Pertanyaan rakan blogger

As salam buat rakan pembaca,

Memandangkan semalam masa terhad beronline. So, harini akan ku cuba huraikan jawapan berkaitan pertanyaan rakan blogger.

Aah, semestinya ada. Insha Allah kalau takde aral melintang Isnin nanti Yumida share resepi Kek Lapis Sabok Tun Razak ni. Masih kat lappy hb lagi. Belum transfer. Ngeeeee :)

Boleh je! Jom datang dekat. Kek ni masih banyak tinggal. Al maklum la kami berdua je, takde yang tolong habiskan. Hikhik…

Ya la, kmk pun pernah dengar berita ya juak. Kmk ada baca status sidak share kat page AF ya, yg Indah ya nang bekas penyanyi dah da album gik ya. Tapi performance nya nang terbaek la! Penuh confident!

Owh..boleh jak. Lak Isnin kmk share kat blog. Tunggu wu wuuuuu..

Takde ambik order. Ni kali ke-3 hb buat kek. Semua nampak cantik and perfect. Next week hb bagi kek sebagai hantaran adik dia. Tak sabar nak tunggu hasil kreativiti dia. Yumida goyang kaki. Jadi penonton je. Hehe..

Grill pan ni pakai elektrik. Ambik masa 15-20 minit macam tu la. Yang bez nya pasal grill pan ni, dia pandai estimate kan temperature dia. Dah dekat nak masak, suhu dia turun. So bila kita makan, still rasa panas lagi ala-ala baru angkat dari bara api. Main asap-asap dalam umah je. Tak perlu buat unggun api macam dulu-dulu. Senang dan mudah!

Hohoho…owh boleh je. Jap nak cari entry shark pasal AF tu. Kengkawan semua jemput baca entry ni:  AF2013 : Nabila VS Amira
See Yumida pun ade geng update berita pasal AF ni: . Kami geng sekamceng!

Korang pernah dapat komen macam ni tak? Belum lagi aku klik laman web diorang tu. Nak klik pun rasa malas, masa singkat weh. Masa itu emas. Prefer kawan yang berkunjung di blog ni. Terjah menerjah seberapa laju. Hikhik..

Hohoho…insha Allah kalau berkesempatan kita makan kek bersama-sama. Kat Sarawak ni memang famous dengan kek lapis. Kaler pelangi lagi tu…macam-macam kaler ada.

Hahaha. Tak mampu nak bagi hadiah GA grill pan. Satu tu RM249.00. Kang botak kepala. Hehe. Tak pe kumpul duit, sikit-sikit, lama-lama jadi bukit. Best bbq pakai grill pan. Mudah dan cepat!

Eh dah habis? Tak terasa. Fuh lega. Dapat la mengexplain kat kengkawan segala pertanyaan semalam. Tu la kan. Masa beronline tu terhad. Isnin sampai Jumaat, masa diperuntukkan berblogging 2 jam setengah je. Nasib baik line laju. Senang nak buat terjahan. Weekend je aku banyak masa free. Tu pun kalau aku tak keluar dating ngan hb. Biasa Sabtu memang aku akan keluar shopping. Ahad baru online sepuasnya. That’s why korang akan tengok berlambak segmen/GA yang aku join masa weekend. Masa untuk balas dendam!

33 comments

good..menjawab pertanyaan blogger...akak tunggu resepi isnin nie...

woaaah, macam retis. kihkih. yeay cepat bagi resepi. kihkih

tak sabar nak tunggu resepi nie....hihi

selamat berhujung minggu yumida...:)

mun nak tunggu resepi tu je..hehe

Yumida syg, ni link tentang International Directory Blogspot tu.. kebetulan Shakira buat entry pasalnya hari ni :) Jom Yumida..

http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/10/international-directory-blogspot.html

Menabung lagi kat sini.. :p

mama pun tunggu resepi dari yumida ni..

bnyk juak soalan.. kmk ada cgek soalan, ktk diam cney ka? hehe

Tiap hujung minggu shopping kah, huyoo...hehe...ni br lah jawap soalan namanya :P

jawapan yang bagus yumida.. singgah isi 3-3 tabung.. selamat berhujung minggu.. :D

datang singgah klik DG, Chipsmore dan ambi pur..

Ada resepi ek?? nak tahu jugak.. :-)

hahaha..terbaek.. soalan2 kat komen pun boleh jadi entri..kreatif inovatif..kahkah.. :P

Assalamamualikum..yumida,

bagus perkongsian yang bagus dengan blogger lain dan menjawap pertanyaan blogger lain.

mselim3

1st time kmk nangga iklan ambipur ktk.. hehe..

terjawab lah persoalan.. hehe

komen azza ada atas sekali :D...azza tunggu isnin ney.....

Wahh.. sure best bnyk resepi ni :)

wah!! dah macam bukak surat dari peminat.. haha :D

rajinnya yumida membalas komen...jenjalan sini...

Assalamualaikum Yumida

bagus bagus

Rajinnya buat macam ni. Pasti blogger yang bertanya tu puas hati.

@Elih Japaharshopping sambil dating. hahaha. boh jeles

@Syarafi[skyforce331]hohoho...klo betul2 ade peminat mmg bez..rasa retis jap. kikiki...ni jwb soalan followers

@Tetamu Istimewainsha Allah moga menjwb persoalan mereka. kengkdg masa singkat nk online. bila org tanye asyik tangguh je nk jwb. haa...last2 copy soalan, then jwb dlm 1 entry

komen omputih yg pnjng2 tu kan, nur selalu dapat..Dan nur selalunya buang je komen2 mcm tu...bukan apa takut spam..

mcm retis gitu..ada sesi soal jawab eh...hikhik

sesi soal jawab dengan peminat... hehe


EmoticonEmoticon