Segmen Aktifkan Azam Baru Tahun 2014

Sempena menyambut kedatangan tahun baru, segmen khas ni dibuat untuk penyenaraian azam baru anda tahun 2014 ini. Moga dengan adanya azam baru, segala apa yang dirancangkan, tercapai matlamat. Teringin jugak nak tahu azam baru anda semua. So, jom kita meriahkan segmen ni.

SYARAT PENYERTAAN:
1. Blogger yang tinggal di Malaysia
2. Follow blog Yumida
3. Add to circle Google+ Yumida Huda (bagi yang ada akaun Google+)
4. Like page Yumida (bagi yang ada Facebook)
5. Buat entri bertajuk: Segmen Aktifkan Azam Baru Tahun 2014
6. Copy & paste kod di bawah ke dalam ruangan HTML entry anda:

Kredit to Mialiana.com


7. Nyatakan azam baru anda sempena tahun 2014 ini. Buat secara ringkas.
8. Hantar url entry penyertaan anda ke MISTER LINKY sahaja [bahagian bawah entry]
***Penyertaan yang dihantar selain Mister Linky, tidak akan dikira***

PEMILIHAN PEMENANG:
-menggunakan random.org

HADIAH:
2 pemenang akan menerima hadiah novel

TAMAT: 31 JANUARI 2014

SENARAI PESERTA SEGMEN AKTIFKAN AZAM BARU TAHUN 2014
Hantar url entry bukan url blog. Harap maklum.

Makluman:

Senarai peserta di Mister Linky akan di delete untuk memberi laluan kepada segmen terbaru Yumida yang akan dilancarkan nanti. Mengapa tidak kekalkan? Sebab akan berlaku clash yang mana, salah satu Mister Linky tidak dapat dibuka oleh peserta. Pastinya mendatangkan masalah untuk segmen terbaru nanti. Sekian sahaja, harap maklum.

46 comments

azam baru.. nnti nak join lah.. loading..loading menaip entry..

Assalamualaikum dan mat ptg dik Yumida...akak join...

Saya datang melawat dan saya join! Hehe :)

Header bru ker kak yumida rajin nyerrr

Header bru ker kak yumida rajin nyerrr

Assalammualaikum...yumida,

mselim3 datang join segmen ..

mselim3

pls: Insaallah.. kan mselim3 dah janji nak jadi sponsor... pape nanti message mselim3 k..

This comment has been removed by the author.

menarik segmen ini.. menabung inti.. :D

kak mia dah join..... no 18 laporkan diri.... hehehehe

Selamat pagi
singgah n follow u back
thanks for support for GA

salam
Lawatan tirana aduka di pg isnin

Pekabar yumida?

dah hantar link. done ikot semua syarat =D

errr..terklik pulak Yumida...akak belum buat segmen ni lagi..maaf ye

dah selamat join..

kalau ada kesempatan join segmen saya juga a yumida!

interesting! insyaAllah kenit join nanti ya! kenit singgah menabung dulu (^_^)

Selamat Tahun Baru Yumida..klik2 tabung awak pulak :)

wah...yumida launch satu segmen...insyallah nanti saya join.. :)

Regards,
-Strider-

insyaAllah kalau sempat ika join ya kak...sekarang busy sikit....

seperti yang dijanjikan sy dah sent..kalau tak dpt nanti bgtau yer..hehehe..isi tabung nuffy sini..

Regards,
-Strider-

shafiq join ! #47 khas pada bloggers lain yang sudi singgah, jemput singgah blog shafiq A Gentleman To Be

Elih datang memeriahkan azam baru 2014 :) klik tabung IKEA ktak k


EmoticonEmoticon