Samsung Galaxy Tab 3 versus Tab 2

Kesinambungan entry:

Samsung memperkenalkan tablet terbaru keluarannya iaitu Galaxy Tab 3. Mempamerkan keistimewaan edisi terbaru ini dengan ciri lebih nipis! Lebih ringan! Prestasi yang lebih baik!  Ia boleh didapati dengan saiz skrin sebesar 10 inci [Galaxy Tab 3 10.1], 8 inci [Galaxy Tab 3 8.0] dan 7 inci [Galaxy Tab 3 7.0]. Pernah aku tampilkan sebelum ini: Tablet Samsung terbaru bakal dipasarkan!

Berbanding Samsung Galaxy Tab 2, Samsung Galaxy Tab 3 mempunyai ciri-ciri yang telah dipertingkatkan! Sememangnya ia terbukti ringan jika nak dibandingkan dengan Tab 2. Harga pun jauh lebih murah!

Samsung Galaxy Tab 2 7.0, Samsung Galaxy Tab 3 7.0



Aku dalam proses memilih gadget tablet ni. Sama ada nak beli Samsung Galaxy Tab 2 atau pun Tab 3. Korang yang berpengalaman memiliki Tab 2, apa komen korang tentang kepuasan membeli Tab 2 ni? Meh share bersama aku. Boleh dibuat rujukan masa membeli nanti. Dalam proses menunggu cek Nuffnang sampai. Lalalala..hati riang ria :) Alhamdulillah..

 Tekaan boleh di buat setiap hari! Tamat pada -19 Oktober 2013-
Menangi hadiah bernilai RM550 !!!

23 comments

kalau samsung tab 3 lagi murah, why not beli tab3..lagipun dia dah upgrade spesifikasi dia kan..

aah..mun pun rasa better beli tab3 terus..

Assalamualaikum yangg, wahh lebih ringan dan lebih murah? berbaloi tu... bestnya tnggu cek sampai. heeeeee belanja kek lapis boleh? hihi

wahh tak lama lagi cek nuffnang sampai..tahniah yumida

waa.. terujanya menunggu cek sampai... :)

shark tetap akan sarankan tab 3,
dh tertulis disitu lebih upgrade dan lebih murah.
semuanyer lebih pada tab 3 :)

mesti banyak nuffnang bagi kali ini....tab 3 ler...

jangan pikir lelama..kang terbelanja duit tu beli benda lain..hehe

Regards,
-Strider-

wah..pcl angkat2 kening ni ..mcm nak tangkap satu je...berkenan !

Sya guna Tab 2.0, sya puas hati lah setakat hari nie, bagi sya semua smartphone lbih kurang jer, bezanya cuma pada harga, kalau dapat Tab 3.0 pon best gak hee..hee..hee..

tab 3 lagi best kot...sebab lagi terkini dan sure upgrade spec dia...

tab 3 heee tab 2 dah biasa org pakai ngheee..

cayok...cayok !!!

tab 3 laaa
mesti lagi laju n lagi hebat dari tab 2

Tab 3 kak.lebih laju n OS pun latest. tp doc office tu sy tak explore lagi mcmna sbb tkpenah try/tanya kat tokey kedai..

wah..beli yang latest je sis..

Lebih baik tab 3 tu Yumida.. :)

cuba servey di gogel...byk info di sana.. :)

selalunya yg latest lah yg lagi bagus nak.. sik tauk juak kmk, sikda make duak2 tok.. huhu


EmoticonEmoticon