Alexa Rank blog Yumida

As salam buat rakan pembaca,

Tetibe rajin pulak arini nak tahu alexa rank blog sendiri. Sejujurnya aku agak jarang check. Hikhik.. malas punya pasal. Tapi di hari Jumaat ni, rasa ingin tahu membuak-buak tatkala melihat rakan kita update pasal alexa rank blog mereka. Meh kita terjah!

ranking alexa blog

Rank dalam Malaysia 854

Nak tahu alexa rank blog korang. Meh semak kat SINI

35 comments

Wah, tahniah Yumida...satu pencapaian yg sgt bagus utk blog ni, teruskan usaha...

Klik tabung kat sini...

All the best dik, akak punya masih beribu-ribu lemon lagi...hihi

wahh tahniah yumida..teruskan usaha pasti berjaya ;)

blog wan bila nak dapat rank alexa macam blog yumida jugak ni..

Assalammualaikum,,,yumida,

semoga yumida bertambah sukses dan meningkat naik... doa kekawan nie..

mselim3

pls: yumida blogger rajin , mmg patut lah rangking terbaik...

tahniah. di mana-mana pun ranking blog kita, kita semuanya sama. Kita masih lagi digelar Blogger :)

tahniah! cantik je ranking tu.. moga berkekalan dan dapat ditingkatkan lagi..

wah,tahniah kak! nana punya jaaaaaauh ke belakang,heee....

nak try check juga la :)
dah menabung disini... :)

Tahniah..leh try tgk jgk nnti ni..hehr

cayalah yumida! deno 1000++ lagi.. jatuh merudum sejak tukar domain.. nak kena usaha bagi naik balik.. huhu... tahniah dear! ^_^

Tahniah Yumida.. semoga terus sukses :)

woaaa bawah 1000 da ! Tahniah^^

ayie pun sama yumida..dah lama x periksa ranking alexa tu..tpi widgetnya mmg ada kat sidebar..:)

okey ranking alexa blog yumida tu. :)

sesekali merasa bahagian dengan apa yg di lakukan tak salah.satu motivasi gak

fuh! tahniah! jeles nih!! Yumida.. rasanya tadi ada nampak kartun ambi pur, yumida lukis yea..?? dekat sebelah iklan kat side bar tu..

kmk check pun benda tok sikda guna juak.. bukan kmk paham pun.. haha

Wah, hebat dah tu. Saya masih ribu-ribu lagi. Siapa ya, yang rangkingnya di Malaysia bawah 100? Tahu tak?

ni kiranya carta blog ke? wahh... oklah tu yumida...


EmoticonEmoticon