Dapat hadiah Fair & Lovely bernilai RM50.00

As salam buat rakan pembaca,

Alhamdulillah..di hari Jumaat ni datang bungkusan tengah hari tadi. Berbentuk kotak, bila diangkat rasa berat. Agak suspens sedikit. Tertanya-tanya gak, ermmm hadiah dari siapa erk. Bila buka…jengjengjeng…

Dapat sekotak barangan hamper produk Fair & Lovely bernilai RM50.00

Ooo..baru aku teringat, aku pernah join peraduan hari tu di blog Cik Yaya and terpilih sebagai salah seorang pemenang. Dah lama sebenarnya. Sampai aku sendiri pun terlupa. Hihi…Alhamdulillah kan..rezeki..akhirnya sampai jugak kepadaku. Syukur..

Dan juga menerima sepucuk surat cinta dari pihak Fair & Lovely memaklumkan pasal hadiah ni. Makasih bebanyak pihak Fair & Lovely :) Kulit cantik berseri-seri!

Jom kita lihat keseluruhan hadiah ni. Ada 6 semuanya produk Fair & Lovely.
1. Advanced multi vitamin (pembersih muka) berat 100g
2. Advanced multi vitamin (pembersih muka) berat 50g
3. Advanced multi vitamin (krim pencerah) berat 80g
4. Anti marks (pembersih muka) berat 50g
5. Anti marks (krim pencerah) berat 50g
6. Herbal balance (krim pencerah) berat 50g

Haaa..banyak kan. U olls nak tahu..produk Fair & Lovely ni famous masa aku sekolah menengah dulu tau. Rata-ratanya semua students pakai time tu. Al maklum la, harganya berpatutan dan mampu dimiliki semua. Iklan kat tv pun meletop-letop pasal produk Fair & Lovely ni..sampai la sekarang. Brand ni still kukuh lagi. Produk lagend katakan.. Thanks buat Cik Yaya dan pihak Fair & Lovely. Yabedabeduuuu….

31 comments

Wah, congrats. Pasni makin berseri2 la wajah Yumida ;)

Assalamualaikum yangg, alhamdullilah. murah rezeki awak. bestnya (",)

tahniah. akak nanti kalau dah pakai buat lah review boleh tak? hehehe

cik akak dah dapat gak minggu dolok...
cik akak siap berik ngan adik cik akak jak..sebab cik akak sik k produk n ie dik..hihi...banyak kali jak...hihi

tahniah yumida.. hihi.. saya pakai produk ni sampai sekarang.. yakini keberkesanannya.. hewhew mungkin ngam ngan kulit kot.. hehhe plus2 harganye murah.. kikiki

Alhamdulillah sampai jugak.. ^_^

assalamualaikum yumida...wah bestnya tahniah2 yer...:)

produk legend.. betul la.. shad ni, nampak je fair n lovely mesti teringat lagu Rossa-Pudar. Tak tau nape. maybe, time kat pasaraya kot, tengok fair n lovely, time tu dia pasang lagu rossa tu. hehe. btw, tahniah.. hehe

tahniah! berfair&lovely la lepas ni yea :)

tahniah..saya masa skolah dulu pun pakai fair & lovely ni..bagus jugak lah produk ni..hehe

tahniah..saya masa skolah dulu pun pakai fair & lovely ni..bagus jugak lah produk ni..hehe

Wah...tahniah....:') meh pos sebotol..:P

wah tahniah yumi...
pagi minum ephyra...siang malam pakai fair & lovely...
malam peluk teddy bear...
indahnya yumi hehe

wah tahniah yumi...
pagi minum ephyra...siang malam pakai fair & lovely...
malam peluk teddy bear...
indahnya yumi hehe

bestnyer...byk dpt tu...hehe ^^

Wahhh tahniah kak, kelak review okayy , hehehe

tahniah. banyak ya eh. hehe

tahniah kak yumi :)salm jummat

waa tahniah kak :D rezeki tahun 2014

tahniah yumida..!
bestnya... :)

Alhamdulillah.. Tahniah Yumida.. :)

alhamdulillah rezeki akk....tahniah kak!!

Wahhhh.bestnya. banyak tu, boleh buat stok. jimat duit


EmoticonEmoticon