Pelamin grand Ariana Rose

Jenjalan kat page Ariana Rose, terpandang pelamin. Woooo! Grand! Dah macam pengantin baru nak bersanding secara real! Gempak!!!

Pentas wedding reception sebelah perempuan Ariana Rose & Tengku Adam #ArianaRose


Sampaikan pembaca yang tengok pun sama terkejut macam Yumida jugak. Grand wooo! Jom kita tengok apa reaksi penonton..pelamin grand Ariana Rose!




Hot meletop!

Artikel menarik!

Saksikan drama slot Akasia Ariana Rose
Hari: Isnin hingga Khamis
Jam: 7.00 petang hingga 8.00 malam
Saluran: TV3

40 comments

Tak folo citer ni... hehehe...

wow..grand sangat ni..memang macam nak kahwin bebetul ni

macam nak kawin betul-betul, banyak bajet penerbit dia

ok fine rasa nk pengsan~ giler grand pelamin...aishh

macam nak naik pelamin lagi sekali la..hahahahhaha

Wahh..mmg grand...
Novel dah baca last year..hehehe..ada pulak citer kat TV...hurm..mmg tak leh nak tggal citer ni...hihii..

x0x0 ^___^

Assalamualaikum yanggg. tak follow cerita ni. hehe tapi pelamin dia nampak awesome betul :)

mstila buat grand kan yumida..anak tan sri..dato adam plak tu..cantekkk, xleh lepas ni..

tak tengok pun drama ni..tak sempat

mama tengok tenggelam timbul, takde masa sangat, sibuk uruskan hal anak-anak..

Mak Oiii...terkejut tengok..macam nak kahwin betul..

wah tu baru drama,belum lagi kalau diangkat ke filem.ramai kawan kata best novelnya.

Cantik sangat...tp akak tak pernah dpt nak ikut Ariana Rose nih...

cantek nyer.. mcm kawen kerabat raja plak.. hikhik. zara xpena tgk drama ni.

kemain akak kita dah obses ngn drama nie hahaha

wowoo..secara tidak langsung ini memberi ilham juga pada penonton yag sedang berkira-kira untuk mengadakan majlis perkahwinan tahun ini..``ala nak pelamin macam dalam citer ariana rose tu``...hehehe..

kacak eh pelamin nya. hehe

Kedak mena2 jark. Kalah pelamin kawin kamek kelak. Hihih.

wahhh mcm real nak kawen pulak.. bak istana kayangan gitu..

Assalamualaikum Yumida

kalau tempat ni kat Shah Alam
saya pernah sampai...memang menarik tempatnya

cantik sangat pelamin tu.. :) suka tengok

memang kacak eh..hihi...pelamin ya nang terbaik..:)

dah mcm pentas runway nie..hebat... ada duit semua boleh jadi..

dahsyat yang amat haaa pentas wedding pun hewhewhew

memang gempak ler pelaminnya.....

wowww.. kalau kawen betul2 dpt pelamin ni kan best.. hee..

salam blogwalking .. lama x singgah sini dan tinggalkan komen.. baru habis final exam :)


EmoticonEmoticon