...

sorry CiM tak dpt joint

wah,tepat sekali,hee..tahniah buat pemenang:)

jauh panggang tekaan sy..Tahniah kpd pemenang.

wwww.nazlee.com

tahniah kpd yg memang tu yumida..dah rezeki dia..hehe

slmt hari raya haji..diucapkn pd yumida dan keluarga..:)

alaa... x smpt nak teka... tahniah ye pada pemenang...

murah sgt..
hehe..
tepat pulak jawapan tu.
tahniah.

tahniah kepada pemenang..murah betul harga mouse pad tu..mungkin next time bleh cuba lagi...

Regards,
-Strider-

Tahniah kpd pemenang.. x sempat nak join.. hehe


EmoticonEmoticon