Shower gel: Dettol

Yey! Dah beli shower gel. Before ni aku pakai shower Lifebuoy, now dah tukar, nak try Dettol pulak. Yang ni ada pek promosi, beli 2 pek ni dengan harga RM15.90. Refill punya. Jimat la sikit kan kalau nak beli sebotol besar tu.

Shower gel: Dettol

2 pek ni beratnya 550ml. Jenis cool. So bila aku pakai time mandi nanti, sejuk-sejuk la rasanya nanti. Dah namanya cool. Syampu Clear dan deodorant Rexona aku pun jenis cool gak. Ala-ala mint macam tu la. Bez je bila pakai. Sejuuuuuk!


Korang nyer shower gel pakai yang mana?

 Tekaan boleh di buat setiap hari! Tamat pada -19 Oktober 2013-

Menangi hadiah bernilai RM550 !!!
Kalau korang tertengok paparan video AMBI PUR ni di sidebar blog
Bahagian kanan paling atas di widget (Nuffnang Ads)
Jemput la klik satu kali…sedekah :)
TERIMA KASIH

28 comments

sekarang dah suka pakai antibax...

pakai sabun yang biasa ja hihi..tak berapa suka yang gel

akak suka life boy,wangi aje lepas mandi..tahan pulak baunya..hihi

saya dah tengok iklan ambipur tu! hehe comel je videonya..

deqla plak yg mana ada guna je.. x ksh...hihi...

Shakira apa ada dalam bilik air (yang abah beli) tu lah Shakira guna.. hohoho :p

sis pakai llifebuoy..bolehlah...

salam aidiladha yumida!

Assalammualaikum..yumida,

kalau mselim3 pakai mandian yang wangi2 aje..tak kisah jenama apa..

mselim3

tiap2 bulan tukar,
hehe..
janji ada sabun :)

Akk suka lifeboy. Wangi tahan lama. Dah pernah guna dettol ni. Tapi x sebest lufeboy

Assalamualaikum yangg. sheila dah lama tak pakai dettol. hehe btw sheila dah nampak iklan kat tepi tu. comel ok! hehehe. done klik situ :)

Kmk pakei Shokobutsu jak. Wangi habis! Cuba ktk, nak perisa orange ya. Wangi gilaaa..

dulu pakai dettol juga.. sekarang pakai johson&johnson je.. singgah isi 3-3 tabung.. :D

sedari dulu sampai sekarang setia pada johnson baby sahaja... ^_^

shower gel ayu yg mcm kak yumi baru jek habis..

kenit masih pakai lifebouy lagi. Sesuai pulak kulit pakai tu hehe.

Sedap mandi, sejuk & segar.. :)

jenama dettol juga cuma berubah2.. kdg pel wrna pink kdg hijau..

ika guna shower gel lux (magical spell) atau fruittale, suka bau dia. best. dettol ni ika guna untuk cuci tangan, kalau family punya shower gel pula guna lifebouy. ika tak sesuai guna sebab tak tahu kenapa kulit mengelupas bila pakai :/

kmk pake lifebuoy.. kulit kmk jenis yg sensitif.. gatal2.. mun make lifebuoy ok sikit. huhu

teman pakai sabun fruitale jea.. sebab bila sabun badan x melekit..

Biasa gak guna DETtOL yg ni ..


EmoticonEmoticon