Ariana Rose – Peraduan memenangi hadiah misteri!!!

Jenjalan kat dashboard baca entry rakan-rakan blogger. Tetibe…stop! Ada peraduan laaa.. Penganjurnya tau tak sape? Heroin drama Ariana Rose! Woooo! Terkezut! Laju jer jari jemari ni klik bila tengok nama Nur Fathia.

Buat peminat drama Ariana Rose, u olls berpeluang memenangi hadiah misteri. Syaratnya pun mudah je! Kacang! Mana tahu rezeki u olls kan..hadiah misteri tuuuuu… Psssst! 5 pemenang bakal dipilih! Mungkin ianya anda, anda, dan anda…. Sangat surprise hadiahnya. Nak join??? KLIK SINI. Banner pun ada tau. See, kat bawah tu: 


segmen Ariana Rose, hadiah Ariana Rose, peraduan Ariana Rose

Tempoh peraduan Ariana Rose:
Mula: Sekarang!
Tamat: Sehingga episod akhir drama Ariana Rose

peraduan Ariana Rose, hadiah misteri Ariana Rose
Syarat-syarat peraduan Ariana Rose

Jom beramai-ramai kita serbu! Thanks buat blogger Diya atas hebahan ni. Oh yaaa…nak tahu bila siaran drama ni? Saksikan drama slot Akasia Ariana Rose.
Hari: Isnin hingga Khamis
Jam: 7.00 petang hingga 8.00 malam
28 episod
Saluran: TV3

26 comments

Nak gak cik akak joinnya..hihi

gudluck.. tak sabar nk tgk esok :)

amboi bersemangat dia! all the best dear :)

Hye, saya suka bace blog awk, baru2 ni saya baru buat blog hope awk boleh follow dan singgah la blog saya :) http://awksweetgitu.blogspot.com

Wah nih xboleh lpas nih...nak join jugak

good luck yumi...nak join juga lah he

Good luck kpd yg menyertai.. :)

Assalamualaikum yangg, good luck ya. hehe

Good luck and all the best yumida..hehehe

Regards,
-Strider-

cahayacinta..macam nak sertai sahaja boleh ke harap sempat.lagi pun kesihatan saya kurnag baik hari ini.sori yimida lambat jejak laptop saya down berkali2

alaaa.. deqla bkn la penonton drama ni..x leh join la eh...huhuhuhu...good luck yer yumida.. :)


EmoticonEmoticon