Segmen Jom Beramah Mesra

TAMAT
Salam 1 Malaysia. Segmen terbaru kini dilancarkan! Tujuan segmen ini diadakan untuk beramah mesra sesama blogger. Yang tak kenal, kini boleh berkenal-kenalan. Menambah rakan maya. Yang bestnya segmen ini menyediakan hadiah menarik buat pemenang bertuah!


SYARAT PENYERTAAN:
1. Blogger yang tinggal di Malaysia
2. Follow blog di bawah:
3. Like page berikut:
4. Follow instagram (bagi yang ada Instagram)
5. Add to circle Google+ Yumida Huda (bagi yang ada akaun Google+)
6. Klik g+ 



7. Buat entri bertajuk: Segmen Jom Beramah Mesra

8. Copy & paste kod di bawah ke dalam ruangan HTML entry anda:
Kredit to Mialiana.com

9. Hantar url entry penyertaan anda ke MISTER LINKY sahaja [bahagian bawah entry]
***Penyertaan yang dihantar selain Mister Linky, tidak akan dikira***

PEMILIHAN PEMENANG:
-menggunakan random.org

HADIAH – GAMBAR HADIAH KLIK SINI
Tafsir pimpinan Ar Rahman kepada pengertian Al Quran
Jam tangan 2x
Dress
Fridge magnet 2x

TAMAT: 21 FEBRUARI 2014

97 comments

bookmark dulu...hihi...cik akak tak nak jadi yang pertama join..hahaha

kmk mok beramah mesra juak.. hehe

http://kampung-kameq.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

done :)

http://dino-amour.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

Jom kwn2 beramah mesra
http://maszie.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

cik akak dah join dah...hihi...

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

This comment has been removed by the author.

dah siap... entri penyertaan YB ada di no. 16... tq

anis dh join... :)
http://adnan-daughter.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

Macam mana nak follow blog Mselim? :(

sy join..

http://awansamudera.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

tamat lambat lagi, fizi book dulu ye kak :)

nana nak join jugak nanti,hihi

semoga dapat menambah kemajuan dlm dunia bLogging..ukhuwah khususnya.

http://nuraaisy.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

salam sis.. saya tersilap hantar url kat mister linky tu..tak tahu nak padam mcmana ntah..dah try delete cookies tu, tap tak mahu padam juga.. ini link entri sy sebenar nya..harap dapat terima ler penyertaan saya ni.. tq..
http://thescreammer.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

juz follow macam biasa
ada kotak untuk follow blog dia..di sidebar..skroll bawah sikit

PENGUMUMAN BUAT SEMUA PESERTA:
ANDA DILARANG MENGHANTAR URL ENTRY ANDA DI KOTAK KOMEN
SILA HANTAR URL ENRY ANDA DI MISTER LINKY DI ATAS. HARAP MAKLUM.

WSALAM. NANTI YUMIDA EDIT. WEEKEND NANTI. NANTI YUMIDA MASUKKAN URL YG TERBARU NI.

assalammualaikum.. zara join ! weweeeee.. ^^ jom bw !!

alhamdulilah..terbaek la sis... terima kasih ya.. :-)

akak terhantar url blog pulak..adoi.. huhu...

Assalamualaikum..joinnnnnnn...joinnnn hehehe

done http://lizafahmi-iloveuyouloveme.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

harap boleh menang yeah hehehe..excited ikut ni

saya join sis. tapi sis dekat kotak mister linky tu saya letak url blog saya pulak, dh try delete tapi tak boleh la sis. bila saya click kat url tu kuar link giveaway nie. so mcm mana tu sis. btw saya letak url giveaway saya kat sini ye sis. http://taiptaipkeyboard.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesr.html

http://ijamawar.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html
done join

dah join...good luck tuan blog..

Alamak tersalah copy link kat atas tu... Sowwwiiii!

Dah join ye...

http://naniedean.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

Fuza pun join.. Tapi nak follow yang lain mcmana erk..kat mana nak follow??

insyallah nanti kalau berkesempatan lan join...hehehe

Regards,
-Strider-

Dah join, saya No.76.. Salam perkenalan

done join.. follower baru di sini...

This comment has been removed by the author.

Salam Yumida..Kita join sekali ya!!!

Assalammualaikum... yumida,

mselim3 pun join segmen nie.. no.48,,, dah follow blog member yang lain.. terima kasih bebanyak kepada kekawan yang join segmen nie...

mselim3

assalamualaikum yumida...mama dtg join segmen yer...;)

Fiza joined..no.90 :)
http://www.azhafizah.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

nak join juga... tapi salah letak link tadi.... bawah ni link yg sebenar....

http://nur-afiz.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

Salam perkenalan semua.. :)

done..

http://qaseh-delima.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

haidah pun join jugak. kat mister linky pun dah letak. kat sini pun nak letak jugak la. hihi :D

http://aidablurr96.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

Assalamualaikum, saya sudah sertai. Siapa yang belum? Jangan lepaskan peluang

nak join.. tp tk jumpa lak mister linky tu =.= "

http://kataubaid.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

Insyallah nanti kalau berkesempatan saya akan join...

Regards,
-Strider-

hummm lewat lagi....

aduh... hehhehe...


http://mie-jf-video.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra_10.html

Jalinkan jalis antara penulis
Di alam maya kerisku pena
Ayuh blogger kita sebaris
Antara kita beramah mesra.

http://amirkhalis.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

done join :) http://ckecilberbicara.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

Insyaallah nnti akak try luangkan masa join yer yumida.. =D

Assalamualaikum yanggg, macam best je.. nak join lah! hehehe

dah joined dan hantar url.. no 119 (",)

mula2 sis sheila no. 119..lepas dikemas kini n pembuangan url yg lain..dah turun ke 118..hihi...makasih sudi join. sis sheila sporting :)

dah join... wink2 :)
tpi tersalah masuk url blog la sis kat no 120...n dah buat pembetulan kat 121
hehe..sori

http://azihaismail.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

join tq yumida invite

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

Cikna join

http://cikna136.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

joined


http://tempoyakduriangoreng.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

selamat bersegmen utk semua...sis, tak tahu sempat ke tak utk join..InsyaALLAH ada masa lapang sis join

wa, good luck untuk semua ya :)
PG nak join sekali la. macam best je :D

Dah join. No.131 di Mister Linky.
Hehe...good luck kpd semua yang join.

Salam sis yumida..I da join..tapi letak 2 entry cuz the earlier one tu problem lak =)

alamak sis..have to change back to the earliest onela..sbb nye ilang pulak byk bende bile tuka address blog...maaf ye..

tetiba nmpak segmen ni..sy join jgk la :)

sy dh pon follow blog ni sebelum ini..TQ :)

Kmk join segmen tok juak... hehehe...

senarai peserta dah dikemas kini :) settle :)

wokeh :)
MAKASIH SEMUA YG SUDI JOIN SEGMEN NI

joined
http://lobaksusue.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

Assalamualaikum dan salam perkenalan semua,
Terpaksa onboard bulletin train untuk join segmen nie sebab dah masa-masa kecemasan nie baru realised! Good luck ya uolls :) huggs...

http://mynameishafizah.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

no.142,alhamdullilah tersenarai ^^..thanks sis!


EmoticonEmoticon