Cara Jadi Ahli Shaklee dan Memulakan Perniagaan Shaklee

Cara Memulakan Perniagaan Shaklee Dan Cara Jadi Ahli Shaklee

cara memulakan perniagaan shaklee dan cara jadi ahli shaklee pengedar dealer distributor

Antara bisnes online yang betul betul sedang berkembang pesat ialah Shaklee. Sana sini orang cakap pasal Shaklee, persoalannya macam mana cara untuk memulakan perniagaan Shaklee?

Seronoknya berbisness Shaklee (Pengalaman Puan Mazni)
1. Sepenuhnya buat dari rumah
2. Boleh usahakan bersama suami
3. Modal serendah RM65 sahaja
4. Anak anak boleh bawa semasa gathering
5. Sistem 100% online. Tak perlu keluar langsung
Puan Mazni juga ada kongsikan di dalam artikel kelebihan daftar menjadi ahli shaklee. Meh terjah!


cara jadi ahli pengedar dealer shaklee
Cara memulakan perniagaan Shaklee:

1. Cari group Shaklee yang sesuai
Lain group lain caranya. Puan Mazni suka dengan group jutawan. Cikgu cikgu dan mentornya semua pakai tudung dan menutup aurat sempurna. Ada yang pakai purdah pun tapi pendapatan 5~6 angka sebulan. Best kan…

2. Daftar dengan Pengedar yang komited. Macam mana nak tahu?
Cuba semak blog dan FB mereka. Selalu kongsi tips dan ilmu perniagaan tak? Selalu update blog?

Tips memilih mentor
i. Beli produk Shaklee dari pengedar yang anda rasa bagus. Cuba cari di internet dan facebook. Tak perlu beli banyak banyak
ii. Cuba perhati cara pengedar Shaklee tersebut layan anda. Mesra, pantas dan sistematik. Yang paling penting, anda puas hati tak dengan servis lepas jualan.
iii. Kalau jawapan kawan kawan ya.. Memang puas hati dan ada keserasian semasa berinteraksi. Senang untuk kawan kawan belajar dari beliau selepas menjadi ahli.

Ok sekarang ni macam mana pula cara mendaftar menjadi ahli shaklee?
Caranya mudah saja. Ikuti langkah dibawah
1. Hubungi pengedar Shaklee pilihan anda
2. Buat pilihan samada mendaftar dengan RM65 atau FREE
3. Berikan info yang diminta oleh pengedar
4. Transfer yuran kepada pengedar tersebut
5. Insyaallah dalam masa 5 minit siap

Ya. semudah itu saja cara memulakan perniagaan Shaklee.

Kemudian nak buat apa? Ikut mentor anda rapat rapat. Belajar untuk berdikari secepat mungkin. Sebab lagi cepat kita berdikari lebih pantas untuk kita berjaya. Tiru saja sistem dan petua diberikan oleh mentor Shaklee anda. Sememangnya mudah untuk menjadi ahli Shaklee.

Yang mencabarnya ialah kita perlu ada modal sekeping hati yang kuat untuk meneruskan perniagaan. Melayan kerenah pelanggan. Menyelesaikan masalah yang kadang kala timbul kerana perkara luar kawalan. Tapi itu yang seronok dengan berniaga kan. Kita bantu selesaikan masalah pelanggan.

Insyaallah. Jika kawan kawan ada sebarang persoalan tentang cara-cara memulakan perniagaan Shaklee dan cara mendaftar jadi ahli Shaklee boleh hubungi Puan Mazni di:

Call / Whatsupp: 019-2653791 atau  0192663791 
ID Shaklee: 963860
Email: maznizazmi@gmail.com
FB: Mazni Azmi bagi sebarang pertanyaan lanjut.
Like kami di Facebook Page: Ibu Bijak Keluarga Sihat untuk maklumat menarik dan promosi.

Yumida dah jadi ahli Shaklee. Alhamdulillah… Melalui ahli ni, Yumida boleh dapatkan harga ahli, malah boleh berniaga Shaklee. Jana business online! Produk kesihatan Shaklee, penting buat kita…yang bestnya ia terbukti berkesan! Jom rakan-rakan kita reramai daftar ahli Shaklee. Caranya…sudah dimaklumkan seperti di atas. Meh rembat peluang keemasan ni!

25 comments

thanks for this great piece of sharing yumida...

all the best yumida...insya Allah, saya pon akan join tak lama lagi...^_^

do the best yumida..kena rajin

Ada beli produk shaklee, tapi dah seminggu...barang belum sampai lagi.
Huhuhu....sedih. Silap pilih agen la ni. Tp pilih agen tu sebab member...

yg Fiza tahu bonus dia mmg lumayan.. nak kena rajin..

welcome on board yumida.... kita datang dari group jutawan yang sama... :)

nanti akak cari yumida...nak beli shaklee..

Assalamualaikum dan salam singgah sini dik...

Assalamualaikum yumida. wahh bestnya. sheila tengah cari pengedar. rasa cam nak jadi protege cheq Eem tu. hehehe. in shaa Allah, mudah sikit nak beli murah2. hihi

wah duh best saya ada mencuba terbaik dari ladang.thnks yumida untuk yang fb tu.

Alhamdulillah! Selamat menjana pendapatan dan yang paling penting- hidup untuk memberi :)

Assalammualaikum..yumida,

wahh.. bagus review produk shaklee nie... mga sukses selalu.. nice.

mselim3

nice entri yumida, singgah menabung sekali..

Kena fikirkan dulu ni...hihih ... ^_____________________^

Welcome to the Shaklee family! ^_^

sekrg ni yumida nak mulakan bisnes shaklee la yer? wahh.. bertambah lagi bisneswoman shaklee kat malaysia ni.. moga berjaya yer...


EmoticonEmoticon