Pemenang jom teka: ada apa di dalam pinggan

Alhamdulillah, Jom TEKA: Ada Apa Di Dalam Pinggan telah pun berakhir semalam. Terima kasih kat korang atas kesudian menyertai jom teka yang aku anjurkan. Sebanyak 66 jumlah tekaan oleh rakan blogger kita di entry tersebut. Kini...tiba masanya untuk mengumumkan pemenang. Jengjengjeng...

Before tu jom kita tengok apakah yang terkandung di dalam pinggan tersebut.

 Telur

Ramai yang meneka dengan tepat. Alhamdulillah…daebak! Telur ni telah dicuci oleh my hb untuk buat kek hari tu. Then, dikeringkan bersama tisu. Sememangnya telur merupakan makanan yang berkhasiat, berprotein tinggi. Juga berbentuk oval, ala-ala bulat. So, jawapan yang tak menggambarkan telur tu bulat di dalam pinggan ni tak dikira. Ngeee :)

Senarai peneka tepat:
 1)      Yan Saflina
2)      PakcikLie PCL
3)      All about keqra
4)      N-fiq :D
5)      Amyma Omar
6)      Vee Lea
7)      Asha Lya
8)      ain.
9)      PakcikLie PCL
10)  Ayu Zan

2 pemenang berdasarkan random.org ialah:




Diminta pemenang untuk menghantar details merangkumi nama penuh, alamat, nombor telefon ke facebook Yumida. Tahniah sekali lagi. Buat rakan-rakan yang telah support Jom TEKA: Ada Apa Di Dalam Pinggan thanks bebanyak diucapkan. Selamat berhujung minggu :)

35 comments

Adoii..wanie terlepas..mcm mana xperasan ada teka teki ney.. hee
papepon..tahniah kpd semua pemenang.. =)

own.. telur upenye.. hehehe. tahniah kpda pemenang..

betul la tekaaan kita hhihi..tahniah kpd pemenang .tak da rezki kita ;)

Tahniah kepada pemenang...peneka yg hebat!

cik akak pon terlepas juga nie....
singah sitok...bok balik dari kpg..:)

waaaa...sedih...kenapa telur...hihi...

tahniah....ieda jwb salah la plak..hahahha..main asal teka je kan..

Tahniah, klik tabung ambi-pur kat sini k..:)

oo.telur rupanya,hihi..hebatla diorang:) tahniah buat pemenang:)

Hahaa salah lagi.. tahniah kpd pemenang.. :)

tahniah kepada mereka yang menang..hihi

macamana mama boleh terlepas segmen teka meneka ni..hihi

Ohh..Tak berjaya..saya jawab karipap, hihi. Tahniah pada yang menang ye

Tahniah buat mereka.. :)

Nur tak terfikir pun telur..kekekke

salah ler pulak....hihi...tahniah buat para pemenang....

Tak sangka pulak betol dan menang :)Alhamdulillah.

wahh
tahniah
telur
sedap tapi sekali gas keluar
hhehe

Nampak sangat saya lama x update kan hehehe tahnia semua :)

haah cm x perasan tekatekuk ni..btw tahniah semua..telor oh telor

wa..tahniah..slh tekak mek..huhu..=)

telur duhal.. mati2 kmk ingat kiwi.. haha!

alhamdulillah.. trima kasih.. :)

terer la dorg jawab tepat.. tahniah buat pemenang..

alahai,jawapan dah betul tapi kalah pulak ngan pacik random.. hahahaha btw,tahniah yg menang... hikhik saya menabung kat sinni ye yumida.. ^_^


EmoticonEmoticon