Tunang Fattah Amin komen blog aku

Hihi..gelak dulu. Masa Yumida baca komen-komen pengunjung yang tinggalkan jejak kat CBOX, Yumida terkesima..terkejut..terpana..baca komen yang ni.

tunang fattah amin

Hadoi…ni sure peminat Fattah Amin ni. Oh ya..pada yang tak tahu siapa Fattah Amin. Ni haa..Yumida story background Fattah Amin.

Siapa Fattah Amin?
Fattah Amin merupakan pelakon utama drama Playboy Itu Suami Aku. Dalam drama tersebut, beliau memegang watak sebagai King Adrian Benjamin. Drama ini pernah ditayangkan di slot Akasia TV3 yang ditayangkan hari Isnin sehingga Khamis, jam 7 petang hingga 8 malam. Tapi drama ni dah habis dah. Now, drama Ariana Rose yang jadi pengganti.

Fattah Amin merupakan pemenang pertandingan Hero Remaja 2012. Nama sebenarnya ialah Abdul Fattah Mohd. Amin. Berusia 23 tahun dan berasal dari Kuala Lumpur. Tetttt! Habis!

gambar fattah amin

Haaa…gitu la mengenai latar belakang Fattah Amin. Orangnya hensem, kacak, macho, pernah dilabelkan sebagai pelakon kayu oleh peminat. Tapi Yumida kagum dengan si Fattah Amin ni, orangnya tak jenis mudah melatah. Segala komen negatif yang dilemparkan padanya, diterimanya dengan baik.

Berbalik pada komen CBOX di atas, Fattah Amin dah bertunang erk? Tapi media takde dedahkan pun. Ker memang dah bertunang. Haa..katanya dah nak berkahwin pun. Hadoi.. kalau benar dia dah bertunang, bagus laa. Moga dipermudahkan urusan bersanding nanti. Aaaa! Baru teringat, dulu-dulu pun ada yang komen kat Cbox Yumida..pasal Fattah Amin jugak. Nak tahu? Jom baca: Peminat misteri Playboy Itu Suami Aku

31 comments

diakui jugalah yang dia pelakon kayu...wow wee, fanatiknya orang tu... tak hingin pun kan yumida...wakakaka...kita pun dah ada cik abe sendiri...ekekeke...lawak betul lah...

kah kah kah itu macam pun ada ka? tak kebuluq la aihhh hahaha :D

x caye sama tu org . . hoho

http://lyla96.blogspot.com/

dia perlu pbaiki lak0nan lagi. Bgusla x cepat melatah.. Bukan senang org baru terus dapat watak hero

ambboi...
shark ni makwe shila hamzah pn x cmtu.
hahaha.

Hahaha , perasan tahap apa pun taktau laa ,

hahha sangat lucu.... perasannnnn

haha..mcm2.. klu da fanatik tuu.. sume dia bole buat..hehe

laa muda lg rupanya dia ni. Patutlah macho sgt.

Raja Adrian punya watak buat si dia cair lah tu haha..aik Yumida, lupa dah kah dgn ktak orang?

ewwww ambik la si sutun tu hahaha laku gak yer haha sure lepas ni minah tu serang KH

hehehe..minat sangat ni nampaknya..atau niat saja bergurau..hehe.. :)

HAHAHA. ayat tu mengingatkan bella, perempuan yg terlebih syok kat laki, then die warning bella. serios klakar je bile baca!!

ooo..tak kenal pon fattah amin tu...tp..ok la muka dia..hihihih

nya belom tunanglah. gf nya lah yang jadi managernya. kmk ada no.tepon ny bah.

hehhe..ingatkan betul2 tunang dia tadi.. :)

Haha taksub sangat dengan Fattah amin -.- lakonan bosan. banyak peluk2 je. x malu betul.

adeiii.ade gak cenggitu. ciap ngaku tunang lagik. hehe

sampai mcm tuh sekali. haha

http://myartcrafting.blogspot.com/2014/01/januari-giveaway.html

ahahahaha macam tu sekali ekk keluarkan statement..adehhhh


EmoticonEmoticon