Dapat Hadiah Keta Control From Yang Tersayang


21 Ogos lepas..merupakan tarikh birthday aku. Yang ke-20+an. Ahahaha... Selamat Hari Tua buat diriku.

Minggu lepas masa window shopping..aku terpandang keta control kat kedai. Hati meronta-ronta nak memiliki keta control tu. Boleh aku main kat umah. Kasi kucing lari ketakutan. Aah..kucing aku kat umah tu..semuanya mudah terkejut. Bila dengar sesuatu bunyi yang pelik..diorang cepat-cepat sorokkan diri.

Dengan penuh semangat, aku request kat hb..mintak belikan keta control tu. Sempena birthday aku bulan Ogos ni..even tarikh dah lepas. Hehe.. Alhamdulillah, permintaan aku ditunaikan. Yey! Jadi kanak-kanak riang dapat memiliki and bermain keta control.

Semalam aku test..kan aku dah story kat korang. Petang semalam blackout. So..sempat la bermain ganaz-ganaz dengan keta control tu. Meh aku tayang sikit:

Lokasi drif: Padang simen yang luas

Remote & keta control

View dari sisi..lip lap lip lap youuu..

View dari belakang

Test power..kasi angkat itu tayar!
Tayar depan keta ni boleh pusing 360 darjah...ohsem!

Yey! Seronoknye! Gerak depan..gerak belakang..pusing-pusing! Woooo...

*Actually aku ade rakam video keta ni buat aksi pusing tayar depan. Mantap! Tapi tak dapat nak tunjukkan kat korang. Pasal tak dapat transfer video tu ke lappy. Berbagai usaha dah aku cuba. Cable USB, card reader..tak berjaya. Sedih wooo... Gara-gara sentuhan gatal tangan adik aku tu. Terus camera Sony ni tak dapat transfer. Geram la jugak. Hahaha.. (apsal gelak..padahal geram ;p) Redho & pasrah..

38 comments

Assalamualaikum yangg. selamat hari lahir! sheila lambat wish, sorry yanggg. hehe bestnya hb belikan keta control,smart ni,pulak tu! sheila pulak dalam kepala nak helikoptar.. nak main kat dataran merdeka tu. tapi mahal lah pulakk >________< heeeeeeeeeee

happy birthday kak !! Amboi kemain lip lap tayar..

Haha..
Hebat btuil ni..
Size bper ler tayar dia tu.

waaa comelnyaa kereta niii
tayar dia pun lawa
asek tgk kaler itam je
ni transparent ad lampu lg

Happy belated bufday akak :)
May Allah bless you

Happy belated birthday..
Wahh, smart lahh keta ni

hb yumi...may allah bless u...nak pinjam kete tu ...comey bagi darwiish main hehe

happy belated birthday yumida.. seronoknya bila hadiah yg kita nak ditunaikan.. macho la keta control tu. huhu..

Wahh cantik kereta tu . Tayar transparent pulak tu . Terbaikkk lah :D

hepy bday.. rindok ati dpt keta kontrol.. hehe

cantik keter remote control nie....lasty happy birthday.....

wah bestnya. dapat keta control.

p/s kamek pun dah isik duit dalam tabung kitak. thanks sudi isik tabung kamek.

happy belated birthday dear!!!amboiii hadiah lain dari yang lain,mesti cantik kalau waktu malam,kan ^^

wahh... bestnya.. comel pulak tu, mama klik kat sini tau...

sempoinya hadiah.. :)

cantik lak tu kereta control tu..

assalamualaikum...yumida :)

ayie nk tumpang main sekali kete remote control tu bole? hehehe

happy belate bufday...sorry baru tau!!hehehe..smoga panjang umur dan dimurahkan rezeki....n'way,comel lah kete tuh!!!hakhakhak!!!

Wah!! dapat hadiah birthday kereta control...

Salam alaik

Cantik keta .. :P

http://pemudattbc.blogspot.com/2013/08/syriamujahidin-menguasai-bandar-di-utra.html

Cantik tayar dia ada lampu takut x lepas jpj je hehe

Haha comel je. Syokk ooo men kete control.

mun rasa mun pernah tgk orang men kete ni..tyar depan dia boleh pusing2..even terbalik pon dia dpat gerak semula..haha..

epy belated besday!mmg comel sangat kereta control tu:)

amboi comel keta tu hehehe, happy belated birthday yer

Wallah. Mahu mencicit kucing-kucing tu lari nanti.. kehkeh :D

hahaha.. ganaz jugak ye yumida ni.. main keta control.. x pnh dgr lagi pompuan mintak hadiah besday keta control dari hubby dia.. hebak la yumida.. hihi.. cantik la keta control tu.. comei..

cutenye kete control tu
salam knal dr m3h
done follow blk (3052)

hehe..cute skali jak keta ya..kedak rollerblade ada juak tangga mek sist..hehe :)

Selamat hari lahir. Pasti seronok dapat hadiah dari yang tersayang.

hahahahahahaha
eh x tepikir lak hadiah bsday nk request benda ni..at least bole lepaskan tensyen kan..

selamat hari lahir Yumida...moga moda selalu biarpun usia makin tua.ngeh3

waahh bestnyaa..nak jugaakkk.. Happy Birthday..semoga berbahagia selalu..

kakakkaka.. comel jer main keta kontrol...

ha3..tergelak pulak sy tgok =) alahai comel pulak kreta cntrol neh..dah mcm budak2 je..sorg isteri yg manja neh..smoga bahagia sllu

Wah! Mmg kurlass gitu..cantik la Keta dia...


EmoticonEmoticon