Set Sendi Shaklee | Atasi Sakit Tulang Untuk Kesihatan

Set Sendi Shaklee | Sakit Sendi Dan Kesihatan Tulang Di Usia Tua

Adakah di kalangan rakan blogger mengalam sakit sendi? Atau ada ibu bapa yang mempunyai masalah kesihatan tulang. Sehingga sukar untuk beribadat dan melakukan kerja harian. Insyaallah Set Sendi Shaklee dapat membantu.

set sakit sendi shaklee kesihatan tulang harga dan cara makan
Inilah dia set sakit sendi Shaklee


Set Sendi Shaklee yang lengkap terdiri dari

1. Advance Joint Health Tablet AJHT
2. Omegaguard
3. Ostematrix 
set kesihatan sendi shaklee
Harga Ostematrix RM61 bagi harga runcitHarga ahli jauh lebih jimat dan murahOstematrix ni produk wajib dalam set bersalin shaklee dan set menyusu shakleeOstematrix mengandungi

Vitamin D, Kalsium, Magnesium, Zink dan mineral lain untuk kesihatan tulang.

set sakit sendi shaklee tulang
Harga Omegaguard RM136 bagi harga runcit. Nak murah boleh jadi ahli. Dapat keistimewaan harga ahli. Kawan kawan selalu ingat omegaguard ni bagus untuk diet je kan. Memang terbaik untuk ibu menyusu tambah langsing dan hasilkan susu ibu kaya DHA.

Anak anak pun sihat. Rupa rupanya, sambil sambil tu omegaguard baik untuk kesihatan sendi, Ya,  omegaguard ni ada dalam set sakit sendi shaklee. Jadi kawan kawan yang menyusu, makanlah 1 biji omegaguard sehari bersama 3biji ostematrix. Insyaallah badan kita akan terpelihara.

Omegaguard ni boleh bantu kurangkan paras koleterol dalam darah dan rendahkan selera makan. Omega 3 dalam omegaguard akan bersama sama dengan AJHT untuk memastikan tulang rawan yang sihat juga mengurangkan radang sendi.

advance jont health tablet ajht set kesihatan sendi
Harga Advance Joint Health Tablet AJHT RM124 harga runcit. Harga ahli lebih murah dan berbaloi. Memang berkesan bagi masalah sakit sendi dan tulang, kandungan glukosakamina didalam AJHT akan membantu badan kita mempunyai tulang rawan yang sihat.

Menurut kajian, pengambilan AJHT bersama Omegaguard mendatangkan hasil lebih baik. Kesan glukosakamina AJHT akan lebih menonjol apabila diambil bersama Omega. Jadi kawan kawan, sebelum penyakit sendi dan tulang datang dalam pakej bernama osteoarthritis, jom amalkan cara hidup dan pemakanan sihat.

Harga Set Sendi Shaklee
Jadi berapa harga set sendi shaklee. Kalau kawan kawan baca dari atas tadi harga runcit setiap produk ialah
1. Omegaguard RM136
2. Ostematrix RM61
3. Advance Joint Health Tablet AJHT RM124

Berbaloi ke jadi ahli shaklee untuk dapat harga terbaik? Kalau rakan blogger semua nak jimat dan dapat produk terbaik jadilah ahli shaklee. Sekali seumur hidup je Memang berbaloi. Boleh hubungi Puan Mazni untuk kelebihan menjadi ahli shaklee, mesti kawan kawan melopong!!

Call / Whatsupp: 019-2653791 atau  0192663791
ID Shaklee: 963860
Email: maznizazmi@gmail.com
FB: Mazni Azmi bagi sebarang pertanyaan lanjut.
Like kami di Facebook Page: Ibu Bijak Keluarga Sihat untuk maklumat menarik 

Jadi apa pendapat rakan blogger tentang Set Kesihatan Sendi Shaklee? Kongsikan pendapat rakan blogger di ruangan kotak komen di bawah.

17 comments

Assalamualaikum yangg, sheila makan oste ni. memang kurang back pain tu. hehe. tak sabor nak cuba ESP pula. hehhee

Boleh try untuk mak bapak kamek towk. Hihi.

Teringin nak cuba yang ini pula. Kena tunggu suplement aku habis dulu. hehe

Supplement shaklee memang terbaik!

buat masa sekarang, setia dgn Ostematrix. bagus utk orang yg ada masalah tidur dan kemurungan akibat PMS macam sy..

ramai org kata produk ni bagus

betul tu dah ramai orang bercakap tentang kebaikan produk ini...

akak consume Vita - C..alhamdulillah dah xde selsema dan batuk dah...harap2 berterusan...

Zara amik kawalan berat bdan.. hehe

Kawan saya terseliuh kaki. Bila mkn 3 vitamin ni, dah boleh berlari dah...

produk Shaklee telah diperakui ramai

Semoga produk ni dapat memberi manfaat utk kesiohatan kita semua ..

umikasum: I pon dah lama guna produk shaklee... Alhamdulillah untill this time there no doubt about this product. :-) UmiKasum, you have a great blog and wonderful ideas. I enjoyed how you expressed wanting to empower women. We do have a similar sound in our writing ideas. Honesty and truth is the only way to be real. Thanks for checking my blog out and I will continue to follow yours as well. Perhaps we can throw ideas to one another, I too would like to help women. Keep blogging alive!


EmoticonEmoticon