Maksud Kempen Blogbuster Nuffnang

Alhamdulillah, bertarikh 7 Oktober 2013, kempen blogbuster telah pun dilancarkan. Tempoh iklan kali ni selama 2 minggu, yang mana bakal berakhir sehingga 20 Oktober 2013 kelak. Kali ni produk yang ingin diiklankan ialah AMBI PUR. Tahu apa itu Ambi Pur? Ambi Pur ialah semburan pewangi untuk melenyapkan bau busuk.
Maksud Kempen Blogbuster Nuffnang

Dalam entry kali ni, aku nak share meaning kempen blogbuster. Sama seperti kempen CPC dan CPUV, kempen blogbuster merupakan unit pengiklanan di bawah Nuffnang. Cuma kalau blogbuster iklannya berbentuk video.

Apa yang menariknya, iklan blogbuster ni dihasilkan oleh kita sendiri. Video mengenai produk yang diiklankan. Boleh melalui rakaman video kita sendiri/orang lain atau rekaan video animasi. Macam aku sendiri, aku pemalu orangnya, so aku cipta la video animasi. Lukis, hasilkan dialog, ketengahkan produk, then upload. Yang penting kena patuhi syarat yang ditetapkan.
Maklumat lanjut berkaitan Kempen Blogbuster Nuffnang: Maksud Kempen Blogbuster Nuffnang Jana income melalui Kempen Blogbuster Ingin terpilih dalam Kempen Blogbuster? Info penting Kempen Blogbuster Nuffnang Cara Membuat Video Kempen Blogbuster Nuffnang  Tips Tingkatkan Earning Kempen Blogbuster Nuffnang RM1,714.50 Earning Kempen Blogbuster Nuffnang

Apa yang menariknya pasal iklan blogbuster ni, korang boleh jana income sehingga ratusan dan ribuan ringgit dalam tempoh beberapa minggu sahaja! 

30 comments

owhh yka tak sabar baca info dari yumida nie..blh try juga kan :D

xreti nk buat..jd..kerugian disitu..huhu.

mesti tunggu nak klik klik nie..

sedih...tak reti nak buat video..rugi tol kan...tahniah yumida dh berjaya buat

wow.. sangat menarik tapiiiiii... xreti buat video sob3 :(

slalu gak join tp kna reject memanjang jer..haha

mmg terbaik.. KA selalunyer x semoat nak join... done nuffnang yer ! TQ

sini x leh klik pun utk tgk video tu... sedih.. ;(

Assalamualaikum Yumida

cuba2 klik

Ooo... macam tu eh?! hehe.. ok2.. Yus klik-klik ok! hehehe...

tapi saya tak reti nak buat video

Wahhh best gila la Yumida..jeles! Hari tu kat nuff Shakira macam ada(macam la)haha tapi skrg dah hilang..oh sedih :(

Entry Terbaru : http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html

Assalamualaikum yanggg, bestnya. cepatlah keluar video tu. nak tengok :)

akak selalu dpt notify blockbuster ni...tapi tak reti nak buat..

nice sharing kak =) bila kesini pasti sy akan klik..good luck ye kak..smoga dimurahkn rezeki..

bnyak jugak tu bleh dpt.
mmg patut nama dia blockbuster.
org kreatif boleh join nie.

kalau terserempat dgn fizi,,fizi tolong klik:)

salm kak yumida...selamat pagi...:)

bestnyaaa.. samalah.. pemalu bah.. yalah sik dapat mok engkah video dirik mpun. haha

Tertunggu2 juga video tu..time kak ina datang je tak keluar pulak..heheh..

wow..bukan senang nk dapat nih...tp dok tunggu gak tak nampak pon..

ohhh....

nanti nur nak cubalah...


EmoticonEmoticon