Ole-ole dari Korea

Alhamdulillah..syukur…kali ni dapat hadiah ole-ole dari Korea. Jom tengok hadiah yang Yumida dapat.
  
Fridge magnet Korea

korea
Craft Korea 

Real nature mask olive

Thanks bebanyak buat blogger Iena Eliena. Wah…memang seronok rasanya dapat ole-ole. Jauh pulak tu…special dari Korea. Tak dapat datang ke Korea merasa barangan Korea pun jadi laaa..hihi…

33 comments

assalamualaikum yumida...wah bestnya dpt ole2 dr Korea...:)

Tahniah yumida..dpt ole2 dr korea :)

Comelnye magnet korea tu...

salam sis wah lama tak singgah sini.apa khabar,sihat tak?suka new header tu ^*

wah comel betul.yelah tak dapat gi korea,merasa pegang barang bau2 angin dari korea pun jadilah kan, he3....

craft tu cute... sangkut kat hp ke?

ni yg membuatkan teringin nak g korea ni..tggu tahun depan la..tahun ni dah penuh sesi melancong..huhu

fm tu comel la.. hihi tahniah yumida.. :)

comel2 je sovenier tu kan.. hihi

tahniah. hehe. kiut eh

ne tauk ada rezeki kelak dapat g korea owh. hehe

sis !! fair and lovely yg sis asyik tu dah sampai..yeayy alhamdulillah.nanti tunggu dia sampai dekat sis yumida pulak tau =)

COMEL gila. taknak buat GA ke kak? hehe :p

COMEL gila. taknak buat GA ke kak? hehe :p

wah...untung laa dpat hadiah dari korea..hehehe..menabung RHB kat sini..hehehe

Regards,
-Strider-

wahh..comel comel je ole ole dia..yang first tu sama macam ifah punya..ole-ole dari abg ipar yang balik dari korea haritu..

comel la FM tu.. mesti best dpt byk ole2 dr blogger

bestnya kalau dapat fridge magnet...

comey jer fm korea tu.. hihi..

cantik dan cute.. Munirah nak jugak boleh? hihi


EmoticonEmoticon