Cara semak point Bonuslink

As salam buat rakan pembaca,

Nak tanya u olls dah ada kad bonuslink? Kalau belum meh apply cepat-cepat. Bukan apa, dengan adanya kad bonuslink ni kita boleh dapat point bila kita beli sesuatu barang dari pihak mereka. Point ni boleh digunakan untuk tebus hadiah, voucher dan banyak lagi. Sangat menguntungkan!

Yang dah apply tu, diucapkan tahniah! Psssst! Selain daripada kita semak point bonuslink melalui cawangan mereka, kita boleh semak sendiri secara online. Mudah je! Meh Yumida ajar satu-satu.

Cara semak point Bonuslink
1. KLIK SINI untuk semak point bonuslink anda.
 2. CHECK POINTS – Isi nombor kad bonuslink anda (yang dalam kad tu)
3. Masukkan captcha di ruangan disediakan
4. Tekan check points
5. Then, taraaa! Points terkumpul anda dah diketahui. Mudah je kan.

Contoh:
Point bonuslink Yumida
Alahai ciput jer...hihihi

Selamat menyemak point bonuslink masing-masing. Pssst! Korang pernah redeem hadiah melalui bonuslink ni? Cer citer…

12 comments

Macam tak reti sangat jaa. Heehe

thanks...ada blogger tanya akak..camna nak tgk bonus link...akak cakp akak tak tahu...thanks share yumida..

tak redeem2 lagi point bonuslink farah yumida...

oo..boleh chek on9..senang la... :)

Owh.. Gtu rupanya.. Nnt blh la try semak...

Wahh bagus ni.. Thanks sharing Yumida.. :)

baru jer tahun lepas akak redeem point nie....

Dah lama guna tapi xpernah tebus point...

Xpa laa ciput.. nnti pasti btambh angka tuu.. =)


EmoticonEmoticon