On the way balik kampung

Saat entry ni terpublish, aku dan hb on the balik kampung daaa. 11 jam baru sampai. Moga dipermudahkan segala perjalanan kami. Moga cuaca hari ni ok. Mendung pun bez gak. Hehe.. Nyenyak tdo dalam keta nanti.

Bertolak jam 7.30 pagi, kira-kira sampai ke Kuching kelak jam 5 p.m gitu la. Tak boleh nak agak. Kengkadang awal. Kengkadang lambat. Ye la, balik hari biasa ni selalunya banyak lori, treller, bas, hilux, van bawak barang-barang. Semuanya besar gedabak. Paling menakutkan bila keta di belakang treller balak. Besar woooo kayu balak. Seram i. Selalunya jumpe treller balak ni di kawasan Selangau menuju ke Sibu.



Balik selama seminggu lebih. Maybe dalam time tu aktiviti blogwalking akan jadi kurang aktif. Tapi aku akan buat auto publish entry. Oh ya, sure ade yang tertanya-tanya sebab apa aku balik kampung. Sebab nak uruskan majlis pertunangan adik ipar aku Sabtu ni. Yeah tu je. Babai u olls. Take care. Jangan rindu-rindu sama i… hehehe..

42 comments

Kucing....ambil le gambar-gambar di kuching.... I love kuching....dah isi tabung...moga selamat semuanya.

selamat dalam perjalanan yumida..see u again ;)

semoga semuanya selamat =) selamat bercuti kak..lama tu 11jam..

Semoga selamat sampai dan selamat kembali... =)

slmt bcuti kak umi..smoga perjalanan pulang ke kampung dipermudahkan..amin =)

harap yumida dan suami sammpai kekampung dengan slamat dan pulang juga dengan selamat ye...

Selamat balik kampung sis...hati2 di jalan raya.

selamat pulang ke kampung dear..hati2 jangan tido tau. Co pilot kene sentias alert hehehe.

bait2 balit kpg.. smoga selamat sampei..

take care , moga selamat dlm perjalanan & done nuffnang dah

Jauhnyaaaa... 11 jam tu.. semoga selamat sampai dan selamat balik! eh, Tahniah untuk adik ipar yumida ya! Selamat bertunang!

Yus datang klik-klik ni.. hehe..

selamat bercuti yumida.. :)

http://pemudattbc.blogspot.com/2013/10/prk-n20-sungai-limau-bukan-kibar.html

Selamat pulang ke kampung kak Yumida ;D hee

selamat menguruskan majlis pertunangan adik ye :)

selamat di dalam perjalanan dan bercuti panjang nampaknya yea....

slmt balit kpg,moga berjln lancar semua majlis klak....

selamat bercuti.. semoga selamat semuanya.. ;)

jauhnyer perjalanan...take care :-)

assalamualaikum yumida...selmat bercuti..;)

masa deqla komen ni, agaknya yumida dah sampai kg kot.. mudah-mudahan selmt pegi dan pulang ye..

semoga selamat sampai ke destinasi yang dituju.. mengisi 3-3 tabung..

doa sis moga selamat smpi ke destinasi...

moga sampai ke destinasi dgn selamat..

Hati2 di jalan raya..Kim salam org kampong :)

semoga selamat dalam perjalanan pergi dan balik...
╔════════════════════════╗

║ My Blog ► http://abgdude.com/blog

╚════════════════════════╝

moga dipermudahkna urusan... :)

Assalammualaikum...yumida,

Moga anda sukses selalu.. selamat perjalanan pergi dan balik k..

mselim3

selamat bercuti Yumida..beshhhnya blk kg..
have a safe jurney hokayy :)

selamat sampai ke distinasi yumida..


EmoticonEmoticon