Jom TEKA: Ada Apa Di Dalam Pinggan

As salam buat rakan pembaca,

Menangi hadiah bernilai RM550 !!!

Hari ni nak buat segmen simple je. Just untuk suka-suka je. Tapi sesape yang dapat meneka dengan tepat akan mendapat gift dari aku. 2 orang pemenang bakal dipilih. Kalau ramai yang menjawab dengan betul, pemilihan pemenang akan menggunakan sistem random.org.

Wokeh, inilah pic nya yang korang kena teka. Cuba teka benda yang ada di dalam pinggan ni. Ala-ala misteri kan, coz terlindung oleh tisu tu.
  
Klu: Makanan berkhasiat & berbentuk oval

SYARAT PENYERTAAN:
1. Blogger yang menetap di Malaysia
2. Tekaan boleh dibuat setiap hari. 1 hari 1 tekaan sahaja. Memandangkan jom teka ni berakhir pada 19 Oktober ni, so korang ade 7 kali percubaan meneka untuk 7 hari, bermula hari ni.
3. Isikan jawapan tekaan korang di kotak komen di bawah. Contohnya:

Teka: tettttttttt

4. Itu sahaja

Tamat: 19 OKTOBER 2013 jam 11.59 malam

 
Kalau korang tertengok paparan video AMBI PUR ni di sidebar blog
Bahagian kanan paling atas di widget (Nuffnang Ads)
Jemput la klik satu kali…sedekah :)
TERIMA KASIH

66 comments

Teka : ice cream goreng

berkhasiat ke? LOL

Teka: Buah Sawo

Hehe..tambah & klik tabung Yumida k :)

Kak, cuba polah comment moderation, sak org sik dpt nangga jwpn nak lain.. Hehehehe ^^,

Teka : Biskut Oat Crunch.
Hehe

teka: ikan bakar

fizi klik iklan digi sekali..:)

wah,rajin kak buat teka2,hee...best2:)

nana teka buah pear ^-^

pisang kot..
pinggan kita samala..hihi

This comment has been removed by the author.

kuih ke yumida?
ayie teka popia basah..:)

apa ni eh? deqla try kentang yg dah jadi wedges pas tu letak chesse byk2.. perghhh sedapnyeee.. haha..bentuk oval ke tu? ;p

@Vee Lea rasa malas mok molah moderation comment ya..hihi
malas mok tick2 komen n publish
mcm byk keja jak..hihi
xpa..tiru jwpn org lain pun blh juak, asal rasa betul jak

mcm buah jak..

buah pear nak? mun sik buah lai kah.. atau kiwi?

nana datang teka lagi,hee...

teka buah pisang pulak :)

Buah terung.. Nak kaler purple yaa..

salam kenal=) mek tekak kentang..

kita datang teka lagi

teka : buah mangga

klik iklan yumida ambi pur :)

This comment has been removed by the author.

nana teka lagi,tembikai susu.hee:)

nana datang teka lagi kak,hee...buah betik:)

nana datang teka lagi kak,heee...kurma:)

taktau dah nak teka apa..

hari ni last, teka kurma jugak la..


EmoticonEmoticon