Beli colgate dapat FREE botol air

Psssst! Sebut je benda ‘free’ galak mata mencari. Hehehe.. Minggu lepas aku dan hb shopping barang dapur. Ubat gigi pun nak habis. Aku pun cari la toothpaste. Berbaris toothpaste minta dibeli. Merayu-rayu aku soh pick diorang. Banyak brand..fresh&white, darlie, sparkle, kodomo lion, dan banyak lagi la. Tapi hati aku tetap setia dengan colgate. Sebab apa. Ia memberi kesegaran mulut selama 12 jam. Mulut tak bau bucuk, nafas segar. Doktor gigi dalam tv pun pesan, soh beli colgate. Untuk perlindungan gigi. Hahaha..

Masa nak pilih colgate, aku tergoda dengan iklan kat kotak colgate. Katanye, beli sekotak ni, dapat free botol air! Free tuuuuu! Sape tak nak barang free kan. Kalau pinggan memang aku tak minat sangat. Kalau botol air, aku suka! Then, aku pun beli.
  
Beli colgate dapat FREE botol air

Sekotak ni, harganya RM14.00, ade 2 colgate yang masing-masingnya berat 250 gram. Free botol air!
  
Beli colgate dapat FREE botol air

Botol air kena zoom! Cantik tak? Sure korang tergoda sama kan..
  
Beli colgate dapat FREE botol air


Then, lepas bayar, cashier tu pun bagi botol air ni. Tak sama dengan botol air kat kotak colgate tu. Katanya dah takde stok. Botol air tu, dari susu dugrow. Comel jugak! Tak pe. Aku tak kisah sangat. Asal botol air je. Yang penting dapat benda free. Horrey!!!

37 comments

comelnya botol air tu...kalau dapat...gerenti anak sedara berebut...adooii

samala kita yumida asal pergi beli barang kat market klau da include gift free mesti nak beli :)..suda tabiat

Huhu adik Shakira guna botol air tu g skola :)

wah da botol free tu. xpe kak. asalkn dpt free kn.hehe

baru jumpa beli colgate dapat mug angry bird.Tp beli pun....huhuhu

Cutenya botol tu. Brg free, suma suka.

Cam ner tak de stok pulak? Barang tak habis lagi tapi hadiah habis dulu...heheheee...

Siapa tak suka free...nanti 2 bulan tak yah nepi ubat gigi tu.

Cantik2..saya pun x suke kalau free pinggan..hihii cawan ok..nnt nk bli jugak la..

dulu ieda pun dpt hadiah mug boboi boy..dengan pembelian colgate..heee...jenjalan sini bw entry dear

Sya pun mau..sya suka barang free jgk ni..hehehe

botol air yang display tu lagi lawa.. habis stok pula.. singgah menabung 3 churp2 yumida.. :D

suka sgt kalau barang ada free gift ni..hihi kekadang dapt pinggan..

Aik kat kotak gambar lain.. yang dapat botol lain plak.. perkara macam ni pun pernah berlaku kat Kak Erin.. Lain dalam picture..lain yang dapat :-) Tak pa, janji dapat kan..

hari nie jugak pi beli colgate...

boleh buat bekas air masak anak2 utk berjalan kan?

he3..walaupn xsma jnji comel =) dan yg pntg free kn..klakar lak sy bca entri ni..adik sy pn camtu..geleng pale jelh sy ngn dia

dapat free gift mmg seronok! ayu pun suka

comelnyaaa.... hehehe saya klik2 nuffnang ye... ^_^

fuyooo...bgusnya dpt free gift bli colgate je.. botol air dugro lagi =)

Zaman kecik-kecik, suka beli benda yang ada freegift.

comel je botol air tu... done nuffnang juga yer !

BOLEH LA DARI TAKDE KAN.. REZEKI TU..

wah.. salu je yumida beli brg dpt hadiah ea? singgh klik nuffnang sini

comeinya.. lagi comei dr dlgmbr..

ambik je..janji dapat free. kan.

kak yumida.. mmg comel pung botol air tu.. hehehe =)
tapi klu dapt colgate ag comel kot.. de cartoon hehehe

mun mak kmk nya lagi suka pinggan mangkuk.. nyaman katanya, sik payah berbeli.. haha! mun hilang pun sik kesah gilak.. barang free.. hehe

suka dapat botol dumex dugro, dulu-dulu masa anak akak hisap susu banyak dapat free gift....

suka dapat botol dumex dugro, dulu-dulu masa anak akak hisap susu banyak dapat free gift....

botol air dugro tu pun comei..,.

suka la bab beli barang dpt free gift mcm nih..slalu klu beli kna bg dpt 2 free gift..klu x, mau berebut2 anak 2org kat umah tuh..


EmoticonEmoticon