Senarai peserta Giveaway Butik Comel Collection

As salam buat rakan pembaca,

Kat bawah ni merupakan senarai peserta yang menyertai giveaway yang Yumida anjurkan iaitu Giveaway Butik Comel Collection. Di minta peserta menyemak penyertaan masing-masing. Andai penyertaan korang tidak tersenarai. Sila maklumkan di kotak komen dengan meletakkan url entry penyertaan korang. Jika penyertaan korang tersenarai sebanyak 2 kali. Sila laporkan di kotak komen di bawah. Thanks :)

Pada yang ingin menyertai giveaway ni. Dijemput meraikan kemeriahan giveaway ni yang akan tamat pada 19 Oktober 2013. Masih ada banyak masa lagi.

Jom join reramai: KLIK SINI UNTUK JOIN

PEMILIHAN PEMENANG:
-menggunakan random.org (semua berpeluang untuk menang!)

HADIAH:
1) Baucar RM200
2) Baucar RM150
3) Baucar RM100
Saguhati: 2 pemenang x Baucar RM50

Senarai peserta Giveaway Butik Comel Collection

100)                        http://sepupusepakat.blogspot.com/2013/10/giveaway-butik-comel-collection.html
101)                        http://just-myyself.blogspot.com/2013/10/giveaway-butik-comel-collection.html
102)                        http://www.dianarashid.com/2013/10/giveaway-butik-comel-collection.html
105)                        http://wwweffafarhana.blogspot.com/2013/10/giveway-butik-comel-collection.html
106)                        http://bluepinkiey.blogspot.com/2013/10/giveaway-butik-comel-collection.html
114)                        http://hannanabyllah.blogspot.com/2013/10/giveaway-butik-comel-collection.html
116)                        http://faralalalala.blogspot.com/2013/10/giveaway-butik-comel-collection.html
117)                        http://www.kisahemasputih.com/2013/10/giveaway-butik-comel-collection.html
119)                        http://sayabeliebers.blogspot.com/2013/10/giveaway-butik-comel-collection.html
121)                        http://www.fatindiana.com/2013/10/giveaway-butik-comel-collection.html
122)                        http://ebob-dawesome.blogspot.com/2013/10/giveaway-butik-comel-collection.html
123)                        http://tengkubutang.blogspot.com/2013/10/giveaway-butik-comel-collection.html
125)                        http://honeyoyeke.blogspot.com/2013/10/giveaway-butik-comel-collection.html
127)                        http://myduniamelodi.blogspot.com/2013/10/giveaway-butik-comel-collection.html
129)                        http://azzafdzal.blogspot.com/2013/10/giveaway-butik-comel-collection.html
130)                        http://lucudanlawak.blogspot.com/2013/10/giveaway-butik-comel-collection.html
131)                        http://vidolaaa.blogspot.com/2013/10/giveaway-butik-comel-collection.html
132)                        http://airis-contest.blogspot.com/2013/10/giveaway-butik-comel-collection.html
133)                        http://atikahazanan.blogspot.com/2013/10/giveaway-butik-comel-collection.html
  
    
Seramai 135 jumlah penyertaan yang telah menyertai Giveaway ni. Terima kasih kerana sudi menyertai giveaway yang Yumida anjurkan. Love u olls :)
Good luck semuanya…

Keputusan pemenang bakal diumumkan dalam masa terdekat ini. Insha Allah..

34 comments

No. 76 ^_^ fuhhh fuhhhh.. kasi tiup sikit..hihi

No. 76 ^_^ fuhhh fuhhhh.. kasi tiup sikit..hihi

no. 46 , minta2 ade rezekinye :)

wahhh ramai yang join, semoga berjaya ke semuanya!

No. 26 , dan pcl pon nak bagi hadiah jugak..mai la singgah #GameBlog

kebetulan pula kali ni jadi peserta pertama. Jom terjah blog kita. :D

no 74.. huhu harap sgt menang????

Thank you...saya no 31....done klik $$$

done bw sampai peserta 50. petang ke malam ke sambugn balik :')

yea..sy punya no 52...good luck pada diri sendiri dan semua...hehe

Regards,
-Strider-

http://smileon-secret.blogspot.com/2013/10/giveaway-butik-comel-collection.html

xde pun

@.:WaRdAH:. senarai hanya di update hujung minggu sahaja
hari biasa, masa beronline terhad, hujung mggu je byk masa free, masa utk update senarai peserta

Yeah !! lucky no 108... *wink wink*

Ya Allah , sempat juga yuyuii join . Moga moga betuah . amin :D hihi xD 135 akhir nyaa . Gudluck alls :D


EmoticonEmoticon