Trafik minggu lepas dari akaun Nuffnang

As salam buat rakan pembaca,

Seperti yang dihebahkan before ni, since Isnin lepas aku menghadapi masalah connection dengan internet. Memandangkan sumber internet utamaku yang super laju tu problem, langsung tak dapat akses internet. Makanya, tiada blogwalking bermula Isnin lepas. ‘Krik krik krik krik’, boring jugak wooo. Takde internet. Susah! Nak check email tu yang problemnyer.

Entry – masalah internet:

Then, bermulanya update entry..1 entry untuk sehari. Hanya mengharapkan broadband Celcom se-slow siput sedut. Ok la kan..janji hado. Psssst! Semalam dengan sentuhan ajaib tangan hb ku, line tenet tu dah pulih kembali. Syukur… Happy..terharu..selepas hampir seminggu dotdotdot

Bila aku check trafikku untul last week, masa ketiadaan aku berblogwalking..trafik masih positif. Agak terkejut sebenarnya. Aku ingatkan below 500 uv (unique visitors). Jom kita tengok:

Data trafik dari akaun Nuffnang – Unique visitors & pageviews

Alhamdulillah, unique visitors melebihi 1k sehari..even time tu tiada jejak balas dari aku dek masalah internet connection. Thanks bebanyak buat rakan-rakan yang sudi bertandang, baca dan komen blog ni. Juga buat pelayar internet yang senantiasa mencari entry bermusim. Doakan moga internet ni sentiasa berjalan lancar. Agar lebih banyak perkongsian entry bermanfaat buat anda semua. Insha Allah.

Oh ya, pada yang masih kabur mengenai apa itu unique visitor dan kepentingannya untuk blog kita, boleh baca entry bawah ni:

26 comments

nah syukurla blog yumida kan femes..mestilah uv sentiasa maintain

cik akak lama dah sik 1k nie dear,,hihi

Alhamdulillah...tahniah Yumida...
ada ramai peminat mistei agaknya ni...hehehe ^_^

banyaknye yumida,,tahniah..maaf lame x menyinggah..tb mcm ilang mood lee nk blogging.mungkin sbb byk aktiviti luar ehhehe

wah banyaknya..... tahniah2,...

wah...yumida mantap tu... tahniah dari akak....datang singgah sini.....

tahniah kak :) saya dah berbulan-bulan tak blogwalking, UV pun tak sampai 100 sehari. tapi akak punya tetap mantapp. keep up the good work ^^

tahniah kak Yumi.. PV masih mantap walaupun line tenet slow.. peh, 1k sehari..hebat ooo!!

banyak nyer.. sampai 1k tu.. tahniah yumida...

Bestnya dpt UV ribu2 kan akak nak dpt 300 pon semput.

Tak perlu risau...sentiasa update sensasi semasa, pasti trafik Ok. Tahniah!

wa, PG tak pernah merasa trafik unik setiap hari 1k. yumida, mari share dengan PG apa rahsia yumida :)

wahh trafik cecah 1k naa.. mmg terbaiklah yumida..tahniah!

ya rabbi.. rindok hati eh.. kacak ada jak nombor ya.. hehe..

tahniahhhh! :D

Wah, kira maintain la tu. Congrats Yumida ;)

alhamdulillah...semoga terus maju ya kak yumida...


EmoticonEmoticon