Gambar Hadiah Giveaway Jom Menang

As salam buat rakan pembaca,

Giveaway Jom Menang berlangsung sehingga 9 November 2013. Meh reramai join. Berikut merupakan hadiah yang bakal diterima oleh pemenang.

HADIAH:
(4 pemenang akan dipilih)

i) 1 set perfume bernilai RM120.00
Pemenang boleh memilih salah satu hadiah perfume di bawah:





  
ii) Ankle bracelet + Shawl + Wallet + CD Pocket + Cellphone Jewellery Sticker
  


iii) Ankle bracelet + Shawl + Wallet + CD Pocket + Cellphone Jewellery Sticker
  


iv) Ankle bracelet + Shawl + Wallet + CD Pocket + Keychain

  
PEMILIHAN PEMENANG:
-menggunakan random.org

SEMUA PESERTA BERPELUANG UNTUK MENANG!

JOM JOIN! Klik pic di bawah:

35 comments

akak suka sangat hadiah yg pertama dan kedua tu...

banyaknya hadiah..bestnya tak sabar nak join :)..done klik nuffnang

Wahhhh...bestnya... >sambil lompat2 tepuk tangan.

apakah??????? kenit tunguuuuuuuuu (^_^)

wow..bestnya hadiah..nak join..:)

wah hadiah menarik ini dapat satu pun jadilah

wahhhhhhhhhhhhhhhh menariknya hadiah... tak sabar nih...

Buatlah segmen yg memerlukan penilaian, guna random.org utk pemilihan seperti hanya bergantung pd nasib tapi bukan atas daya usaha dan inisiatif melakukan sesuatu untuk membuat yang terbaik.
Semoga Yumida melihat perkara ini dgn positif... Kini masa utk mendidik blogger agar lebih berusaha dan menghargai.

wahhh..hadiahnya sungguh menarik

wah...tak sabar ehhh...hadiahnya memang ohsem....

oh sangat best hadiahnya.. suka suka. nak joinlah nanti..

fuyyo...hadiah gempak2 ni...sape tak join memang rugi ni.

waaa. minggu wangi memang pergh la kalau menang :) bagitau kat PG ya kalau da lancar. sure nak join! :D

rajin sungguh Yumida buat GA,
hadiah pulak terbaek tu.
shark nk buah epal kalu mnang :)

wah best kali jak hadiah eh...hihi....
berik satu free ngan cik akak :)

menarik betul hadiahnye.. gd luck yumida...

wahh...tdk sabar tunggu ni dear..jangan lupa inform kat saya..heee...

wah.. bestnya hadiah.. kebaboom lah.. hehehe bila nak anjrkan? xsabar suda maw join.. kekekekee

@Bin Muhammadowh cadangan yg bagus tu. thanks bg pendapat.

buat masa sekarang, masa beronline yumida agak terhad. so nak teliti satu2 entry memerlukan masa dan line internet yg laju. mungkin tak dpt nak lakukan. insha Allah mana tahu satu hari nanti blh beronline dri umah. blh buat segmen yg mcm BM cadangkan tu.

GA dilancarkan masa yumida bercuti. balik kpg. so, pakai random pilih pemenang, senang sikit. hehe.

berdoa bnyak2 ni.. moga dpt perfume

Hadiah menarik niii. Mesti join :)


EmoticonEmoticon