Review penaja hadiah Giveaway Butik Comel Collection

As salam buat rakan pembaca,

Alhamdulillah, owner Butik Comel Collection membuka tawaran buat Yumida untuk menganjurkan giveaway. Yang mana hadiahnya ditaja sepenuhnya oleh owner Butik Comel Collection itu sendiri. Melihat saja pada senarai hadiahnya, wooo melopong jap mulut Yumida. Awesome wooo!

HADIAH:
1) Baucar RM200
2) Baucar RM150
3) Baucar RM100
Saguhati: 2 pemenang x Baucar RM50

Sejumlah RM550.00 nilai hadiah bakal menjadi milik peserta bertuah. Pemilihan pemenang berdasarkan random.org. So, semua peserta berpeluang untuk menang.

Butik Comel Collection menjalankan bisnes online menjual pakaian kanak-kanak, kasut, uniform, permainan kanak-kanak, accessories dan gift set. Buat ibu bapa di luar sana, jomlah bershopping kat Butik Comel Collection ni. Harganya sangat berpatutan. Terdapat pelbagai design yang mencuit hati kita. Geram pulak tengok. Comel sangat! Nak dijadikan hadiah pun boleh jugak. Buat anak sendiri ker, anak buah ker, adik ker, anak best friend ker…tapi untuk diri sendiri memang tak muat ar. Hihihi…

ANTARA BARANGAN YANG DIJUAL


DAN LAGI!!!!!!


COVER PAGE BUTIK COMEL COLLECTION
  



Oh ya owner Butik Comel Collection ni merupakan owner Kedai Teddy Bear jugak tau. Butik Comel Collection ni merupakan bisnes dia yang terbaru. Wooo, kagum dengan kebolehan owner ni. Last week Yumida pun baru je menerima hadiah tajaan daripada Kedai Teddy Bear (Hadiah teddy bear dah sampai. Yey!!!). Makasih, comel sangat teddy bear tu.

Last but not least, Yumida nak ucapkan berbanyak terima kasih pada owner Butik Comel Collection kerana memilih blog Yumida untuk tajaan hadiah super awesome ni. Yumida doakan moga bisnes online ni berkembang luas dan mendapat permintaan tinggi daripada pelanggan.


Jemput rakan blogger sekalian menjoinkan diri Giveaway Butik Comel Collection ni. Klik picture di bawah untuk join:


Tengkiu :)

22 comments

Thanks sudi jemput kita, nanti kita join ya Yumida :)

Senarai peserta 'Segmen Komen Berpantun By Shakira' dah keluar!
Jom tengok siapa yang sudi berpantun tu. Biar mood pagi ni berseni dan berbunga-bunga sikit :)

http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/09/senarai-peserta-segmen-komen-berpantun.html

Done Joint...hope ley menang ;)

http://niconabiela.blogspot.com/2013/10/giveaway-butik-comel-collection.html

mmg menarik giler hadiahnya..rugi kalo tak join nih... ;)

insya allah yumida TB join nnti

kalau mama ada rezeki menang kan, dapat baju untuk sufi tu mesti comel kan..

tq jemput akak..nanti akak join ye sis...

tertarik dgn gaunnya yumida..dah join..klik white

terima kasih juga sbb sudi spnsor hadiah =) kalah menang blakang kira..tp hrap sy mnglah kui3

byk juak hadiahnya owh..

p/s :makseh jemput.. insyaAllah mun xda pa2 kmk join.. :)

wow..menarik....
banyak products Butik Comel Collections jual erk..

Saya join ye
http://atienstory.blogspot.com/2013/10/giveaway-butik-comel-collection.html

wah...barangan baby..bestnya...klu dapat of ocurse bagi anak saudara baru...

http://smileon-secret.blogspot.com/2013/10/giveaway-butik-comel-collection.html

http://smileon-secret.blogspot.com/2013/10/giveaway-butik-comel-collection.html

Habatnya. Tentu ramai yang nak sertai ni.

bnyak tu voucher..
shark join nnti..
hehe..
rugi dop join nie.


EmoticonEmoticon