Hadiah teddy bear dah sampai. Yey!!!

Syukur Alhamdulillah, berkat menjoinkan diri dalam giveaway yang dianjurkan oleh rakan blogger kita Farisha, aku telah memenangi patung comel sebesar 1 meter. Juga bernilai RM160.00. Wooooo banyak tuuuu..

See, ciliknye kucing aku. Sama besar dengan paha teddy bear..hehe

Hadiah ni sampai hari Jumaat yang lepas. Tengok kotak sederhana besar je size dia. Bila bukak, wow besarnye teddy bear!

Terima kasih buat penaja hadiah. Kedai Teddy Bear. Jemput rakan blogger sekalian terjah ke page Kedai Teddy Bear untuk mengetahui kepelbagaian teddy bear yang dijual dengan harga yang murah. Berbaloi-baloi! Comelnye teddy bear dia.


Alhamdulillah..rezeki buat anak buah aku. Dedek. Sure dia hepi giler nanti. Moga hadiah patung teddy bear ni memberi dorongan untuk dirinya sukses dalam pelajaran. Sebab apa Dedek? Sebab aku telah nyatakan dalam entry yang NI. Hehe..

Syukur Alhamdulillah sekali lagi. Terima kasih Farisha, terima kasih Kedai Teddy Bear, juga terima kasih buat rakan blogger yang support diri aku dalam berblog. Assalamualaikum..

33 comments

wahh... nampak kecik je kucing yumida tu, bestnya dapat peluk ni, tahniah dear, rezeki berbelog kan... alhamdulillah.. mama klik nuff yumida.. hihi

yeah!!! tahniah tumida syg :)

kita main klik2 iklan kamu pagi ni..huhu

wow.... besarrrrrnyeeeee... comei la.... untung la dpt free ...tahniah...

wahhh...bestnya...comel lak tue...^^

eeeee siyes Ai tgh jeles ni.comellnya tedy bear tu..tahniah2:)

wah !! tahniah ye :)
boleh lah gomol2 teddy bear besar tu lepas ni :P

wah,bertuah sungguh!heee..tahniah ye:)

Salam Yumida...tahniah dari kakUmmi, wahhh, bestnya dapat bear besar, blh buat teman di kala sorang-sorang tu...kak Ummi pun dah dapat dah setelah begitu mengharap sekian lama menunggu, dapat jugak hadiah teddy Ted..itu pun anak kak Ummi yang conquer...haha..syukur dan terimaksih banyak kepada Farisha dan Oki Store... ^^,

Best best..buat bntal pluk..thniah yumida :D

waduh..
mmg besar teddy bear nie..
kalu shark mnang xtauler cmner.
ehehe.

congratulation...nanti nak terjah laa kedai teddy tu..nak cari patung panda..hehehe

tahniah yumida..takpe kecik pon bersyukur daa..

rm160...mahal tu..kalau nak beli sendiri..mmg pikir byk kali hehe...tahniah..

wow....besarnya teddy bearnya...tahniah dear....

tahniah sekali lagi diucapkan pada yumida :) terima kasih sebab sudi join GA Farisha dan membuat entry yg sangat kreatif :) pengorbanan yang berbaloi dengan usaha ^.^

wah bestnyer. tahniah yer... done clik2 nuffnag dah

assalamualaikum yumida...tahniah2 dapat teddy bear besar tu...:)

Bestnye dapat teddy bear besar tu..sedap peluk..tahniah ye Yumida :)

tahniah..kite memang suka sangat dengan patung..hiihi

wah.. bestnya... tahniah yaa ^_^

mata kmk nangga pusak ya dolok.. haha.. apakah..

alhamdulillah, tahniah yumi, tumpang peluk teddy bear hehe....best nye ler

wah..murah rezeki dia ye..tahniahhhh

besar tu! bestnye.. sdp tu kalau nk pelukk.. hihi

Murah rezeki, inilah berkat kerajinan.

tahniah akak, bila letak kucing terserlah kebesaran bear tersebut, hihihi


EmoticonEmoticon