Buat duit dengan Exabytes

As salam buat rakan pembaca,

Hari ni dapat email dari Exabytes. Apa itu Exabytes? Exabytes merupakan syarikat pengiklanan, macam Nuffnang jugak. Tapi lebih simple! Wokeh, bawah ni merupakan tawaran dari Exabytes tadi. Buat rakan-rakan yang ingin menambah pendapatan menerusi berblog ni, meh la try Exabytes.
 Buat duit dengan Exabytes, cara daftar exabytes, email exabytes
Earn Extra Income with Your Blog!
Join Exabytes 100 Blogger Program Today!
 Do your blog or website is having more than 350 unique visitors per day?
If yes, WE WANT YOU!

Exabytes 100 Blogger Ads Program is designed to let you earn well by simply putting Exabytes advertisements on your blog.

Our speedy approval process, fast payout and minimum requirements allow you to Earn Well, Blog Well!

Steps
1. Our 
MINIMUM requirement is 350 unique visitors daily.
2. Submit a screenshot of your unique visitors for the past 2 months tomarketing@exabytes.com.my, Google Analytic screenshot preferred.
3. The approval process will take 5-7 working days.
4. After approval, we will prepare the banner script in 5-7 working days.

Terms and Conditions
1. Blog traffic must be mainly from Malaysia.
2. Payment will be made 6 weeks after the banner is up by bank transfer.
3. Payment  will only be sent to bank accounts in Malaysia.
4. Advertising approval depends on blog traffic, traffic source, content niche and bounce rate.

Interested?

Buat duit dengan Exabytes, cara daftar exabytes, email exabytes

Haaa…dah baca kan? Amacam? Berminat tak? Sesape ya berminat, dengan unique visitors di blog mencapai 350 uv. Korang berpeluang menjalinkan kerjasama dengan Exabytes. Dibayar tau. Haaa…meh rembat peluang keemasan ni.

45 comments

blogger yg ramai uv bolehlah cuba. uv BBL kurang dari 300 kena usaha lagi la

well...nuffnang pun I tak gheti guna. harap ada jek. hihihi

uv 350.. jauhnye fiza nk smpai tahap tu yumida..huhu

wah.. hm.. licha tak smpi tahap tu lagi la. huhu

uv ayu ciput. baru 100 jek. tu pun time xberhapdet. menjunam semula.hihi

blog kita tak layak la hihi..

kinah pun macam cik ayu kite, uv satu hari 1++ je, nak uv 350 tu 24 jam kena hadap laptop ni hehhe

haha. blog saya tak samapai 350 uv pun sehari. byebye lah exabytes.. :(

berminat tu mmg la kak..tp sy xbrani la nk mnduakn nuff he3.. =) dh slesa dgn nuff skrg ni..rsanya tgok uv tu pn ntah layak ke x..nk dpat bleh..tp nk maintain..xpsti la plak..

Boleh try apply ni hehe..tq Yumida..

*klik tabung kat sini..

saya pun belum cukup 350 uv sehari..hehe..anyway, good luck yumida.. :)

Regards,
-Strider-

sobsob, PG mampu tengok je la nampaknya :(
sehari tak sampai 100 unik visitor blog PG :( uwargh!!!

tak sampai pun 300 sehari..sob..sob

Menarik jugak nie.. tp statistik uv akak sejak akhir2 nie jer baru dpt cecah uv 350 tue... tp memandangkan syaratnya nk report yg 2bln lepas punya mmg akak tak layak lagi la..hahaha
Kena keja keras lg nie utk tingkatkan uv.. thanks 4 sharing dear..

huhu.. xlyk lg tuk lady apply.. :(

Nak dapat 350 tu entah bila...ehehehe...

Haha kmk xlayak.. Blom smpy ke cya gk..

haishhh..ni kalo bloger tegar yg mmg visitor ramai bole lah..huhu

uv akak pun tak sampai macam tu.. singgah menabung 3.. :D

uv akak pun tak sampai macam tu.. singgah menabung 3.. :D

blog kita tak sampai 350 uv pun sehari.. tak dpt la nk cuba.:(

UV kmk sik sampe camya.. hehe.. sik layak lah..

bukan tak teringin, tapi nur setia dulu dgn nuffnang la..hehehe

Sya pun jrg2 dpt uv 350 seari..wuuu...klik2 tabung yumida :)

ini mcm cerita best punya hehe malangnya my PV so little... :p

wahh.. menarik.. tp nuffnang x merajuk ker yumida join nih? hihi

hanya mampu melihat..
hehe..
tinggi sgt UV tu :)

Wahhh... tak dapat la yus.. ciput jer pengunjungnya! Hahaaa...

betul kata shark....hanya mampu melihat hehehe :D

Hehe belum sampai level tu lagi rasanya

Pageview blog Mieya tak terjangkau ke angka tu. Pergh...

hohoi..still newbies dengan donia blog maa..follower pon ciput jah..nuffnang pon baru dok buat.. heheh

Assalammualaikum...yumida,

mselim3 ingat nak cuba lah exabytes network .... doakan moga mselim3 berjaya..k

mselim3

Memang masyuk dengan program angel exabytes ni... Mula-mula dulu ingatkan susah, tp dengan teknik yang betul bh dapat duit yang lumayan

Total Transactions 16
Total Earned To Date $1,078.00 MYR

huaaa bes ya...jarang nak dapat 300 lebih huuu sangat.. hu

huaaa bes ya...jarang nak dapat 300 lebih huuu sangat.. hu


EmoticonEmoticon