Mobile Power Bank

Syukur kehadratNya atas kurniaan rezeki yang datang dalam pelbagai bentuk. Semalam, Yumida menerima parcel. Hadiah kali ni datangnya dari blogger Fatin Diana. Yey! Thanks FD coz bagi hadiah powerbank ni. Ni first time tau Yumida memiliki power bank. Baru tahu…oooo macam ni rupanya power bank. Di pegang, di timbang-timbang dengan tangan, ditest pada usb lappy dan hp. Excited katakan..hehehe..

Mobile power bank (2600mAh)
  
Ni kotak mobile power bank –muka depan-
  
Kotak power bank – belakang –

 Test kat hp Nokia C6

 Test lagi kat hp Nokia Asha 303

Yey! Lepas ni nak pergi ke mana-mana tak risau lagi bila bateri hp low. Sebab dah ade power bank! Si penyelamat datang! Thanks to Fatin Diana. Arigato gozaimasu. Jemput terjah blog Fatin Diana ni, sememangnya blogger aktif dan dikenali ramai.
http://www.fatindiana.com/


Promote jap:



Scented 2600mAh Powerbank 
Available in 4 colours. Black, white, blue and pink. For other colours, need to pre order.
Powerbank ni wangi, ada bau lemon.

Harga: RM30 SM / RM35 SS
Harga termasuk kos penghantaran.
Inbox Fatin Diana untuk order.

27 comments

bestnya dapat powerbank ni, akak pun ada beli ygn begini tapi yg ini energynya kurang, kalau penggunaanya lama better cari yang besar energinya....

yeayy! powerbank dah sampai. hihi sorry kalau packaging tak memuaskan hati. harap powerbank ni berguna untuk akak ^^

best eh dapat hadiah power bank.. tahniah! hehe

senanglah yumida lepas ni....

esok nak tempuh perjalanan jauh tak perlu risau bateri phone dah kan.. :)

best dapat hadiah power bank.. tahniah yumida.. :D

bestnya dpt hadiah powerbank..cantik :)

tahniah yumida, mama takde tepon, nak dipowerbank gi mana.. hihi

wa..cam best jak powerbank ya..=)
singgah isik tbg ford^^

3 bulan lepas ada beli powerbank tapi hilang tak tahu kemana hilang

recent post : Terima Kasih SAYS.MY : 4 Tiket Ke$ha Warrior Tour Percuma

Kcik je powerbank yg ni..
Laki mmg ssuai le pkai.
Leh masuk lam poket je.

bestnyeee... comel pulak tu. hheehee

wah,bestnya! mmg bertuah sangat dapat adiah powerbank:)

oh tak saya suka blog dia nampak comel ;) rezeki ni.

ps/klk

powerbank comelnye...kecik je...hihi :)

wahhh..tahniah kak yumida..=D

cantik la dya punya design..simple..

Wah tahniah yumida.. akak sblm nie beli transfomer power bank..tp baru pakai sebulan dah rosak..hampeh btl..huhuhu
*akak isi tabung yumida.. =D

kawan saya ada guna ni. tapi saya punya power bank yg besar tu

yumida klo xnak leh la pas sini gagaga

rajin FD ni bagi hadiah kan =) tahniah kak..mmg berguna

Bagus la kalau macam tu. Tak perlu risau battery habis lg. =)

wah lawanya... nanti nak order jugak la..

comel la power bank ni.. kecil n colorful :)

deqla x penah ad alagi power bank.. entah.. x rasa nak miliki pun..hihi..

best nye yumi dpt hadiah grand2 gitu...cute la pinky...pinjam boleh hehe


EmoticonEmoticon