Pemenang Giveaway Butik Comel Collection

Alhamdulillah, Giveaway Butik Comel Collection telah pun berakhir hari Sabtu semalam. Sebanyak 135 calon peserta yang bakal dinobatkan sebagai pemenang bertuah. Pemilihan pemenang ditentukan oleh random.org.

Peserta telah diberi tempoh masa untuk menyemak url penyertaan anda pada Senarai peserta Giveaway Butik Comel Collection. Sebarang bantahan tidak akan diterima. Beberapa penyertaan peserta dibatalkan kerana tiada halaman yang ditemui pada url entry yang dihantar. Juga atas faktor, blog tersebut tidak dapat dibuka.

Now, jom beralih mencari pemenang bertuah. Jengjengjeng……


HADIAH:

Pemenang Baucar RM200


Pemenang Baucar RM150
 

Pemenang Baucar RM100

Saguhati: Pemenang Baucar RM50


Saguhati: Pemenang Baucar RM50
  

Diminta semua pemenang untuk menghantar details merangkumi nama penuh, alamat, nombor telefon, url entry penyertaan, nyatakan hadiah yang anda dapat, ke page Butik Comel Collection untuk menebus hadiah. Sila pilih hadiah di butik tersebut berdasarkan amount hadiah yang anda dapat. Apa-apa pertanyaan boleh ajukan pada penaja butik di atas.

Tahniah sekali lagi. Buat rakan-rakan yang telah support Giveaway Butik Comel Collection. Yumida ucapkan berbanyak terima kasih.


*Penebusan hadiah baucar di atas boleh dilakukan di Butik Comel Collection. Pemenang perlu upload gambar di page Butik Comel Collection bagi hadiah yang telah diterima.

45 comments

wahh tahniah semua pemenang..penyertaan sangat menggalakkan kan syukur alhamdulilah.

Tahniah kepada para pemenang!

Tahniah kpd pemenang, murah rezeki dgn random hehe...elih selalu jak sik dpt, haha..

tahniah kpd pemenang, lia xde rezeki pulak .. hehe ^^

Assalam. Salam perkenal.
Tahniah kepada pemenangnya.
Okay. Itu jer :)

tahniah kepada pemenang...
ada tak yang nak bagi hadiah sempena b'day shad hari ni.. ehh.. hehe..

Tahniah buat mereka yg berjaya.. :)

Tahniah kepada pemenang...
tiada rezeki kali ini... ;)

bestnya hadiahnya..tahniah kpd pemenang :)

Tahniah kpd pemenang & syabas kpd penganjur.. :)

lumayan yumida hadiah yg dimenangi..

siapa yg menang eh?..x dinyatakan nama dan blognya..kena klik la link senarai tu baru tahu.

tahniah kepada pemenang, tiada rezeki mama nampaknya, takpe.. sekadar menambah kemeriahan ... hihi

alololo...x menang pulak..hihihi...nway, congrats!

Xde rezeki even masuk 3 blog.. hihihi.. tahniah buat pemenang yea.. heee

Alhamdulilah...
masih menyertai walaupun x menang...
tahniah kpd pemensng...

aieee.. lalu lupak kmk mok join GA tok eh.. huhu.. sikda rezeki..

apapun tahniah buat para pemenang..

Tahniah pada pemenang.. xde rezeki kita huhu

singgah sini tgk pemenangnya.. tahniah ye..

syukur alhamdulillah.. saya klik2 kat sini ye yumida.. :)

http://cahayacinta.com
tahniah pada semua anda memang bertuahlah :)

yumida, nak tanya baucer tu boleh tebus dengan beli barang kat page tu ke camne? ^_^

aiyak...o 52 tak kuar tapi no 25 plak yang keluar..anyway, tahniah kepada semua pemenang...yang kalah nanti kita cuba lagi..hehe

Regards,
-Strider-

tahniah pada yang menang dan syabas pada semua yang memeriahkan GA ni (^_^)

tahniah semus... yg tak berjtuah mcm sy, takperrr... next time kita cuba nasib lagi .. okeyh?! heheeeee

@Amyma Omaraah beli kat page tu :)
wah beznye..selamat bershopping kak :)

Huishh tak percaya...Alhamdulillah...thanks..terkejut tgk ni!!>.<


EmoticonEmoticon