Rancangan TV kegemaran korang

Banyak-banyak rancangan yang disiarkan di TV, mana 1 rancangan peberet korang? 

Bagi Yumida lak, suka tengok channel 393. Semua drama bersiri best-best. One Sweet Word, Star King, Running Man, Wonderful Mama, Heartbeat, banyak lagi laaa.. Channel lain lak 722 The Voice, 721 America/ Asia Next Top Model, 553 Breakout, Lock Up Abroad, 575 Pawn Stars, The Pickers, 103 Ariana Rose, 106/135 kalau dulu setia nengok Mimbar Pencetus Ummah. Now program realiti tu dah tamat. Hmm…tertunggu-tunggu program sebegini. Seronok tengok. Penuh pengisian.

tv

Korang pulak, apa rancangan tv yang korang suka tengok?

25 comments

belalang plak suka tngok maharaja lawak..hehhe

Suka layan channel 393 - Running Man, Your Lady, My Love From The Star
Lepasya suka channel 709 pasal pengalaman beranak (One Born Every Minute UK). And of course Ariana Rose. Hehehehe

Assalamualaikum yanggg, sheila pun tengok channel 393, Running Man best. boleh layan sesorang kot. hihi

Of coz 393 dgn KBS world.. mmg tak tukar channel.. Tukar bila ada bola ngn MLM je.. peace yo..

cahayacinta suka tengok kartun yang "tin" tu comel dan kelakar

layan ammara batrisya ngan citer korea tu 7th civil servant ape ntah hehehehe. Tu je la yang sempat nengok pun :)

fav channel saya 727..
tapi saya rajin tengok channel 132, 392, 393..heheh
Takde specific rancangan yang saya tengok pun

lan jarang tengok tv..kalau kalau bukak normally tgk series2 kat channel 710, or 701..hehehe..tapi sekarang dah terlayan maharaja lawak mega start daripada kontroversi yang bobi buat aritu..pandai astro buat drama..hahahah

Regards,
-Strider-

citer best KA layan lah.. dah isi tabung juga yer

Silahkan kunjungi WEB kita kakak :-)
buat anak-anak kakak yang mau belajar

https://play.google.com/store/apps/developer?id=Kastari+Sentra+Media.+PT

suka layan drama cina tak kira channel tv apa...

Ada sikit persamaan. Mieya suka rancangan tv live spt hiburan tak kisah korea ke, malay, hollywood

kmk jarang nangga tv.. semua nangga online atau download jak. hehe

cikna suka AFC dgn TLC.. bkn sbb suka masak tapi suka tgk makanan sedap.. kikiki..

hikhik.. saya suka 103 (ariana rose), 104 (masterchef),611 (strawberry&karipap ini channel anak,fevret sangat) lepas tu suka tengok 393 sebab ada RM,wonderful mama.. n 701,702,703,707 ... hehehehe

hahaha
sama lah kita..asal buka je chanel 393 dulu.hahaha

kalau astro saya suka tgk 132 walaupun berulang. Anyway, rumah saya xde tv sebenarnya hehe

kita sama...tapi nur suka chanel 611 gak..hehehe

ika takde rancangan fav sebab jarang tengok tv...


EmoticonEmoticon