Baki akaun Nuffnang RM0.00

As salam buat rakan pembaca,

Bulan Oktober dah nak sampai ke penghujung. Syukur kerana diberikan pinjaman nafas sehingga ke hari ini. Syukran Ya Allah…


Dengan ini, Yumida mengumumkan baki akaun Nuffnang Yumida tinggal 0 sen sahaja. Huhuhu…zero! Sedih bercampur gembira. Selepas 2 bulan mengumpul earning, akhirnya misi tercapai nak cash out earning Nuffnang.

Yumida ucapkan berbanyak terima kasih pada rakan-rakan yang sudi bertandang ke blog Yumida. Lantaran menyumbang pada earning kempen CPUV. Juga thanks bebanyak diucapkan atas kesudian rakan-rakan mengklik kempen CPC. Juga kempen blogbuster yang telah berlangsung selama 2 minggu. Anda pendokong kekuatan blog Yumida. Tanpa anda siapalah Yumida. Terharu jap…

 


Earning dikumpul bermula awal September 2013 hingga 30 Oktober 2013. RM542.49. Thanks bebanyak u olls. Moga korang semua sentiasa dimurahkan rezeki. Earning ni kebanyakkannya datang dari kempen blogbuster dan kempen CPUV. Now, tinggal 3 je kempen CPUV yang masih on going. Moga dipermudahkan mendapat tawaran kempen CPUV buat diri Yumida dan rakan-rakan semua. Assalamualaikum…

49 comments

alhamdulillah...tahniah kak:) nana pun cashout da rini,tapi xsebanyak kak..heeeee

tahniah ... banyak tu.. ^_^ btw,saya nak menabung kat sini.. :)

Alhamdulillah rezeki.. akak top up tabung yumida balik yer.. =D

pergh byknya, budox bertahun2 dah, tapi berbelas je

Wah...tahniah. Alhamdulillah...dlm masa singkat kak yumida dah blh kumpul banyak tu...

tahniah ... wahhh byk gilew.. hehhh cepatnya dpt kumpul. tahniah .. tahniah

wah banyak tu yumida..alhamdulilah rezeki kan..kita isi balik la tabung tu :)

wah...banyak gak tu..congratulation yumida..its all because ur effort sendiri.. :)

Regards,
-Strider-

tahniah Yumida...banyak tu...murah rezeki....hihi...nanti akak isi tabung yumida balik....lajunya...

tahniah Yumida,,,
galaxy tab ler lepas ni yerp.
hehe..

wa, taniah syg :)
PG pun tak pernah dapat jumlah tu lagi. inshaAllah :)
PG dtg top up tabung kat sini :)

2 bln dpt byk tu.. tahniah yumida.. berbaloi dengan usaha dan kerajinan yumida..

perrghhhh! deabak la sis. Memang masyuk ini macam hehe. Alhamdulillah rezeki atas usaha kreatif sis sendiri (^_^). Tahniah dear :)

Done klik, kenit kasi tambah balik dlm tabung yek (^_^)

Alhamdulillah...banyak tu =)

kami ni seciput...sayang nak keluarkan hihi

Alhamdulillah..

sy dh 4 thun duit stabil xgerak dr rm 9 tu..haha

Wahhhhh banyaknya.. kejap je dapat kumpul banyak tu, tahniah. Murah rezeki awak :)

Woww... banyaknya YUMIDA!!! Tahniah... Yus datang ni... klik2 untuk bulan yg mendatang! semoga rezeki bertambah-tambah lepas ni ya! Ameen.. >.<

banyaknya.... tahniah Yumida :) buatlah giveaway/segmen hahaha :p

fuhhh tererla yumida earn nuffy, 2 bulan jer cecah ratusan... i mmg tak reti nk earn nuffy bnyk2, stakat ni baru beringgit jer... huhuhu :'(

*isi tabung yumida balik ^^

tahniah... banyaknya.. alhamdulillah rezeki kan....

banyak betul 500 lebih. boleh buat kenduri ni. hehe. syukur rezeki...

adik banyak sekali jak...akak gumpul berbulan-bulan..bok seratus lebih jak...kasi petua dik...hihi...

Assalammulaikum...yumida,

tahniah k... alhamdulilah.

mselim3

pls: moga sukses selalu...

yumida!!!!

cahayacinta kat sini nak juga bagi dua boleh tak..yumida orang yang cantik lago gojes bab nuff ni heee...

tahniah semoga terus saya dan awk klik sana sini.

teruskan berblog ya kawan

banyaknyer..hebat la sis..tahniah..

wah...banyaknya yumida...mestilah yumida orang yang rajin kan..tak pernah dapat banyak tu...best-best...akak klik satu kat sini

Alhamdulillah...banyak gak tu Yumida...boleh belanja kak ina ni..he he..

fuyoo! banyak tu. rezeki blogging kan kak :)
tahniah ye

WOW tahniah!! 2 bulan dapat 500? Huhu hebat

byknye.. deqla nak cecah 100 pun kemain lama.. huhu.. tahniah ye..

Tahniah Kak Yumida! ^^ Jeles dah Lia ni.. Ade RM6.40 je dalam tabung. haha.. Btw, dh klik nuff akk :D

Wahh, tahniah bnyak tu...tak sangka tiap kali dtg sini klik boleh cecah mcm tu banyak...keep it up :)

Tahniah...murah rezeki..kami klik2 lagi hu...

wah.. byknye.. thniah.. kna blnjnih.. hihi

Alhamdulillah... Tahniah.. seronoknya tengok.. semoga terus sukses ye Yumida.. :)

kmk pun baru jak cash out tok tek.. hehe.. 0.00 juak earning.. sayu jak rasa.. haha.. mudahan kita semua dapat iklan CPUV byk2 dari Nuff. Amin! hehe

lepas ni boleh kumpul semula.. :)

Nur klik2.. :)

singgah lagi pagi ni & sedekah tabung nuffnang yer

Terbaik la.. Cepat lak tu naik..


EmoticonEmoticon